ASPECTE GENERALE


Buna! TRENTA PIZZA sau, dupa cum ne numim oficial, INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, str. Pecetei, Nr. 7-9, bl. 2, birou 19, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8011/2005, avand Cod Unic de Inregistrare 13561463 prin director general Sorin Mares doreste sa te informeze asupra urmatoarelor:

1. Stim ca din 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European privind Protectia Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016 ("GDPR");

2. Ne-am pregatit pentru a fi transparenti cu voi, clientii nostri, si am luat masurile necesare pentru a va proteja datele;

3. Pentru ca am dorit sa ne conformam, am decis sa pastram in baza noastra de date doar acele date ce ne sunt necesare in scopuri financiar-contabile, asa incat nu va vom mai contacta cu niciun fel de informatii decat daca, de acum inainte, ne vei oferi datele tale actualizate si ne vei da acordul tau expres pentru primirea de astfel de informari despre produsele, ofertele si evenimentele noastre;

4. De aceea dorim sa ne ajuti sa ne actualizam baza de date cu informatii actuale si valabile despre tine prin recompletarea datelor din contul tau. Scuze pentru inconvenient, dar e mai sugur asa! Te rugam sa citesti mai jos cum iti prelucram datele iar daca ai intrebari te rugam sa ne contactezi.

CUM NE POTI GASI?

In primul rand, ai vazut ca web-site-ul nostru iti ofera 2 modalitati de a ne contacta:

(i) prin crearea unui cont pe web-site-ul nostru si plasarea unei comenzi;

(ii) prin contactare telefonica.

Daca vrei, ne poti trimite si un email la adresa indicata in pagina de contact, insa in mod direct, nu prin intermediul web-site-ului nostru.

CE DATE PRELUCRAM, IN CE SCOP SI CAT TIMP?

In toate situatiile, nu vom prelucra decat datele care ne sunt strict necesare scopului pentru care le colectam, si anume onorareai comenzilor pe care le faci la noi si pentru care iti multumim sau pentru a-ti raspunde mesajului pe care ni-l transmiti. Deocamdata nu iti solicitam sa ne spui daca doresti de la noi informari periodice despre produsele, ofertele si evenimentele noastre, asa ca nu iti vom folosi datele in acest scop si nici in alte scopuri decat cele mentionate.

Cand vom dori sa facem acest lucru, te asiguram ca te vom contacta, te vom informa si iti vom cere acordul inainte de orice demers al nostru.

Prin urmare, pentru a onora comenzile tale de produse, nu avem nevoie decat de numele si prenumele tau, numarul de telefon, adresa unde sa livram, iar daca plasezi comanda, nu telefonic, ci prin contul pe care ti-l creezi pe web-site, vom mai putea prelucra adresa ta de email dar si date care nu sunt asociate cu tine, precum adresa IP, tipul de browser pe care il folosesti si poate tipul device-ului de pe care ai plasat comanda.

Daca vei decide sa ne contactezi direct pe email, vom prelucra adresa ta de email si orice informatii pe care tu, in mod voluntar, le vei include in acel email. Oricum, va recomandam sa nu includeti in email date cu caracter personal prea multe si mai ales sensibile, ci sa va limitati a ne transmite doar datele de care am avea noi nevoie pentru a va raspunde la mesaj.

In masura in care ne veti contacta telefonic, vom nota numele si prenumele, numarul de telefon si adresa de livrare.

Pentru ca vei plati direct la livrare, in numerar, nu iti vom colecta alte date cu caracter personal aferente platilor pe care le faci.

Iti vom prelucra datele cat timp va fi necesar pentru onorarea comenzilor, daca ti-ai facut cont, cat timp vei decide sa il mentii activ, iar dupa aceste perioada, le vom stoca cat timp ne impun dispozitiile legale din domeniul financiar-contabil sau cat timp va fi necesar pentru aparea drepturilor noastre in cazul apartiei unui incident.

Temeul juridic al prelucrarii datelor este executarea obligatiilor de executarea a comenzilor plasate la noi (art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR) sau consimtamantul tau (art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR) pentru situatia in care iti vom cere acordul si ni-l vei da pentru transmiterea de informari de natura comerciala.

SECURITATE

Eram pregatiti si inainte, dar acum am incercat sa acoperim toate cerintele noii legislatii in materia protectiei datelor, asigurandu-ne de implementarea de masuri adecvate de securitate a Datelor, ceea ce face ca, in momentul in care datele tale ajung la noi, acestea sa beneficieze de nivelul adecvat de securitate impotriva distrugerii, pierderii, modificarii, divulgarii neautorizate, accesului neautorizat, fie ele accidentale sau ilegale.

Personalul nostru este instruit in ceea ce priveste modul in care trebuie sa gestioneze datele tale, clientii si furnizorii nostri isi asuma, la randul lor, obligatii de confidentialitate, iar sistemele noastre informatice sunt astfel protejate incat sa previna, pe cat permite tehnologia de la acest moment, incidentele de securitate.

In ceea ce priveste web-site-ul nostru, exista masuri de securitate pentru serverele care gazduiesc web-site-ul nostru, si care includ antivirus, firewall, control regulat al securitatii si scanari de securitate, testari ale vulnerabilitatilor, sisteme de testare a intruziunilor.

CUI DAM DATE?

Pentru ca livram prin personalul nostru, nu dam datele niciun tert. In mod incidental, la datele tale ar putea avea acces furnizorii nostri de servicii de mententanta IT insa doar pentru a ne sprijini in cazul aparitiei unor probleme de natura tehnica si care si-au asumat fata de noi obligatii de confidentialitate.

Daca in viitor iti vom cere acordul si ni-l vei da, pentru transmiterea de informari de natura comerciala, vom transmite astfel de date catre furnizori de servicii de transmitere email sau sms de marketing direct. Dupa cum spuneam, nu este cazul la acest moment.

Ne vom asigura in toate cazurile ca transmiterea de date catre alte persoane se va face prin asigurarea de masuri adecvate de securitate a transmiterilor.

CE DREPTURI AVETI?

Intrucat prelucram Date ce va apartin, beneficiati de mai multe drepturi conferite de legislatia in domeniul protectiei datelor. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

(i) de a ne solicita acces la Date (in temeiul art. 15 din GDPR) si care presupune dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram datele ce iti apartin, precum si informatii cu privire la: scopul prelucrarii, categoriile de date prelucrate, destinatarii acestora, perioada de stocare a acestora, existenta dreptului de a ne solicita rectificarea sau stergerea datelor, restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de opozitie, a dreptului de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca exista un proces decizional automatizat, respectiv daca sunt luate decizii doar ca urmare a prelucrarii automate de date, daca datele sunt transferate catre tari terte si ce garantii au fost implementate de catre noi pentru a se asigura securitatea datelor transferate;

(ii) de a ne solicita rectificarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor care nu mai corespund situatiei actuale, in temeiul art. 16 din GDPR; vom va derula periodic actiuni de actualizare a bazelor de date, situatie in care vei putea primi solicitari in acest sens. Insa, ted rugam sa ne spui si tu imediat ce atele pe care ni le-ai trimis s-au modificat pentru a face actualizarile necesare.

(iii) de a-ti retrage consimtamantul pe care ni l-ai acordat pentru prelucrarea datelor si de a solicita stergerea acestora, cu mentiunea ca retragerea consimtamantului nu va afectata legalitatea prelucrarii efectuata pe baza acestui consimtamant, inainte de retragerea lui (art. 17 din GDPR);

(iv) de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii datelor sau, in masura in care te vei opunei prelucrarii, pana la momentul solutionarii acestei cereri sau in alte cazuri prevazute de art. 18 din GDPR;

(v) de a te opune prelucrarii Datelor in scopul primirii de materiale promotionale, in temeiul art. 21 din GDPR, daca initial ati optat pentru primirea acestora;

(vi) daca si in masura in care vor fi indeplinite conditiile legale veti avea si dreptul la portabilitatea datelor.

(vii) ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania; anspdcp@dataprotection.ro; Telefon: +40.318.059.211 /+40.318.059.212; Fax: +40.318.059.602; http://www.dataprotection.ro/?page=contact

Te informam ca nu avem implementate procese decizionale automate.

UNDE NE CONTACTEZI

Pentru exercitarea drepturilor tale, pentru transmiterea de orice mesaje, sesizari, te rugam sa contactezi responsabilul nostru cu protectia datelor la adresa de email: date.personale@trentapizza.ro sau ala adresa sediului nostru pe care o gasesti in pagina "contact". Iti vom raspunde in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la primirea mesajului tau.

Prin contactarea noastra pentru plasarea unei comenzi sau in alt scop, iti exprimi consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor tale potrivit celor cuprinse in prezenta politica de confidentialitate.

COOKIES

Folosim diverse cookie-uri pentru imbunatarirea website-ului propriu si prezentarea catre tine de oferte personalizate. Prin continuarea navigarii pe pagina noastra iti declarari acordul cu privire la utilizarea de cookie-uri. Pentru informatii suplimentare si pentru a vedea lista privind cookie-urile pe care le utilizam, te rugam sa consulti Politica de cookies.


Livrare comanda pizza in Bucuresti @ Trenta Pizza 2005-2018. Toate drepturile rezervate.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzi telefonice sau online.
Timpul de livrare comunicat de catre operatoarea call center este estimativ.
Timpul de livrare este influentat de conditiile meteorologice, traficul rutier si de alte probleme tehnice si umane ce nu tin de Trenta Pizza.
INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17048.
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Cookies
Comenzi telefonice la 021 9645