Trenta Pizza - Promotii 2018


Combo di AmorePentru o cina la lumina televizorului. 2 pizza Amore + Pepsi 1,25 la doar 39 lei.

Conditii:
- Pachetul promotional contine doua pizza la alegere dintre Amore con Cherry si Amore con Salami;
- Pizzele Amore sunt in forma de inima si sunt disponibile la dimensiune mica;
-
Bautura racoritoare 1,25L se poate alege in functie de stocul disponibil dintre Pepsi, Mirinda si 7up;
- Pachetul promotional este in limita stocului disponibil, nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri si se poate comanda in perioada 14 - 24 februarie 2019.

SmartFlyer Pro Mo

Aduna 6 Stickere Felii de pizza, instaleaza-le pe SmartFlyer si primesti o pizza 30 cm gratis la urmatoarea comanda cu livrare de minimum 30 lei.

Sunt tari si smartfoanele si aplicatiile, dar noua parca tot mai mult ne plac promotiile astea cinstite cu care se descurca tot omul. Asa ca de câte ori ne suni sa comanzi, la fiecare 10 lei cheltuiti, primesti câte un sticker cu câte o felie de pizza. Iar la 6 felii strânse, poti sa ne suni sa îti aducem o pizza de 30 de cm gratuit.Si ca sa fie clar pentru toata lumea si sa nu auzim vorbe prin vecini ca nu functioneaza bine Smartflyerul primesti pizza gratis doar daca anunti în momentul realizarii comenzii ca ai lipit cele 6 stickere pe flyer si daca îl predai angajatului Trenta când îti aduce pizza. Pizza gratis va putea fi solicitata la urmatoarea comanda cu livrare de minimum 30 lei.

Extensia Artigianale nu este recunoscuta de sistemul de operare al Smartflyerul, deci pizzele din aceasta categorie nu se acorda în cadrul promotiei. Iar oferta nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri si este valabila pâna la 28 februarie 2019.


Conditii de acordare a promotiei:
- Se acorda câte un Sticker Felie Pizza la fiecare 10 lei cheltuiti la o comanda cu livrare sau preluata din locatiile Trenta Pizza;
- Stickerele primite se lipesc pe pliant in cele sase casute dedicate acestora;
- Când s-au adunat si lipit 6 stickere se poate solicita pizza de 30 cm gratis la urmatoarea comanda cu livrare de minimum 30 lei. Pizza gratis va fi livrata la impreuna cu acestea;
- Pizza gratis se acorda celui care ne comunica in momentul realizarii comenzii ca detine un pliant cu 6 stickere lipite. Acest pliant se preda angajatului Trenta Pizza la livrarea comenzii in caz contrar nu se beneficiaza de pizza gratis;
- Pizza gratis poate fi solicitata doar la o comanda cu livrare in conditiile prezentului regulament. Pizza gratis nu poate fi revendicata in locatiile Trenta Pizza;
- Se acorda pizza gratis la alegere dintre sortimentele de pizza de 30 cm. Sortimentele de pizza din categoria Artigianale nu se acorda în cadrul promotiei;
- Promotia se acorda la orice comanda minima cu livrare. Nu se acorda la comenzile din locatii;
- Comanda cu promotie nu poate contine alte oferte sau reduceri;
- Se acorda doar o pizza de 30 cm gratis la o comanda cu livrare;
- 15 martie 2019 este data limita de folosire a stickerelor impreuna cu pliantul SmartFlyer;
- Stickerele Felii Pizza se acorda la comenzi în limita stocului disponibil în perioada 15.11.2018 - 28.02.2019.

Regulamentul oficial al campaniei SmartFlyer Pro Mo poate fi consultat:
- la aceasta pagina: Regulament SmartFlyer Pro Mo;
- prin descarcarea fisierului PDF.


Parmezan Gratis la orice pasta comandataConditii:
- Parmezanul gratis se acorda daca este solicitat in momentul realizarii comenzii;
- Parmezanul este de tip Grana Padano si are 20 grame;
- Oferta este in limita stocului disponibil, nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri si este valabila pana la 28.02.2019.

Promotii cu pizza la pachet

Aceste promotii sunt disponibile doar in locatiile Trenta Pizza unde se poate comanda pe loc, se asteapta prepararea comenzii si se consuma acasa sau la birou. Vezi detalii in pagina cu promotii si oferte in locatiile Trenta Pizza.

Promotiile si ofertele Trenta Pizza se acorda daca se solicita de catre client in momentul realizarii comenzii.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Pentru mai multe informatii despre ofertele Trenta Pizza, va rugam sa ne contactati.Livrare comanda pizza in Bucuresti @ Trenta Pizza 2005-2019. Toate drepturile rezervate.
Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Produsele ce nu sunt in stoc vor fi comunicate in momentul comenzi telefonice sau online.
Timpul de livrare comunicat de catre operatoarea call center este estimativ.
Timpul de livrare este influentat de conditiile meteorologice, traficul rutier si de alte probleme tehnice si umane ce nu tin de Trenta Pizza.
INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17048.
Termeni si Conditii | Politica de Confidentialitate | Cookies
Comenzi telefonice la 021 9645