Angajari la Trenta Pizza Bucuresti

La Trenta Pizza lucrurile merg atat de bine incat urmeaza sa deschidem locatii noi. In curand vom deschide a zecea locatie in Bucuresti si nu ne oprim aici. De aceea suntem in cautare de colegi(e) noi care isi doresc sa se dezvolte profesional in cadrul unei companii unde calitatea produselor si munca in echipa sunt pe primul loc.

La Trenta Pizza, in cea mai mare pizzeria mica, munca in echipa este importanta, pornind de la preluarea unei comenzi, la prepararea pizzelor si livrarea lor pana la gestionarea unei locatii de productie, livrare si servire clienti.

Daca ai experienta esti binevenit(a) alaturi de noi chiar daca esti la inceput de drum, sa nu-ti fie teama, noi te vom ajuta sa-ti dezvolti abilitatile necesare si sa primesti informatiile de care ai nevoie pentru a deveni un profesionist in domeniu.

Important este sa-ti doresti sa te alaturi echipei noastre, apoi sa-ti alegi postul dorit in functie de experienta sau de calitatile tale si sa ne trimiti CV-ul. Ulterior te vom invita la o discutie pentru a ne cunoaste si a-ti oferi un loc de munca in echipa noastra in functie de abilitatile si cunostintele tale.In acest moment cautam colegi(e) pentru:

- Livrare pizza;

- Casierie;

- Preparare pizza;

- Call Center;

- Sefi tura.

Apasa pe denumirea postului dorit pentru mai multe detalii.
Te asteptam!


Livrare comanda pizza in Bucuresti @ Trenta Pizza 2005-2019. Toate drepturile rezervate.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzi telefonice sau online.
Timpul de livrare comunicat de catre operatoarea call center este estimativ.
Timpul de livrare este influentat de conditiile meteorologice, traficul rutier si de alte probleme tehnice si umane ce nu tin de Trenta Pizza.
INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17048.
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Cookies
Comenzi telefonice la 021 9645