REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
(denumita in continuare "campanie")
"SMART FLYER PRO MO"


CAPITOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI


1.1. Organizatorul campaniei "SMART FLYER PRO MO" este societatea INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL cu sediul in localitatea Bucuresti, Str. Pecetei, nr. 7-9, Bloc 2 Pajura, Birou 19, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub numarul J40/8011/28.04.2005, avand cod unic de inregistrare (CUI) 13561463, numita in prezentul regulament "Organizatorul".

1.2. Campania se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa prezentul regulament sau de a prelungi perioada Campaniei pe parcursul derularii acesteia, toate acestea fiind anuntate prin intermediul paginii de internet trentapizza.ro.

1.3. Detalii despre prezenta Campanie se pot gasi pe: (i) pagina de internet trentapizza.ro, (ii) la numarul de telefon 021.9645, numar cu tarif normal, care va functiona si pentru detalii privind prezenta campanie in intervalul orar 10:00 - 23:00.

1.4. Regulamentul de participare/desfasurare al Campaniei "SMART FLYER PROMO TRENTA" este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant si poate fi vizualizat pe (i) pagina de internet trentapizza.ro sau (ii) poate fi obtinut, la cerere, scriind la adresa: Bucuresti, str. Pecetei nr. 7-9, bloc 2 Pajura, sector 1 sau (iii) sunand la numarul de telefon 021.9645 sau (iv) solicitat, prin posta electronica (email) la adresa trenta@trentapizza.ro.

1.5. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

CAPITOLUL 2. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI "SMART FLYER PRO MO"

2.1. Campania se desfasoara in perioada: 15.11.2018, ora 10:00 - 31.01.2019 ora 23:00.

2.2. Data limita pentru solicitarea produsului "promo Trenta" constand intr-o pizza gratis de 30 cm este 15 februarie 2019, ora 23. Dupa aceasta data, Smart Flyerul si stickerele isi pierd valabilitatea.

IMPORTANT:
Solicitarea produsului "promo Trenta" constand intr-o pizza gratis de 30 cm, la alegerea participantului, din lista de la Capitolul 6, se va putea face numai la o urmatoare comanda in valoare minima acceptata de organizator, emisa si achitata de participant si va fi livrata de organizator impreuna cu aceasta din urma.

CAPITOLUL 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

3.1. Campania este organizata si se va desfasura in municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia este oferit serviciul de livrare. Harta privind zonele limitrofe poate fi consultata pe website-ul trentapizza.ro, la sectiunea Harta Livrare. Zonele limitrofe de livrare pot fi modificate oricand pe parcursul prezentei campanii, sectiunea Harta Livrare de pe pe website-ul trentapizza.ro fiind actualizata in acest sens.

3.2. Atat produsele participante, cat si produsul "promo Trenta" constand intr-o pizza gratis de 30 cm, la alegerea participantului, din lista de la Capitolul 6, in conditiile prezentului Regulament sunt livrate de organizator in municipiul Bucuresti si in zonele limitrofe acestuia unde oferim serviciul de livrare.

CAPITOLUL 4. PRODUSELE PARTICIPANTE

4.1. In cadrul prezentei Campanii produsele participante sunt cele din meniul regasit pe pagina de internet trentapizza.ro, toate denumite in continuare "PRODUSE PARTICIPANTE".

4.2. Prin produse participante se inteleg toate produsele din meniul regasit pe pagina de internet trentapizza.ro ce pot fi comandate de participant, in limita stocului disponibil, contra cost, si pentru care, in functie de valoarea comenzii emise si achitate de catre acesta din urma, potrivit prezentului regulament, organizatorul ofera stickere autocolante in forma de felii de pizza ce se vor lipi pe Smart Flyer.

IMPORTANT:
A nu se confunda produsele participante cu produsele oferite gratis in urma participarii in prezenta campanie (denumite in continuare produse "promo Trenta"), definite potrivit prezentului regulament.

Produsele participante sunt cele definite in Capitolul 4, iar produsele oferite gratis in urma participarii in prezenta campanie, denumite produse "promo Trenta" sunt cele identificate in Capitolul 6 din prezentul regulament.

CAPITOLUL 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1. Campania "SMART FLYER PROMO TRENTA" este deschisa tuturor persoanelor fizice care comanda si achita produsele participante definite in Capitolul 4, cel putin in limita unei comenzi minime in valoare de 30 lei, conform prezentului Regulament.

CAPITOLUL 6. PRODUSE PROMO TRENTA

6.1. Produsele oferite gratis de organizator, la alegerea participantului, in limita stocului disponibil, potrivit prezentului regulament, sunt denumite in continuare produse "promo Trenta".

6.2. Pentru fiecare SmartFlyer Pro Mo ce contine 6 stickere de promotie lipite predat unui reprezentant al organizatorului, in conditiile prezetului regulament, participantul poate solicita, la o urmatoare comanda minima achitata, un singur produs "promo Trenta" constand intr-o pizza de 30 cm gratis, la alegerea acestuia din urma, in limita stocului disponibil la data solicitarii, din sortimentele din lista de la pct.6.3, dar nu mai tarziu de data de 15 februarie 2019.

6.3. Lista produselor "promo Trenta" se regaseste mai jos:

Denumire Pizza
(30 cm)
Ingrediente
Pret vanzare (lei)
Margherita mozzarella si sos rosii
25
Classica mozzarella, sos rosii, sunca, masline negre si ciuperci proaspete
30
Prosciutto Funghi mozzarella, sos rosii, sunca si ciuperci proaspete
30
Hawaiana mozzarella, sos rosii, ananas, sunca si porumb
30
Vegetariana mozzarella, sos rosii, rosii cherry, masline negre, ciuperci proaspete porumb si ardei gras
30
Diavola mozzarella, sos rosii, salam chorizo, carnati afumati si chilli
31
Rustica mozzarella, sos rosii, bacon, porumb si ciuperci proaspete
31
Quattro Stagioni mozzarella, sos rosii, sunca, salam chorizo, masline negre si ciuperci proaspete
32
Carnivora mozzarella, sos rosii, sunca, salam chorizo, bacon si ardei gras
33
Capricciosa mozzarella, sos rosii, piept de pui, salam chorizo, ardei gras si ciuperci proaspete
33
Messicana mozzarella, sos rosii, salam chorizo, bacon, branza cu mucegai si chilli
33
Trenta mozzarella, sos rosii, sunca, salam chorizo, ciuperci proaspete, masline negre si ardei gras
33
Taraneasca mozzarella, sos rosii, piept de pui, bacon, carnati afumati, porumb, ardei gras si ceapa rosie
34
Suprema mozzarella, sos rosii, salam chorizo, bacon, carnati afumati, branza cu mucegai si ardei gras
34
Trenta Ultra Piccante mozzarella, sos rosii ultra picant, salam chorizo, bacon, carnati afumati, ardei iute si chill
35
Picantina mozzarella, sos rosii, salam chorizo, ardei iute, carnati afumati, cascaval afumat si branza cu mucegai
35
Bianca D'oro mozzarella, piept de pui, brie, smantana vegetala, porumb, ciuperci proaspete si ardei gras
36
Quattro Formaggi mozzarella, brie, schwitzer, smantana vegetala si branza cu mucegai
36


6.4. Oricand in perioada derularii prezentei campanii, organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile atat a produselor participante, cat si a produselor promo, acestea putand fi consultate de orice persoana interesata pe pagina de internet trentapizza.ro.

CAPITOLUL 7. MECANISMUL CAMPANIEI

7.1. DATE GENERALE
Reprezentantul organizatorului este persoana ce livreaza comanda, dar si persoana care preda comanda in locatiile/magazinele cu vanzare directa si asistata ale organizatorului (denumite in continuare "locatii Trenta Pizza").

Produsele participante sunt definite in Capitolul 4 din prezentul regulament.

Promo Trenta reprezinta produsele definite in Capitolul 6 din prezentul regulament, capitol in care se regaseste si lista acestora.

SmartFlyer-ul reprezinta un pliant special conceput pentru campania "SMART FLYER PRO MO" si care este trimis de organizator printr-un reprezentant al sau la comenzi de produse participante emise si achitate de catre un potential participant, dar si prin intermediul unor terte persoane (parteneri/furnizori). In masura in care posesorul doreste participarea in cadrul prezentei campanii, acesta va pastra SmartFlyer-ul si va instala pe acesta un numar de 6 stickere de promotie, prin lipire.

Sticker-ul de promotie reprezinta un abtibild/autocolant in forma de felie de pizza care va fi primit, la emiterea si achitarea unei comenzi in valoare de cel putin 30 de lei, de la un reprezentant al organizatorului. In functie de valoarea comenzii efectuate si achitate, potrivit prezentului regulament, potentialul participant va primi cate un sticker de promotie pentru fiecare 10 lei cheltuiti in prezenta campanie si pe care il va instala SmartFlyer, prin lipire, in casutele dedicate acestora.

SmartFlyer-ul si sticker-ul de promotie nu sunt nominale, putand fi transmise de la o persoana la alta, organizatorul fiind exonerat de toate si orice fel de raspundere in acest sens.

Exemplu:
Pentru o comanda minima (comanda minima are o valoare de 30 lei), organizatorul trimite, impreuna cu comanda emisa si achitata, un numar de 3 stickere.

Pentru o comanda in valoare de 55 lei, organizatorul trimite, impreuna cu comanda emisa si achtitata, un numar de 5 stickere.

7.2 MECANISM DE PARTICIPARE
Pentru a participa in cadrul prezentei campanii, participantii trebuie:

- sa achizitioneze/comande si sa achite, in perioada campaniei, produse participante definite in Capitolul 4 din prezentul regulament cel putin in limita unei comenzi minime*. Achizitia/comanda se efectueaza numai la numarul de telefon 021.9645, aceasta fiind livrata la locul indicat de persoana fizica ce emite si achita comanda sau poate fi preluata de aceasta din "locatiile Trenta Pizza".

- sa lipeasca pe SmartFlyer stickerele de promotie primite in casutele dedicate acestora. Numarul total de stickere de promotie ce trebuie instalate, prin lipire, pe un SmartFlyer este de 6;

- SmartFlyer-ul este complet numai la momentul in care are instalate, prin lipire, un numar de 6 stickere de promotie.

- Numarul de stickere de promotie se raporteaza la valoarea comenzii emise si achitate (nu mai mica de 30 de lei), potrivit capitolul 7. La fiecare 10 lei cheltuiti se va primi cate un sticker de promotie. *Comanda minima este in valoare de 30 lei.

7.3. MECANISMUL CAMPANIEI SI DE ACORDARE A PRODUSELOR "PROMO TRENTA"
In urma unei comenzi achitate, in valoare de cel putin 30 de lei reprezentand comanda minima acceptata de organizator, acesta din urma, printr-un reprezentant al sau, trimite persoanei fizice, pentru fiecare 10 lei cheltuiti, cate un sticker de promotie in forma de felie de pizza pe care trebuie sa-l lipeasca pe SmartFlyer.

In momentul in care participantul detine 6 stickere de promotie instalate, prin lipire, pe un SmartFlyer poate solicita produsul "promo Trenta" constand intr-o pizza de 30 cm gratis, la alegere, din lista din Capitolul 6, in limita stocului disponibil, la urmatoarea sa comanda in valoare minima acceptata de organizator, cu livrare, solicitata la numarul de telefon 021.9645, dar nu mai tarziu de 15 februarie 2019.

Produsul "promo Trenta" constand intr-o pizza de 30 cm gratis, la alegere, din lista din Capitolul 6 va fi livrat impreuna cu noua comanda mai sus mentionata, moment in care participantul preda reprezentantului organizatorului SmartFlyer -ul pe care se regasesc lipite cele 6 stickere de promotie.

In situatia in care participantul nu preda, la livrarea noii comenzii mai sus aratate, SmartFlyer -ul pe care se regasesc lipite cele 6 stickere de promotie, acesta va ramane doar cu noua comanda pe care trebuie sa o achite si nu va beneficia de produsul "promo Trenta" ales, acesta din urma ramanand la dispozitia organizatorului.

IMPORTANT:
- Prezenta campanie nu este valabila pentru comenzile/achizitiile efectuate in cadrul locatiilor Trenta Pizza.
- Prezenta campanie nu se cumuleaza cu alte oferte si/sau reduceri practicate de Organizator.
- Produsul "promo Trenta" nu se poate preschimba in bani
- SmartFlyer -ul si stickerele de promotie isi pierd valabilitatea dupa data de 15 februarie 2019
- Produsele oferite gratis de organizator, la alegerea participantului, in limita stocului disponibil, potrivit prezentului regulament, denumite in continuare produse "promo Trenta" nu se solicita/revendica de la locatiile Trenta Pizza, ci doar la numarul de telefon 021.9645, cu tarif normal, pana la data de 15 februarie 2019 si numai la o noua comanda achitata in valoare de cel putin 30 lei (comanda minima), acestea fiind livrate impreuna de organizator.
- Solicitarea produsului "promo Trenta" nu reprezinta o noua comanda in valoare de cel putin 30 lei (comanda minima), pentru intrarea in posesia acestuia ("promo Trenta"), participantul trebuie sa emita o noua comanda cel putin minima.
- Pentru fiecare SmartFlyer pe care se regasesc instalate, prin lipire, cele 6 stickere de promotie se poate solicita de catre participant produsul "promo Trenta" constand intr-o pizza de 30 cm gratis, la alegere, din lista din Capitolul 6, in limita stocului disponibil, la urmatoarea sa comanda in valoare minima acceptata de organizator, cu livrare, solicitat la numarul de telefon 021.9645.
- Valoarea comenzilor emise si achitate de participant nu se cumuleaza si nici nu se reporteaza de la o comanda la alta. Stickerele de promotie se acorda la fiecare 10 lei cheltuiti, intr-un numar raportat la valoarea fiecarei comenzi cel putin minime ( a se vedea Capitolul 7).

CAPITOLUL 8. DISPOZITII FINALE
Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

Acordarea produselor "promo Trenta", a "stickerelor de promotie" si a "Smart Flyer-ului promo", in conditiile respectarii de catre participant a prezentului Regulament, reprezinta singura obligatie a organizatorului. Modul in care se desfasoara prezenta campanie este stabilit de organizator.

Odata cu predarea de catre participant a Smart Flyer-ului promo ce are instalat, prin lipire, un numar de 6 stickere de promotie si, ca urmare a acesteia, primirea de catre acesta a produsului "promo Trenta", in conditiile prezentului regulament, participantul declara in mod liber, expres si neechivoc ca nu are niciun fel de pretentii, de nicio natura si nu va avea nici in viitor, fata de organizator cu privire la derularea prezentei campanii.

Organizatorul nu va avea nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra SmartFlyer -ul si a stickerelor de promotie.

Litigiile privind dreptul de proprietate asupra SmartFlyer -ul si a stickerelor de promotie nu vor putea influenta principiul conform caruia organizatorul va acorda produsul "promo Trenta" persoanei a carei solicitare a fost prezentata in conformitate cu prevederile Regulamentului.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru SmartFlyer -ul pe care se regasesc lipite cele 6 stickere de promotie deteriorat, nelizibil.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantul la prezenta campanie se va rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Prezenta campanie poate inceta inainte de termen sau poate fi prelungita in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora sau inclusiv la solicitarea organizatorului, din motive independente de vointa acestora. Prezentul Regulament Oficial este disponibil gratuit si poate fi obtinut in conformitate cu pct. 1.3 si 1.4.


ADDENDUM nr. 1 din data de 18.01.2019
LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI ” SMART FLYER PRO MO”

Organizatorul campaniei “SMART FLYER PRO MO” INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL cu sediul in localitatea Bucuresti, Str. Pecetei, nr. 7-9, Bloc 2 Pajura, Birou 19, sector 1, înregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti sub numarul J40/8011/28.04.2005, având cod unic de înregistrare (CUI) 13561463, decide atat prelungirea campaniei, cat si prelungirea perioadei pentru care se poate solicita produsul „promo Trenta”, astfel:

1. Se prelungeste perioada de desfasurare a campaniei „SMART FLYER PRO MO”, astfel ca aceasta se va desfasura pana in data de 28.02.2019, ora 23:00.
2. Se prelungeste data limita pentru solicitarea produsului “promo Trenta” constand intr-o pizza gratis de 30 cm, astfel ca aceasta poate fi solicitata pana la data de 15.03.2019, ora 23. Dupa aceasta data, Smart Flyerul si stickerele isi pierd valabilitatea.

Celelalte prevederi nemodificate din cadrul Regulamentului mai sus identificat raman valabile.

Organizator,
INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL

Descarca acest regulament in format PDF.Livrare comanda pizza in Bucuresti @ Trenta Pizza 2005-2019. Toate drepturile rezervate.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzi telefonice sau online.
Timpul de livrare comunicat de catre operatoarea call center este estimativ.
Timpul de livrare este influentat de conditiile meteorologice, traficul rutier si de alte probleme tehnice si umane ce nu tin de Trenta Pizza.
INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17048.
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Cookies
Comenzi telefonice la 021 9645