Bine ai venit la cea mai mare pizzerie mica!

Poate ca te intrebi ce inseamna asta. Si este destul de simplu. Inseamna ca ne-am tot marit cu timpul, dar facem pizza tot ca atunci cand eram mici. Cu grija si atentie adica, sa iasa cum trebuie.

Noua ne place sa spunem, de exemplu, ca pregatim 2000 de pizza pentru comenzi zilnic, la foc neautomat. Sau ca livram pizza doar vecinilor nostri, dar ca suntem vecini cu tot Bucurestiul.

In fine, fie ca vrei sa comanzi pizza la domiciliu sau la birou, indiferent de sector, noi suntem aproape de tine si iti facem orice pizza din meniu pe "maini rulante".

Pofta buna!

Comanda online
Momentan serviciul de comanda online nu este functional. Ne cerem scuze. Va rugam sa comandati la numarul de telefon 021.9645. In perioada urmatoare o sa avem disponibil un nou modul de comanda online.

Descopera sosul de rosii
Suntem sinceri cu tine si recunoastem ca ingredientele nu-s de la noi din gradina. In fiecare dimineata, la noi in bucatarie, in loc de cafea, miroase a busuioc si alte condimente atunci cand preparam sosul. Si ne place atat de mult, ca o facem zilnic.

Plata cu card
La Trenta Pizza iti poti plati comanda cu card bancar. Plata cu card bancar se poate realiza si in cazul comenzilor cu livrare daca se solicita deplasarea unui POS mobil in momentul plasarii comenzii.

Pentru plata sunt acceptate cardurile Maestro, Visa, Visa Electron si Mastercard.Pentru a vizualiza toate informatiile de pe site-ul nostru va rugam sa dezactivati extensiile si programele de tip AdBlock din browser-ul dumneavoastra.Livrare comanda pizza in Bucuresti @ Trenta Pizza 2005-2019. Toate drepturile rezervate.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzi telefonice sau online.
Timpul de livrare comunicat de catre operatoarea call center este estimativ.
Timpul de livrare este influentat de conditiile meteorologice, traficul rutier si de alte probleme tehnice si umane ce nu tin de Trenta Pizza.
INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17048.
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Cookies
Comenzi telefonice la 021 9645