TRENTA ARTIGIANALE

Cei mai noi vizitatori trebuie sa stie ca Trenta Artigianale inseamna o selectie atenta
de ingrediente, o combinatie de retete noi sau uitate, zile intregi petrecute in bucatarie
cautand inspiratie si mixuri nemaivazute pe blatul subtire sau pufos care ajunge la tine
in cutia inca fierbinte, sub numele de Prosciutto Crudo, Cinque Formaggi, Margherita,
Bresaola si, mai nou, Pescara si Pancetta.

Si toate acestea pentru ca maestrul nostru pizzar, Claudiu, e intr-o permanenta cautare
de nou si surprinzator, creatiile sale, in editie limitata*, ajungand sa fie apreciate de un
public aparte care intelege ca nicio pizza nu trebuie sa semene cu alta.

*creata in editie limitata, colectia Trenta Artigianale poate fi uneori indisponibila, mai ales
in zilele cand cererea este foarte mare. Dar asta pentru ca regula noastra este sa folosim
intotdeauna cele mai proaspete ingrediente si de aceea preferam sa nu achizitionam
niciodata in cantitati mari.

Mai jos, o parte din secretele pe care le-am obtinut cu acordul lui Claudiu.


PESCARA ARTIGIANALE

Este o pizza cu peste, genul de pizza care te trimite cu gandul la mare si care imbina gustul inconfudabil de somon, ton si sardine file.

  • Blat pizza
  • Sos alb
  • Mozzarella
  • Somon fume
  • Sardine file
  • Ton
  • Rosii cherry
  • Ceapa rosie
  • Capere
  • Patrunjel si cimbru


PANCETTA ARTIGIANALE

Este pizza ideala pentru a gusta delicioasa pancetta italiana impreuna cu ciupercile porcini trase la tigaie si ricotta proaspata.


  • Blat pizza
  • Sos rosii
  • Mozzarella
  • Pancetta
  • Ciuperci porcini
  • Ricotta proaspata

O poti comanda acum.

PIZZA PROSCIUTTO CRUDO ARTIGIANALE

E ca pizza pe care ai mancat-o in vacanta in Italia daca iti mai aduci aminte. Cu prosciutto
crudo, mozzarella di bufala, adusa special din regiunea Campina, rosii cherry usor dulci si
felii de carnati crud uscati si putin afumati.


  • Blat pizza
  • Sos rosii
  • Mozzarella
  • Mozzarella di bufala
  • Prosciutto crudo
  • Branza cu mucegai
  • Carnati crud-uscati afumati
  • Rosii cherry
  • Rucola

Pizza Prosciutto Crudo Artigianale e cea mai buna alegere pentru fanii bucatariei italienesti.


CINQUE FORMAGGI ARTIGIANALE

Este o pizza speciala, in care folosim branzeturi italienesti aduse de la producatori locali din Italia precum pecorino, provolone si parmezan. Combinam savoarea si aroma celor cinci branzeturi fine din compozitie cu dulceata strugurilor si textura nucilor coapte.

Mozzarella felii taiate subtire.

Branza cu mucegai taiata in cubulete delicioase.

Provolone dat prin razatoare astfel incat sa iasa fulgi de dimensiune mare.

Pecorino ras cu grija astfel incat sa iasa fulgi mari.

Parmezan Grana Padano ras marunt.

Struguri albi fara samburi taiati pe jumatate.

Nuci cu o textura semicrocanta si usor dulceaga dupa ce ies din cuptor.

Cinque Formaggi Artigianale? Vei vrea s-o comanzi si data viitoare.




MARGHERITA ARTIGIANALE

Retete de pizza clasica, celebra, care deschide meniul oricarei pizzerii, de origine napolitana. Aceasta reteta surprinde prin simplitatea ei, dar si a combinatiei de rosii cu busuioc proaspat.

Mozzarella din 100% lapte de vaca, felii taiate subtire.

Rosii cherry coapte, taiate pe jumatate si distribuite uniform pe toata suprafata pizzei.

Bufala, mozzarella din lapte de bivolita din regiunea italiana Campania cu capitala la Napoli.

Busuioc, frunze proaspete, presarate peste toate cele opt felii de pizza.

Vei vedea imediat diferenta intre Margherita si Margherita Artigianale. Dar, mai bine te convingi singur.




BRESAOLA ARTIGIANALE

O reteta de pizza asa cum prefera italienii din Alpi, proaspata, consistenta si bogata, cu ingrediente de cea mai buna calitate.

Bresaola feliata foarte subtire asa cum ii sta bine carnii de vita maturata. Aceasta se aseaza cu maxima atentie pe pizza la iesirea acesteia din cuptorul incins. Apoi, se acopera aproape toata pizza careia ii imprumuta si numele.

Ciuperci porcini (hribi) trase in tigaia bine incinsa cu ulei de masline si usturoi proaspat tocat marunt.

Brie bucati mici, repartizate uniform pe toata suprafata pizzei astfel incat fiecare felie sa contina savoarea renumitei branze.

Rosii cherry taiate pe jumatate pentru a nu risipi gustul rosilor bine coapte.

Rucola se adauga printre feliile de bresaola pentru a echilibra gustul puternic maturat al carnii de vita.

Parmezan proaspat ras, presarat peste toate celelalte ingrediente.

Bresaola Artigianale! Asta vei recomanda cand vei auzi intrebarea "hmm, ce pizza sa comandam?"




Livrare comanda pizza in Bucuresti @ Trenta Pizza 2005-2018. Toate drepturile rezervate.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzi telefonice sau online.
Timpul de livrare comunicat de catre operatoarea call center este estimativ.
Timpul de livrare este influentat de conditiile meteorologice, traficul rutier si de alte probleme tehnice si umane ce nu tin de Trenta Pizza.
INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17048.
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate
Comenzi telefonice la 021 9645.