Pe scurt, cofetaria Trenta. Adica o colectie de deserturi delicioase pe care le pregatim
cu aceeasi grija si pricepere cu care facem si pizza ta preferata. Daca pana acum
asociai numele Trenta cu o gama variata de pizza, ba chiar, mai nou, cu Trenta
Artigianale
, de-acum inainte cand vei auzi Trenta, te vei gandi instant si la un moment
de rasfat pe care sa ti-l daruiesti la orice ora din zi, pe numele lui Tiramisu sau
Panna Cotta. Sigur, astfel de momente vor purta si alte nume (noi deserturi surpriza!),
pe masura ce avem un raspuns pozitiv din partea ta.

Ce trebuie sa stii despre deserturile noastre e ca sunt preparate de Felician (Felix
pentru prieteni, Feliciano pentru italieni), bucatarul nostru specializat in tot ce
inseamna selectionarea cu mare atentie a ingredientelor si prepararea la nivel de
arta a deserturilor italienesti, moderne sau traditionale. Ingredientele noastre
sunt intotdeauna de cea mai buna calitate, de la ouale pasteurizate sau frisca obtinuta
doar din smantana naturala si pana la vinul Marsala in care inmuiem piscoturile
pentru prepararea de Tiramisu. Iar noile noastre ambalaje (borcanele frumoase cu
eticheta Trenta! Le stii?) nu doar ca protejeaza deserturile dar face si mai fireasca
alegerea dintre “Iesim la o prajitura?” si “Ia sa comandam si-un desert!”.





Ingrediente
: mascarpone, piscoturi savoiardi, galbenus ou pasteurizat, frisca,
vin Marsala, ciocolata neagra, cacao, esenta vanilie, zahar si cafea.
Cantitate: 220 grame.

Tiramisu este un desert popular italian foarte gustos ce se prepara din piscoturi
aromatizate cu cafea espresso, crema fina preparata cu galbenus, zahar, frisca,
branza mascarpone si cu cacao presarata deasupra. Originile italiene nu sunt clare
dar mai multe zone din nordul Italiei precum Veneto, Piedmont, Friuli-Venezia Giulia
isi disputa originea acestui desert. Reteta acestui desert are mai multe variatii.
Uneori piscoturile sunt inmuiate si cu vin Marsala asa cum facem si noi la
Trenta Pizza.




Ingrediente
: smantana, zahar, lapte, esenta vanilie, rom Bacardi, gelatina,
zmeura congelata si fistic.
Cantitate: 190 grame.

Panna Cotta este un desert italian cremos, racoros si delicios. In traducere libera
inseamna “smantana coapta” si este o budinca de lapte si smantana. In prezent
este apreciata in intreaga lume chiar daca este un desert traditional italian.

Trenta Pizza prepara Panna Cotta cu rom pentru un plus de savoare la care adauga
un strat delicios de zmeura facuta gelatina si bucati de fistic.


Deserturile sunt pastrate la rece si livrate in borcane sigilate.

Recomandam sa fie pastrate la temperatura intre 2-4°C.

Pentru mai multe detalii si comenzi, va rugam sa ne contactati la 021 9645.

Livrare comanda pizza in Bucuresti @ Trenta Pizza 2005-2019. Toate drepturile rezervate.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzi telefonice sau online.
Timpul de livrare comunicat de catre operatoarea call center este estimativ.
Timpul de livrare este influentat de conditiile meteorologice, traficul rutier si de alte probleme tehnice si umane ce nu tin de Trenta Pizza.
INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17048.
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Cookies
Comenzi telefonice la 021 9645