Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Focaccia cu mozzarella

Focaccia cu mozzarella

Italia are multe să ne ofere atunci când vine vorba de specialități culinare, iar dacă stăm să ne gândim un pic mai departe de pizza și de paste, o să ajungem să ne gândim și la focaccia.

Da, exact, această specialitate simplă, dar excelentă, pe care italienii s-au gândit să o facă și de care am ajuns să ne bucurăm cu toții acum. Iar una dintre cele mai bune focaccia pe care ai putea să le mănânci este focaccia cu mozzarella, mozzarella fiind, după cum știi o brânză cu suflet italian, care se întinde pentru a ni se întinde și nouă bucuria odată cu ea.

Focaccia cu mozzarella poate fi servită așa simplă și excelentă, cum este ea deja, dar poate fi servită și în diverse combinații, completând spre perfecțiune aperitivele din meniul Trenta Pizza. O focaccia cu mozzarella ar putea veni oricând foarte bine lângă niște cartofi la cuptor buni și ușor condimentați. Totodată, focaccia cu mozzarella ar putea să cânte în duet cu niște excelente aripioare de pui marinate sau aripioare de pui pane.

Altfel, mai este varianta în care o mănânci simplă, așa cum este, dar iei și un sos de roșii lângă – fie că preferi sosul de roșii dulce, fie că preferi sosul iute. În orice caz, băgăm mâna în foc că este foarte greu să nu te bucuri de o focaccia bine făcută și că focaccia cu mozzarella poate fi oricând o prezență plăcută la prânzul sau la cina ta.

Deci pune-o pe lista ta pentru comandă, pe lângă orice altceva îți dorește sufletul înfometat și pofticios apoi trimite comanda către bucătăria Trenta Pizza și îndată ce ajunge comanda la noi, nu stăm niciun moment pe gânduri – ne apucăm de treabă. Întindem blatul, adăugăm mozzarella, băgăm totul la cuptor, apoi, când lucrurile sunt numai bune și focaccia arată așa cum ar trebui să arate o focaccia cu mozzarella pentru a fi mâncată și a aduce bucurie, împachetăm totul și pornim o livrare rapidă către tine, ca să nu te ținem mult înfometat și să ajungă focaccia caldă.

Ce ar mai fi de spus ar fi că ideal ar fi să faci comandă online, că sunt mulți bucureșteni pofticioși, iar la telefon se poate întâmpla să se aglomereze situția.  

 

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 577,65 Kcal 278,39 Kcal
Proteine 27,92 g 13,46 g
Grasimi 14,37 g 6,93 g
Grasimi saturate 10,33 g 4,98 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 82,03 g 39,53 g
Din care Zaharuri 1,31 g 0,63 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 2,26 g 1,09 g

Focaccia cu mozzarella

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1 bucata 17,00 lei
1
0