Program de fidelitate "Trenta Fidelis"
Iti rasplatim fidelitatea

Comanda 1 pizza la pret intreg si primesti 3 lei in contul tau de la Trenta Pizza!

Informatii despre programul “Trenta Fidelis”:

1. Contul de client se incarca cu 3 puncte de fidelitate la fiecare pizza comandata si platita la pret intreg. Punctele de fidelitate se incarca in cont daca comanda este platita in momentul livrarii.

2. Trei puncte de fidelitate echivaleaza cu trei lei (RON).

3. Programul de fidelitate se aplica doar in cazul pizzelor livrate si platite la pretul intreg din meniu. Nu se aplica sortimentelor de pizza care fac parte dintr-o promotie sau oferta speciala, celor cu pretul redus sau celor gratuite.

4. Punctele de fidelitate se folosesc atunci cand in contul de comenzi s-a adunat o suma cel putin egala cu valoarea unui produs participant la program conform conditiilor Regulamentului Oficial.

5. Punctele de fidelitate pot fi folosite pentru a comanda pizza, paste, salate sau aripioare de pui.

6. Punctele de fidelitate pot fi folosite doar alaturi de o comanda minima: o pizza cu pret intreg sau 25 lei pentru alte produse din meniu.

7. Punctele de fidelitate nu pot fi transformate in numerar (bani), premii, cupoane, vouchere sau reduceri la produse. Punctele de fidelitate nu pot fi folosite pentru obtinerea de reduceri la produse sau achizitionarea de oferte sau promotii.

8. Programul de fidelitate se desfasoara pana la 30.09.2014. Punctele de fidelitate adunate pana la aceasta data se pot folosi pana la 30.12.2014.


Recomandam sa cititi Regulamentul Oficial al programului de fidelitate „Trenta Fidelis” pentru mai multe detalii despre functionarea lui.

Versiunea PDF a regulamentului se afla aici.


Livrare comanda pizza in Bucuresti @ Trenta Pizza 2005-2019. Toate drepturile rezervate.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzi telefonice sau online.
Timpul de livrare comunicat de catre operatoarea call center este estimativ.
Timpul de livrare este influentat de conditiile meteorologice, traficul rutier si de alte probleme tehnice si umane ce nu tin de Trenta Pizza.
INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17048.
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Cookies
Comenzi telefonice la 021 9645