Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Meniu Trenta Pizza

Îți prezentăm lista cu produsele noastre delicioase de unde poți afla mai multe informații.
Acestea sunt disponibile pentru comandă cu livrare la domiciliu sau cu ridicare din locațiile noastre.

Pizza

Pizza Capricciosa

Pizza Capricciosa este un stil clasic de pizza care provine din bucătăria italiană, dar la care noi am adăugat și un pic din gustul Trenta Pizza, că să-i dăm o aromă de pizza mai cu personalitate.

Acum este momentul să dai comandă de pizza Capricciosa. Poate că îți place blatul mai subțire, clasic, sau poate că îți place blatul mai pufos. Nu e nicio grijă, că noi avem din fiecare, să mulțumească pe toată lumea.

Așa că întindem aluatul frumos, uniform, că să iasă un blat așa cum trebuie, pe placul vecinilor care comandă pizza Capricciosa, iar apoi punem frumos peste el niște sos făcut cu roșii proaspete și ulei de măsline, la care adăugăm piper alb, oregano și busuioc, că să-i dea o aromă mai specială.

Peste sosul de roșii așezăm o pătură groasă de mozzarella rasă peste care aruncăm felii de salam chorizo, ciuperci proaspete și bune, și pieptul de pui, pe care îl pregătim bine la grătar înainte, după care îl tăiem în bucățele și îl aruncăm frumos peste toată pizza. În final punem și niște fâșii de ardei gras proaspăt, că să completeze gustul de legume cum trebuie.

La sfârșit băgăm pizza la cuptor și așteptăm până se face numai bună, să placă la tot omul. Imediat după, pregătim pizza Capricciosa de livrare, că să nu pierdem timp și să ajungă proaspătă și caldă acasă la vecinii noștri, care o așteaptă cu nerăbdare că să poată să dea drumul la serial. 

Așa că după ce ajunge, fă un pic de loc pe măsuță din sufragerie și desfă berea sau sucul pe care le-ai comandat, deschide televizorul, sau ce știi tu că faci după ce ajunge pizza. Numai bine, că în acest timp ajunge și pizza la temperatura care trebuie, că să nu frigă prea tare și să sufli dup-aia și în iaurt. Apoi ai grijă să pui sos uniform pe toată pizza, să ajungă pentru fiecare felie fix cât este nevoie.

Asta înseamnă să te bucuri de livrare de pizza Capricciosa.Poftă bună!

 

 

Pizza Quattro Formaggi

Vecine, dacă ești iubitor de brânză noi îți recomandăm pizza Quattro Formaggi. Că are nu unul, nu două, nu trei, ci patru tipuri de brânză!

Și dacă tot îți zicem de brânză, poate ar trebui să vorbim puțin și despre ce feluri de brânză punem pe cea mai bună pizza Quattro Formaggi.

Brânză cu mucegai e un tip de brânză care are mucegai intenționat, și e făcută prin păstrarea în anumite condiții, într-un mediu special, că să prindă gustul ăla bun. Mulți oameni o mănâncă și așa, goală, cu un pahar cu vin, sau o pun în diferite feluri de mâncare, ca să-i dea o aromă mai aparte. Așa facem și noi, o punem în pizza, ca să se simtă finețea aia de brânză, știi tu despre ce vorbim.

Mozzarella o știi, e brânza aia care face pizza să se întindă așa frumos, și leagă toate ingredientele împreună să fie în armonie când mușți din felie. E tradițională din sudul Italiei, și e făcută din lapte de bivoliță, dacă-ti vine să crezi! A fost chiar declarată specialitate tradițională de Uniunea Europeană.

Brie este un tip de brânză de vacă, care a fost numită după regiunea din Franța de unde vine, adică de la mama ei, de-acolo. E moale și cremoasă și e învelită într-o crustă de mucegai alb, care îi da un gust mai deosebit. Dacă nu ai auzit de asta, sigur ai auzit de Camembert, care e o brânză asemănătoare din altă regiune a Franței, că ăștia fac brânză, nu se încurcă! 

Schweitzer-ul e brânză Emmental, cum i se mai spune. E brânză aia elvețiană galbenă, cu găuri, pe care o mănâncă toată lumea în desene animate. Și chiar dacă vine din Elveția, el e folosit peste tot prin lume, că le place la oameni.

Dacă faci o comandă de pizza Quattro Formaggi cu livrare la domiciliu, toate branzele astea se pun pe pizza ta vecine.

Hai poftă bună!

Pizza Suprema

Eee, păi când auzi pizza Suprema, vecine, ți se pare că mai e ceva de zis despre ea? E clar deja, dacă-i zice pizza Suprema, că e o pizza supremă. Și să nu te gândeșți că se numește Suprema doar pentru că ar fi mai mare sau ceva, că mărimea de pizza o alegi singur, știi și tu, ai acolo de ales între diametru de 24 cm, adică pentru o persoană, de 30 de cm, pentru două persoane, sau de 40 de cm, pentru 4 persoane (dar oricum zicem și noi așa că să ne aflăm în treaba, că dacă tu vrei să îți iei pizza de 40 de cm și să o mănânci doar tu, nu te judecă nimeni, ba chiar te felicităm pentru perseverență și ambiție).

Pizza Suprema se numește așa pentru că și-a depășit condiția de pizza normală, e deja la alt nivel, dar nu putem noi aici să explicăm în cuvinte, că asta se simte când mușți din felie.

Și ca să descoasem puțin lucrurile, putem să îți explicăm și cum preparam pizza Supremă aici la Trenta, ca să înțelegi cum se atinge performanță în lumea pizzei.

Întâi facem blatul în funcție de cum ne-ai spus tu atunci când ai dat comandă, adică subțire, în stilul ăla clasic italian, sau mai pufos, dacă preferi tu așa. După ce întindem blatul bine, punem peste el sos făcut din roșii proaspete, pe care îl învelim cu o pătură de mozzarella, peste care punem feliuțe de bacon, salam chorizo și cârnați afumați. Dar piesă de rezistență aici, dacă nu ai ghicit deja, e brânză cu mucegai. Acum înțelegi de ce pizza asta e pizza Suprema, nu?

Iar ca să nu ducem lipsa de o legumă, că mâncatul sănătos și echilibrat e important, punem și bucățele de ardei gras peste.

Și așa facem noi pizza Supremă, pe care îți recomandăm să o serveșți alături de o băutură rece, pe care poți s-o ceri tot de la băieții noștri. Și să-ți pui și un episod din serialul tău preferat, să fie treaba completă.

Să ai poftă!

Pizza Carnivora

Pizza Carnivora zice ce vrea să zică prin numele pe care îl are. E o pizza cinstită cu carne. Deci dacă ție îți place carnea pe pizza și nu vrei să te încurci cu alte chestii, poți să dai comandă de pizza Carnivora online. Sau poți să dai comandă la telefon, dacă te simți tu mai bine așa. Indiferent, noi după aia îți facem pizza și ți-o aducem.

În funcție de cât de foame îți e, sau cu câte persoane împărți pizza, poți să îți alegi și cât de mare să fie. Adică cu diametru de 24 de cm pentru o singură persoană, diametru de 30 de cm pentru două persoane și diametru de 40 de cm pentru patru persoane. Ai de unde alege.

Și poți să îți alegi și ce fel de blat vrei să aibă pizza Carnivora, adică subțire și clasic, sau mai grosuț și pufos.

Și după ce îți facem blatul așa cum ai ales tu, ne ocupăm și de pus ingredientele pe el, să se transforme din ce în ce mai mult în pizza, până se transformă de tot în pizza.

Mai întâi punem sos făcut din roșii proaspete pe el, iar peste sosul de roșii punem și un strat de mozzarella, că să fie treaba bună.

Și pentru că nu se numește pizza Carnivora degeaba, putem trei feluri de carne pe ea, adică șuncă, salam chorizo și bacon. Ce poți să-ți dorești mai mult?

Și că să fie totul în balanță, punem și niște fâșiuțe de ardei gras. Că legumele sunt importante, vorb-aia.

Apoi îți băgăm pizza la cuptor. Și așteptăm puțin să se facă. După care o scoatem și o pregătim repede de livrare, să ajungă la ține acasă proaspătă. Și-l trimitem pe băiatul de la livrări la ține cât de repede putem, că să ai și tu ce mânca în timp ce te uiți la serial.

Poftă bună, vecine!

Pizza Quattro Stagioni

Pizza Quattro Stagioni e o pizza care are câte puțin din fiecare, că să simți toate gusturile, dar nu exagerează cu nimic. Așa că dacă dai comandă de pizza Quattro Stagioni cu livrare la domiciliu, o să mănânci o pizza echilibrată, unde ai și niște brânzică, și niște sosuleț, și niște cărniță, și niște legume. Un echilibru în fiecare mușcătura, cum s-ar zice.

Că să comanzi pizza Quattro Stagioni, spune-ne întâi ce fel de blat vrei, adică dacă vrei să fie din ăla clasic, subțire, sau dacă vrei să fie mai pufos, că poate așa preferi tu. Și după ce ne zici ce fel de blat preferi, noi ne apucăm să îl facem, evident. Așa că facem frumos aluatul și după îl întindem bine că să prindă formă specifică de pizza, plată și rotunjoară. Că doar facem pizza aici. Și după ce e gata blatul, începem să punem ingredientele pe el, că apoi să îl băgăm la cuptor. Va trebui să ne spui și dacă vrei ingredientele amestecate sau asezate pe fiecare sfert de pizza.

Prima dată intindem pe blat sos făcut din roșii proaspete, aici, la noi în bucătăria Trenta, iar peste sosul de roșii punem un strat numai bun de mozzarella. Pentru partea de carne, avem și șuncă, și salam chorizo, pe care le punem uniform pe toată pizza, ca să ajungă, și peste care aruncăm măsline negre și ciuperci proaspete.

Și după aia băgăm pizza la cuptor, îți dai seama. Și așteptăm să se facă.

Când scoatem pizza de la cuptor, o punem în cutiuță ei, că să ți-o trimitem ție acasă împreună cu băuturile, sosurile, deserturile, sau ce ai mai comandat tu. Și după dăm comanda unuia dintre băieții noștri care fac livrare de pizza și o trimitem spre ține, ca să te bucuri de ea caldă și proaspătă.

Hai poftă bună, vecine!

Pizza Pepperoni Clasic

Pizza este o pizza care este  făcută cu pepperoni și este ceva clasic, după cum îi spune și numele.

Dacă stai așa puțin și te uiți la ea o să observi că este acea pizza pe care o desenează oricine atunci când este nevoie să deseneze o pizza, că oricine desenează o pizza face un cerc sau un triunghi, apoi o umple cu salam roșu. Care este de fapt acest pepperoni de pe pizza Pepperoni Clasic. Nu este ceva foarte complicat, dar este ceva foarte bun – în afară de salam punem pe ea doar un sos de roșii delicios și niște brânză mozzarella, pentru că așa ceva nu poate lipsi de pe pizza. Însă când vine vorba de salam, punem de două ori salam pepperoni, mai mult decât punem pe oricare altă pizza, ca să se bucure sufletul omului pentru care pizza este esențial să aibă salam. Că există genul acesta de oameni, știm sigur, că nu facem nici noi pizza de ieri, de azi.

Ce ar mai fi important de spus în acest caz, ar fi că vorbim despre o pizza ușor picantă. Și atunci când spunem ușor, chiar spunem ușor. Adică este o pizza care doar îți aduce aminte de picănțeală, care este bună și pentru cei care mănâncă mai iute și mai condimentat de obicei, dar care poate fi suportată și de cei care nu mănâncă iute în mod normal.

Adică dacă v-ați strâns mai mulți prieteni într-o seară pe undeva prin București și vă gândiți să comandați ceva pizza care să fie mai pe gustul tuturor, puteți să comandați fără probleme o pizza Pepperoni Clasic mare și să vă bucurați cu toții de ea, că nu o să se plângă nimeni la final. Cei care mănâncă iute o să zică “Hai că a fost bună, nu?”, iar cei care nu mănâncă iute o să zică “Da, chiar nu a fost așa picantă, mi-a plăcut!”.

În fine, dacă vreți vreodată să comandați, vă recomandăm să faceți comandă online, că vă este și vouă mai ușor și nouă. Iar atunci când comandați, să știți că noi încercăm să facem livrarea cât mai rapidă, pentru că pizza Pepperoni Clasic trebuie să ajungă la voi cât mai caldă.

Pizza Diavola

Dacă dai comandă de pizza Diavola, vecine, înseamnă că vrei să mănânci o pizza cu mozzarella și niște cărniță, și că nu prea ai chef de legume. Sunt legumele bune și sănătoase, dar uneori îți cere sufletul să mănânci o pizza cu carne și brânză și să pui sos peste și aia e.

Când ne suni să dai comandă la domiciliu de pizza Diavola, să nu uiți să ne zici și ce fel de blat vrei, că ai de ales dintre mărime de 24 de cm, pentru o persoană, de 30 de cm, pentru două persoane, și de 40 de cm, pentru patru persoane. Și să ne mai zici și cât de gros să fie blatul, că noi putem să îți facem și blat subțirel, adică din ăla clasic, sau putem să îți facem blat mai pufos așa, dacă preferi tu cu mai multă pâinică.

Și după ce ne zici, noi îl facem fix așa cum ne-ai cerut tu. După aia îl întindem frumușel pe masă că să începem să punem ingredientele pe el. Prima dată, puntem pe blat sosul făcut de noi din roșii proaspete, și îl întindem așa bine peste tot, să fie uniform. Peste sosul de roșii, punem o păturică de mozzarella, că mozzarella e esențială când e vorba de pizza. Peste mozzarella, punem salam chorizo și cârnați afumați, tăiate feliuțe, așa, frumos. Și la sfârșit punem și niște peperoncino, că să fie puțin picant. Doar puțin. Bine, poți să ne spui că vrei fără peroncino.

Și după ce am așezat pe blatul tău de pizza toate ingredientele, îl băgăm la cuptor să se coacă frumușel și să devină pizza în adevăratul sens al cuvântului.

Apoi, când se face pizza, o scoatem din cuptor și o punem repejor în cutia ei de pizza, ca să o trimitem către ține și să nu întârzie prea mult, că ți-e foame și ție, că de aia ai dat comandă de pizza.

Poftă bună, vecine!

Pizza Quattro Stagioni Amestecata

Pizza Quattro Stagioni e o pizza care are câte puțin din fiecare, că să simți toate gusturile, dar nu exagerează cu nimic. Așa că dacă dai comandă de pizza Quattro Stagioni cu livrare la domiciliu, o să mănânci o pizza echilibrată, unde ai și niște brânzică, și niște sosuleț, și niște cărniță, și niște legume. Un echilibru în fiecare mușcătura, cum s-ar zice.

Că să comanzi pizza Quattro Stagioni, spune-ne întâi ce fel de blat vrei, adică dacă vrei să fie din ăla clasic, subțire, sau dacă vrei să fie mai pufos, că poate așa preferi tu. Și după ce ne zici ce fel de blat preferi, noi ne apucăm să îl facem, evident. Așa că facem frumos aluatul și după îl întindem bine că să prindă formă specifică de pizza, plată și rotunjoară. Că doar facem pizza aici. Și după ce e gata blatul, începem să punem ingredientele pe el, că apoi să îl băgăm la cuptor. Va trebui să ne spui și dacă vrei ingredientele amestecate sau asezate pe fiecare sfert de pizza.

Prima dată intindem pe blat sos făcut din roșii proaspete, aici, la noi în bucătăria Trenta, iar peste sosul de roșii punem un strat numai bun de mozzarella. Pentru partea de carne, avem și șuncă, și salam chorizo, pe care le punem uniform pe toată pizza, ca să ajungă, și peste care aruncăm măsline negre și ciuperci proaspete.

Și după aia băgăm pizza la cuptor, îți dai seama. Și așteptăm să se facă.

Când scoatem pizza de la cuptor, o punem în cutiuță ei, că să ți-o trimitem ție acasă împreună cu băuturile, sosurile, deserturile, sau ce ai mai comandat tu. Și după dăm comanda unuia dintre băieții noștri care fac livrare de pizza și o trimitem spre ține, ca să te bucuri de ea caldă și proaspătă.

Hai poftă bună, vecine!

Pizza Picantina

Dacă ai căutat “pizza la domiciliu bucurești picantina” pe Google și așa ai ajuns aici, atunci ai noroc, pentru că noi avem pizza Picantina și livrăm la domiciliu în București.

Pizza Picantina e o pizza picantă, dar nu picantă-picantă-picantă că să nu poți să o mănânci, e picantă mai cu bun simt, iar dacă vrei să o faci picantă-picantă din picantă, atunci poți să dai comandă și de sos picant și să îl pui peste ea.

Vecinii care comandă pizza Picantina de la Trenta au de ales dintre blat clasic, adică subțire, așa cum îl fac acolo în Italia, unde au inventat pizza, sau blat gros, dacă preferă ei așa. Și mai au de ales și între mărimile de blat, că noi avem trei mărimi, că să mulțumim pe oricine dă comandă cu livrare la domiciliu.

După ce se fac toate alegerile astea, noi pregătim blatul așa cum știm mai bine, că să punem apoi ingredientele de pizza pe el.

Prima dată întindem fără să ne zgarcim sos făcut din roșii proaspete pe tot blatul, peste care punem un strat de mozzarella numai bună. Peste astea punem salam chorizo și cârnați afumați, că să avem și niște cărniță, că merge. Și că să fie numai bună și să placă la tot omul, punem niște cașcaval afumat și niște brânză cu mucegai. Iar la sfârșit, normal că punem niște ardei iute, că vorbim aici de pizza Picantina.

După ce îți facem pizza numai bună, o ținem la cuptor cât să se facă perfect, după care o pregătim să o trimitem la ține acasă cu unul dintre băieții noștri de la livrare de pizza. Și după aia tu trebuie doar să aștepți să ajungă. Vezi și tu ce faci cât aștepți, că să treacă timpul mai repede, uită-te la un filmuleț amuzant pe net.

Poftă bună!

Pizza Bianca d`Oro

Pizza Bianca d’Oro este o pizza pentru oamenii cărora le place pizza, dar preferă o pizza mai ușurică așa, cu piept de pui, și nu cu alte cărnuri care se pun în restul pizzelor. Deci există opțiuni pentru tot omul, că asta e frumos la pizza.

Așa că, vecine, sau poate că vecină, de comanzi pizza Bianca d’Oro de la Trenta, Trenta face pizza Bianca d’Oro și-ți aduce. Tu să ne zici la început când dai comandă ce fel de blat vrei, că nu știm dacă știi, dar avem două tipuri, adică subțirel, din ăla mai clasic, și pufos, din ăla mai grosuț așa. Și trebuie să mai alegi mărimea blatului, că poate vrei să mai împărți pizza cu cineva, sau chiar dacă nu vrei tu, poate vrea cineva să împărți pizza cu el, și trebuie să-i dai din politețe.

După ce ne zici ce fel de blat vrei, noi imediat ne apucăm să-l facem. Punem aluatul frumos pe masă și începem să-l întindem și să-i dăm formă, ca să se numească blat și să nu se mai numească aluat. Și după ce facem asta, începem să punem ingredientele pe el.

Întâi punem smântânică vegetală, să fie mai ușurică așa, peste care punem un strat de mozzarella bun de tot. Și punem și niște brânză brie, că să fie pizza mai finuță. Punem după aia și cubulețe de piept de pui, dar nu înainte să îl facem pe grătar câte puțin pe fiecare parte, că să fie numai bun. Și că să încheiem cu niște legume bune, aruncăm peste pizza și niște ciuperci, porumb și fâșii de ardei gras.

Și după toate astea, băgăm pizza la cuptor, normal.

Înainte să pregătim pizza pentru livrare la domiciliu, ne asigurăm că s-a făcut bine și că e numai bună pentru ține, după care o punem în cutia ei și punem lângă ea ce ai mai comandat tu, fie că ți-ai luat ceva rece de băut, sau poate un sos. După aia îl trimitem pe unul dintre băieții noștri la ține, să îți aducă pizza, că ți-e foame și ție.

Hai poftă bună!

Pizza Trenta Ultra Picante

Trenta Ultra Piccante e picantă rău de tot, vecine. Adică e ultra picantă, că de aia se numește Trenta Ultra Piccante. Noi îți zicem ca să știi. Deci comandă-ți dacă ești genul ăla de om care mănâncă mâncare usturată. Sau dacă vrei pizza din care să nu îți mai zică prietenii nemancatori de picant că vor să guste și ei. Și dacă te crezi curajos, comandă și un sos picant pe lângă. Aici vedem noi dacă chiar mănânci picant sau dacă te lăudai și tu așa. Că mai știm noi din ăștia.

După ce te-ai gândit bine de tot și ești sigur că vrei să dai comandă de Trenta Ultra Piccante de la Trenta Pizza, trebuie să te hotărăști ce fel de blat vrei. Ai de ales dintre subțire, adică blat clasic așa cum are pizza în Italia la mama ei, acolo, sau blat pufos, că unora le place cu mai mult aluat, că noi suntem totuși români, nu italieni, și ne place pâinea. Noi oricum ne pricepem să le facem pe amândouă, tu trebuie doar să ne zici ce vrei. Chiar nu e așa greu, blatul subțire îl întindem mai mult, dar îl lăsăm mai puțîn în cuptor, ca să nu se ardă prea tare. Iese numai bun.

Dar noi îți mai zicem o dată, vezi că e picantă! Are și sos de roșii ultra picant, și ardei iute, și chilli! Și pe deasupra, pe lângă cârnații afumați și bacon, mai are și salam chorizo! Nu știu dacă ai auzit, dar și asta e ușor picant, că are bucățele de ardei prin el. E făcut la mexicani acolo, deci îți dai seama.

Și în final, ce îmbină toate ingredientele astea picante frumos la un loc, e un strat sănătos de mozzarella, care se întinde bine când e pizza fierbinte. Mmm!

Nu uită că la comandă cu livrare pizza să adaugi și ceva rece de băut să stingi iuțeala un pic, și poftă bună!

Pizza Trenta

Pizza Trenta e pentru cine vrea să dea de comandă de o pizza care e așa, mai în echilibru, că are de toate, că să-i dea un gust armonios, frumos, cum trebuie.

Mai întâi trebuie să te hotărășți ce fel de blat vrei, vecine, că așa stă treaba la noi. Ai de ales dintre blat subțire, din ăla întins mai bine așa, cum fac italienii de când au inventat ei pizza, sau din ăla gros, mai pufos, cum ne place nouă, la români.

După ce facem blatul frumos și rotunjor, punem pe el niște sos de roșii proaspete. Stai liniștit că nu ne zgarcim cu sosul. După asta punem frumos un strat de mozzarella, să se întindă bine după aia când muști din felie. După ce punem mozzarella, tăiem uniform niște feliuțe de șuncă și salam chorizo, după care le împrăștiem pe toată pizza, echilibrat, că să ai câte puțină cărniță la fiecare muscătură.

Și ca să fie gusturile într-o balanță, trebuie și-o legumă, două, ca să fie pizza cum trebuie. Așa că după ce punem carnea, presăram și niște măsline negre bune și fâșîi de ardei gras proaspăt. Că să fie treaba bună.

Și îți amintim aici să adaugi și sos la comanda cu pizza Trenta, vecine. Că știi cum se întâmplă uneori, uiți să îți iei și sos și după zici: “Aaa, am uitat să dau comandă și de sos...”. Avem sos de roșii dulce sau iute, dar să știi că avem și maioneză, că unora le place să mănânce pizza cu maioneză, și noi credem că fiecare tre’ să își mănânce pizza așa cum îi place lui. Și dacă nu îți convine niciuna din variantele astea, să știi că avem și ulei picant. Avem de toate pentru toți, să nu se supere nimeni când apelează la serviciul de livrare pizza.

Și dacă vrei să completezi tot așa cum trebuie, ia-ți și ceva rece de băut, să alunece pizza mai bine. Un suc, o bere, ceva. Noi aducem comandă cu ce vrei tu.

Hai poftă bună!

Pizza Messicana

Pizza Messicana e o pizza așa cum trebuie, ce să mai. Mai ales atunci când îți place pizza cu bacon. Și cui nu-i place pizza cu bacon? Nu-i așa? Și nu are numai bacon, stai să vezi, că are toate ingredientele alea bune la un loc. Și bun, cu bun, cu bun, cu bun, înseamnă cel mai bun.

Ca să știi exact ce ingrediente sunt în pizza Messicana și cum se face, ca să știi dacă vrei să dai comandă, îți zicem noi acum, nu-ți face griji.

Deci întâi trebuie să ne spui tipul de blat dorit, că vrem să ai totul așa cum îți place ție, nu numai combinația de ingrediente. Așa că alege dintre blat din ăla subțire, clasic, așa cum fac italienii pizza la ei acolo, sau blat mai pufos așa, mai grosuț, că poate preferi așa, cine știe. Și după aia tre să zici și ce mărime de blat vrei, că avem trei și noi nu avem cum să ghicim ce vrei dacă nu ne zici. Adică trebuie să alegi dintre 24 de cm, 30 de cm și 40 de cm.

Și după ce faci tu toate alegerile astea, noi îți pregătim blatul exact așa cum vrei, îl întindem bine că să prinza formă de pizza, și după punem ingredientele pe el. Prima dată punem sos făcut din roșîi proaspete, uniform, să fie egal la fiecare mușcătura pe care o s-o iei. Peste sosul de roșii punem mozzarella din abundență, ca să te bucuri de cum se întinde de fiecare dată când muști din pizza. Punem și niște brânză cu mucegai, că asta ii dă o aromă mai specială un pic. Adăugăm, evident, salam chorizo și bacon, tăiate feliuțe, frumos. Si la sfarsit punem si niste peperoncino pentru culoare.  De fapt să fie iute.

După aia băgăm pizza în cuptor și apoi o scoatem. Când se face, normal. Și după îți pregătim comanda. Adică punem pizza în cutie, mai punem ce-ai mai comandat tu lângă, adică o băutură sau un deșert sau poate altă pizza pentru cine mai e cu ține. Și apoi trimitem toată comanda spre ține cu unul din băieții noștri care fac livrare de pizza la domiciliu. Și după aia sperăm să te bucuri de ea.

Poftă bună, vecine!

Pizza Rustica

Vecine, ai dat vreodată comandă de pizza Rustică? E pizza care are și porumb pe ea. Unii oameni zic că pizza cu porumb e cea mai bună, dar altora nu le place deloc. Depinde de gusturile fiecăruia, îți dai seama. Dar oricum nu știi dacă îți place pizza cu porumb sau dacă nu îți place, până nu încerci pizza cu porumb.

Îți dai seama, totuși, că are și alte ingrediente, că așa e normal la pizza. Hai că îți explicăm acum ce punem pe ea și cum o facem, că poate vrei să știi și tu înainte să dai comandă cu livrare la domiciliu.

Deci în primul rând trebuie să îți alegi ce fel de blat vrei să aibă pizza ta, că avem și din ăla subțire, dar și din ăla mai pufos așa, care e mai gros decât ăla subțire, evident. Trebuie să alegi și mărimea blatului în funcție de cum îți dorești tu, adică de 24 de cm, de 30 de cm, sau de 40 de cm. După ce alegi tot ce trebuie să alegi despre blat, noi îl pregătim așa cum ai spus tu și apoi începem să punem ingredientele pe el.

Prima dată punem sosul de roșii, care e făcut de noi din roșii proaspete, aici în bucătărie. Îl întindem frumos pe tot blatul, uniform, cum trebuie, și după aia punem un strat sănătos de mozzarella peste el. Peste mozzarella punem  feliuțe numai bune de bacon, peste care aruncăm apoi porumbul și ciupercile proaspete.

După ce am pus toate ingredientele pe pizza ta, o băgăm la cuptor să se facă numai bună de mâncat, și așteptăm până se face numai bună de mâncat.

Când scoatem pizza din cuptor, o punem în cutia ei și după îți pregătim restul comenzii, că apoi să trimitem tot la ține cu unul din băieții noștri care fac livrări de pizza la domiciliu. Și după tu primești pizza și te bucuri de ea.

Poftă bună!

Pizza Classica

Pizza Classica e o pizza clasică, vecine, că de aia se numește așa. Adică nu are ea prea multe inovații, ci are ingredientele de baza pentru o pizza. Că uneori nu ai chef să încerci nimic nou și vrei să mergi la sigur cu ce știi tu că îți place. Așa că atunci îți dai comandă de pizza Classica de la Trenta Pizza.

Știi cum facem noi pizza Classica. Știi că întâi trebuie să ne spui ce fel de blat vrei, dacă vrei să fie subțirel sau grosuț și să ne spui că mărime să fie, adică dintre 24 de cm, 30 de cm și 40 de cm. Că e important să știm asta când preparam pizza pentru livrare la domiciliu.

Și știi și tu că după ce facem blatul și îl întindem frumos începem să punem ingredientele pe el. Adică punem sosul făcut din roșii proaspete pe toată pizza. Și peste sosul de roșii proaspete, punem un strat de mozzarella numai bun, să se întindă la fiecare mușcătura. Și evident că știi că după aia tăiem feliuțe nici prea subțiri, nici prea groase de șuncă, iar apoi le punem tot pe pizza ta, acolo peste mozzarella. Și normal că știi că la sfârșit, înainte să punem pizza în cuptor, aruncăm pe ea măsline și ciuperci proaspete. Știi și tu, așa că nu are rost să îți mai spunem.

Și după ce îți scoatem pizza de la cuptor, o punem acolo în cutiuța ei pe care o să ți-o aducă băiatul care face livrare de pizza la domiciliu. Și de obicei mai iei și un sos sau o bere rece sau un suc rece sau un desert, sau ce mai iei tu. Așa că îți punem și astea acolo, lângă pizza, în pachețel. Și după vine băiatul de la Trenta Pizza la ține și îți aduce comanda, și după aia tu mănânci.

Hai poftă bună!

Pizza Prosciutto Funghi

Pizza Prosciutto Funghi e o pizza care nu se încurcă cu ingrediente prea complicate. Ei îi place să fie o pizza mai simplă așa, fără prea multe arome amestecate. Unora le place pizza mai simpluță, și noi vrem să mulțumim pe toată lumea, vecine. Ce lume ar fi aia în care am mânca toți același tip de pizza?

Dacă vrei să dai comandă de pizza Prosciutto Funghi cu livrare la domiciliu, trebuie să îți alegi ce fel de blat vrei să aibă, că să știm și noi după aia cum îl facem să fie pe placul tău. Adică trebuie să alegi dintre blat subțire, din ăla clasic ca la italieni, sau blat mai gros, că dacă pizza vine din italia nu zice nimeni că nu putem să mai facem și noi modificări la ea după cum ne place. Și după ce ai ales tipul de blat, trebuie să alegi și cât de mare să fie, că să știm cum îl întindem. Adică trebuie să alegi dintre diametru de 24 cm, de 30 cm sau de 40 cm, care e cel mai mare.

După ce ți-ai ales blatul și ne-ai spus exact cum îl vrei, noi așa îl facem. Și după aia începem să punem ingredientele pe el. Adică punem prima dată sos făcut din roșii proaspete. Și peste sosul de roșii punem un strat de mozzarella, numai bună să se întindă frumușel când muști din pizza. După adăugăm feliile de șuncă, peste care aruncăm și niște ciuperci proaspete. Și gata, după băgăm pizza în cuptor.

După ce scoatem pizza din cuptor, o pregătim repejor să i-o dăm băiatului care face livrări, să vină la ține acasă ca să nu te ținem prea mult înfometat.

Hai poftă bună, vecine!

Pizza Vegetariana

Pizza Vegetariana e o pizza fără carne, adică are legume și mozzarella. Numai bună pentru când vrei să mănânci puțin mai ușurel, da’ totuși nu vrei să exagerezi mâncatul ușurel cu vreo salată sau ceva de genul asta. Sau poate că eșți vegetarian și nu mănânci carne niciodată. Ai și tu dreptul la pizza, că orice om. Că nu poți să-i iei omului șansă să mănânce pizza doar pentru că el nu consumă carne, că n-ar fi frumos.

Pizza fără carne se face asemănător cu pizza care are carne, doar că nu punem carne. Dar dacă totuși vrei să știi cum o preparam, noi îți spunem ca să știi când faci comandă de pizza Vegetariană cu livrare la domiciliu:
În primul rând, după cum știi, sau poate e prima dată când dai comandă de pizza și atunci nu știi, dar îți spunem noi acum, trebuie să alegi ce fel de blat vrei să aibă pizza ta. Adică ai de ales dintre blat subțire și blat pufos. Bine, doar la dimsniunea de 30 cm. Blatul subțire e subțire, și blatul pufos e mai gros decât ăla subțire, adică mai normal, așa. Deci îți alegi tu din astea două care consideri tu că se potrivește mai mult cu gusturile tale.

După ce ți-ai ales tipul de blat pe care ți-l doreșți, noi îl întindem numai bine, să prindă formă frumoasă, și după începem să punem ingredientele peste el. Prima dată întindem bine niște sos făcut din roșii proaspete, iar peste el punem un strat de mozzarella, că să aibă legumele pe ce să se culce. După aia presăram pe ea niște roșii cherry proaspete, ciuperci la fel de proaspete, măsline negre, porumb și dungulițe de ardei gras.

După aia băgăm Pizza Vegetariana frumos la cuptor, și după ce o scoatem o pregătim pentru livrare.
Și că să nu te îngrijorezi, să știi că noi putem să-ți facem Pizza Vegetariana și de post, tu trebuie doar să ne spui fără să aștepți să îți spunem noi “comandă pizza Vegetariana!”. Deci chiar avem pizza pentru toată lumea, n-am glumit!

Poftă bună, vecinuțule!

Pizza Hawaiana

Vecine, dacă ai chef să mănânci pizza dar vrei ceva puțin mai diferit, noi credem că avem exact ce îți trebuie. Ai gustat vreodată pizza Hawaiană? Că dacă nu, poți să dai comandă cu livrare de pizza Hawaiană la noi. Și dacă vrei să știi mai multe despre pizza Hawaiană, îți explicăm noi acum cum stă treaba cu ea.

Pizza Hawaiană e pizza aia care are bucățele de ananas pe ea, despre care se ceartă lumea pe internet, că zic unii că nu le place ananasul pe pizza. Dar au încercat ei ananas pe pizza, că să poată să-și dea cu părerea? Nu mai bine comanzi o pizza cu ananas pe ea că să vezi dacă îți place pizza cu ananas sau nu? Știi ce zicem, nu? 
Pe lângă ananas, punem pe ea un strat de mozzarella, să se întindă frumușel când muști din fiecare felie. Și îți dai seama că punem și sos făcut din roșii proaspete, că altfel nu se poate, felii de șuncă, și porumb.

Înainte să dai comandă de pizza Hawaiană, să știi că poți să ne zici și ce fel de blat vrei, că ai de ales dintre două feluri, adică dintre blat subțire, din ăla clasic, și blat pufos, dacă îți place ție cu mai multă painica.
Și după ce ne zici, orice fel de blat ai ales, noi l-am făcut fără nicio problemă. Și după ce terminăm de pus ingredientele pe el, îl băgăm frumos la cuptor, ca să se transforme din blat cu ingrediente pe el în pizza bună și caldă, care miroase frumos și te face să abia aștepți să iei prima mușcătură.

Și după aia pregătim pizza, o aranjăm frumos în cutie și o trimitem spre ține cu unul din băieții noștri specializat în livrare la domiciliu, care o să vină la ține cât de repede poate, să nu stai prea mult înfometat. Să nu uiți când ne suni să ne spui dacă vrei și ceva rece de băut sau un sos, că ai văzut ce rău e când mănânci pizza și n-ai și tu din ce să mai bei după fiecare felie.

Poftă bună, vecine!

Pizza Tonno Cipolla

Pizza Tonno Cipolla e mai specială de fel. Pentru că nu e o pizza ca orice altă pizza, ci e o pizza cu pește. Dacă nu-ți place peștele, nu-ți place, dar dacă îți place peștele, îți place. 

Și dacă te întrebi ce gust ar avea pizza cu peste, probabil e și cum ai lua cină cu Mică Sirenă în timp ce va uitați la serial.

Poate ai intrat aici pe site cu gândul să-ți comanzi o pizza normală, că de obicei și cumva ai ajuns aici și citești despre pizza Tonno Cipolla de la Trenta Pizza și nu știi sigur dacă să dai comandă cu livrare la domiciliu pe care o dai de obicei sau să mai încerci și tu ceva nou.

Dar dacă nu încerci ceva nou acum, atunci când, vecine? Tre’ să te mai răsfeți și tu din când în când, să mai încerci experiențe noi!

Dacă tot nu ești hotărât, hai că îți spunem și cum preparam pizza Tonno Cipolla:
Mai întâi facem blatul, așa cum știm noi mai bine (și știm bine, că de aia facem pizza). După ce facem blatul numai bun, începem să punem ingredientele pe el. Prima dată punem sosul de rosii, frumos, pe toată suprafață blatului. După aia punem mozzarella, că să lege toate gusturile așa cum trebuie. Peste mozzarella vine și tonul. Exact atât cât trebuie. Urmează ceapă roșie proaspetă, după care punem caperele. După care, băgăm pizza ta la cuptor și așteptăm până se face și arată că și cum așteaptă să fie mâncată. Mmm!

La sfârșit, scoatem pizza din cuptor, o lăsăm putin să se liniștească, o băgăm în cutie ca să ajungă la ține în siguranță, îți pregătim comandă pentru livrare, îți punem și băutură rece și sosul pe care le-ai comandat, trimitem comandă către ține și îți urăm poftă bună!

Pizza Verdure Vegana

Ai căutat pe net “pizza vegana bucuresti” sau “pizza vegana cu livrare la domiciliu”, vecine? Că dacă da, ai făcut bine, că ai ajuns unde trebuie. Chiar avem pizza vegană și poți să dai comandă cu livrare la domiciliu. Sau dacă vrei, poți și să dai comandă cu ridicare din magazin, dacă ai chef să ieși puțin la aer.

În fine, ideea e că avem meniu cu pizza vegană în caz că preferi asta, sau în caz că ții post.

 

De exemplu, poți să dai comandă de Pizza Verdure Vegană. Are brânză 100% vegetală de la Viofast, fără proteine animale, sos proaspăt de roșii, măsline negre, roșii cherry, ciuperci proaspete, porumb și ardei gras.

Dacă îți sună bine și gustos, poți să dai comandă aici, pe site, dar vezi să îți faci cont înainte, că avem mereu tot felul de oferte la comanda online pentru vecinii noștri. Dacă nu-ți convine așa, să știi că poți să dai și comandă clasică, prin telefon, dacă îți place ție mai mult interacțiunea umană.

Și vezi că poți să decizi și de care blat vrei, după ce preferințe ai. De exemplu, poți să alegi dintre blat subțire și blat normal. Că poate îți place să fie mai crocant. Sau poate îți place să fie mai moale și pufos. Că suntem oameni și suntem diferiți și fiecare are gusturi diferite. Poți să alegi chiar și blat integral, dacă așa ai tu chef. Avem opțiuni.

 

După ce dai comanda, noi ne apucăm repede să îți facem pizza, că știm că îți e foame și nu ai chef să aștepți prea mult. După ce o pregătim și o scoatem de la cuptor, o băgăm repejor în cutie ca să o trimitem la tine caldă și proaspătă. Apoi băiatul de la livrare pornește către tine cu pizza vegană, sosul, băutura și ce altceva ai mai comandat. Și apoi ajunge la tine și tu te pui să mănânci liniștit.

Poftă bună și vegană!

Pizza Trenta Vegana

Dacă ești unul din vecinii noștri vegani, sau dacă ții post, sau ești genul de om care încearcă tot felul de feluri noi de mâncare, sau ești curios dacă brânza care nu e chiar brânză are totuși gust de brânză, atunci poți, de exemplu, să comanzi Pizza Trenta Vegană.

 

Probabil nici măcar nu știai că există pizza vegană în București cu livrare la domiciliu, dar ai cătutat pe Google “pizza vegană bucurești” sau ceva de genul și am apărut noi și te-ai bucurat super mult.

Și poate te-ai uitat prin meniul nostru cu pizza vegană și ai zis că parcă Trenta Vegană sună cel mai bine, așa că ai dat click pe ea să vezi mai multe detalii, ca să îți dai seama dacă ai avut dreptate.

 

Dacă vrei să mănânci Pizza Trenta Vegană, poți să dai comandă cu livrare la domiciliu, sau dacă ai chef de o plimbărică, poți să dai comandă și cu ridicare din magazin. De asemenea, vecine, poți să dai comandă online, aici, pe site, sau poți să ne suni și să comanzi la telefon, dar noi te sfătuim să comanzi online, pentru că aici avem mereu tot felul de oferte bune la pizza și nici nu trebuie să aștepți mult la telefon când e tot Bucureștiul înfometat și sună să comande pizza.

 

Așa că spune-ne ce fel de blat vrei la pizza ta, dintre subțire, normal, sau integral, ca noi să ne apucăm repede să îți facem pizza, să nu stai înfometat prea mult timp.

După ce facem aluatul de blat, îl întindem frumos, iar apoi punem ingredientele pe el. Adică punem brânză 100% vegetală de la Viofast, sos proaspăt de roșii, ciuperci porcini, anghinare, ardei gras proaspăt, roșii cherry și rucola.

După care o băgăm la cuptor, așteptăm să se facă, să miroasă bine în toată bucătăria și să fie numai bună de mâncat.

 

Apoi o scoatem din cuptor, o băgăm în cutiuța ei de pizza și o trimitem către tine, să te bucuri de ea, caldă și proaspătă.

 

Poftă bună și vegană!

Artigianale

Pizza Margherita Artigianale

Să știi că pizza Margherita Artigianale este o pizza simplă, dar în același timp sofisticată, vecine. Că e pentru oamenii care știu că nu îți trebuie neapărat o multitudine de ingrediente că să apreciezi o pizza bună, și cărora nu le place prea multă aglomerație de gusturi. Tot ce trebuie e să ai ingredientele care trebuie, alea proaspete, adică, de calitate.

Și dacă te hotărăști să dai comandă de pizza Margherita Artigianale, poți să ne zici nouă, că facem livrare de pizza la domiciliu. Tot ce trebuie să faci e să ne dai un telefon sau să dai comandă online, aici pe site.

După ce ne spui că vrei Margherita Artigianale, noi ne apucăm imediat să o facem.

Întâi facem blatul, adică întindem aluatul bine, să fie numai bun. După ce blatul este perfect, adăugăm pe el ingredientele de pizza. Primul ingredient pe care îl punem e sosul de roșii, pe care îl preparam din roșii proaspete, că știi că așa e cel mai bun. Peste sosul de roșii punem întâi un strat de mozzarella, că mozzarella e un ingredient esențial pentru orice iubitor de pizza. Și că să fim siguri că nu e prea puțină mozzarella pe pizza ta, mai adăugăm și bufala, care e tot mozzarella doar că vine dintr-o altă parte a Italiei. Și mozzarella e cea mai bună în combinație cu niște roșii proaspete, așa că aruncăm peste pizza ta și niște roșii cherry, ca să fie numai bună.

După ce am aranjat toate ingredientele pe pizza ta, o băgăm la cuptor să se facă numai bună, că să putem imediat după să o trimitem către ține.

Când scoatem pizza Margherita Artigianale din cuptor încheiem cu niște busuioc, așa, pentru aromă. Apoi îți pregătim imediat comanda, că să nu ne aștepți prea mult, că poate îți e foame și ție. Poate ai mai comandat un suc sau o bere rece, sau poate ți-ai luat un desertuț, ceva. Noi ți le aranjăm pe toate frumos, acolo, că să ai o masă completă, să fii fericit, că de aia ai dat comandă de pizza.

Poftă bună, vecine!

Pizza Trenta Artigianale

Pizza Trenta Artigianale se numește Trenta Artigianale pentru că e mai de-a casei așa, e rețeta noastră, o rețeta de pizza echilibrată, cu de toate, făcută cu cele mai bune ingrediente pe care le avem noi. 

Dacă suni sau dai comandă online de pizza Trenta Artigianale, noi începem să ți-o pregătim, nu stăm la discuții. Imediat începem să facem aluatul pentru blat, după care îl întindem frumos să se facă uniform și rotunjor, să iasă un blat așa cum trebuie.

După ce am aranjat bine aluatul pentru blat, începem să așezăm ingredientele pe el, evident, că doar nu facem pizza doar din blat gol. Mai întâi punem sos de roșii, proaspăt, făcut de noi aici pe loc. După care așezăm peste și un strat de mozzarella, și că să fie destulă mozzarella, punem și niște bufala. Că să avem și niște cărniță, presărăm peste toată pizza frumușel niște șuncă și niște salam chorizo, iar după aia punem ciuperci porcini, măsline și rucola, că e sănătos să mănânci legume la orice masă.
Și după toate astea, băgăm pizza ta la cuptor, normal, că să se facă rumenă și gustoasă.

După ce scoatem pizza de la cuptor, vecine, începem imediat să îți pregătim comandă, că știm că îți e foame și ție și nu vrem să stai să aștepți și să fii înfometat și fără pizza. Dacă ai comandat sos sau băuturi, ne asigurăm că le punem acolo, lângă cutia de pizza, ca să ajungă toate la ține și să ai o masă completă și cum îți place ție mai mult.

Iar după, nu ne mai rămâne decât să îți urăm poftă bună.

Pizza Formaggi Artigianale

Pizza Formaggi Artigianale e așa, că o degustare de brânzeturi fine, dar sub formă de comandă de pizza.

E o combinație de tot felul de brânze bune pe un blat proaspăt. Și ca să nu rămâi în dilemă, vecine, îți explicăm și cum pregătim pizza Formaggi Artigianale pentru livrare.

Întâi pregătim blatul dintr-un aluat proaspăt pe care îl întindem frumos să ia formă rotunjoară și frumoasă. Iar după ce pregătim blatul îți punem cele mai bune brânze pe care le avem.

Prima dată punem brânză cu mucegai, care e un tip de brânză care are mucegai pentru că așa e ea bună și e făcută prin păstrarea în anumite condiții, într-un mediu special, ca să prindă gustul ăla finuț. Mulți oameni o mănâncă și așa, goală, cu un pahar cu vin, sau o pun în diferite feluri de mâncare, că să-i dea o aromă mai aparte. Așa facem și noi, o punem în pizza, că să se simtă aromă aia, să-i dea ceva mai aparte.

Peste brânză cu mucegai punem mozzarella, pe care n-ai cum să n-o știi, e brânză aia care face pizza să se întindă așa frumos atunci când mușți din felie. E tradițională din sudul Italiei, și e făcută din lapte de bivoliță, dacă-ti vine să crezi!

Și pe lângă mozzarella asta, mai punem și mozzarella bufala, care e făcută din lapte de bivoliță mediteraneană. Cu cât mai multă mozzarella pe pizza, cu atât mai bine.

Și în final punem parmezanul, care este printre cele mai cunoscute feluri de brânză italiene. Italienii folosesc parmezan în toate felurile de mâncare. Le dăm și noi dreptate, că e bun.

Și că să fie toate gusturile asortate cum trebuie, peste toate brânzele astea punem boabe de struguri și bucăți de nucă.

Imediat după ce scoatem pizza Formaggi Artigianale din cuptor, o pregătim frumușel să ajungă la ține, să nu ai de așteptat prea mult. Până ajungem noi poți să îți pui un pahar de vin, că merge.

Poftă bună!

Pizza Prosciutto Crudo Artigianale

Pizza Prosciutto Crudo Artigianale este o pizza numai bună dacă îți place prosciutto crudo, pentru că are prosciutto crudo pe ea.

Prosciutto crudo este, evident, tot originară din Italia. E un tip de șuncă de porc uscată, care se servește crudă, dar există și varianta de prosciutto cotto, care e gătită. E bună, oricum, ce să mai.

Așa că dacă îți place prosciutto crudo, vecine, poți să îți dai comandă de pizza Prosciutto Crudo Artigianale, că înseamnă că o să îți placă și asta. Și dacă ne zici, noi ne apucăm imediat să o facem pentru tine.

Întâi ne apucăm să facem blatul, din aluat proaspăt pe care îl întindem bine că să iasă un blat frumos și uniform. După care începem să punem ingredientele pe el. Întâi punem sos proaspăt de roșii, făcut tot de noi, peste care așezăm și un strat de mozzarella, peste care punem și bufala, care e alt tip de mozzarella, că ne-am gândit că mozzarella e bună și că merge să punem două feluri, să fie destulă.

Și că să fie destulă brânză pe pizza, îți punem și niște brânză cu mucegai, și-ai să vezi tu ce aromă bună da la pizza. Și înainte să o băgăm la cuptor că să se facă bună, presăram pe ea cârnați afumați, roșii cherry și rucola.
După ce scoatem pizza de la cuptor, punem pe ea feliuțele de prosciutto crudo, despre care ți-am zis mai devreme.

Și la sfârșit, rămâne doar să îți punem pizza în cutie, și poate sucul, sau vinul, sau sosul, sau ce-ai mai comandat tu, și să le trimitem repejor spre ține, că ți-e foame și ție.

Poftă bună, vecine!

100% Plant Based

Pizza Verdure Vegana

Ai căutat pe net “pizza vegana bucuresti” sau “pizza vegana cu livrare la domiciliu”, vecine? Că dacă da, ai făcut bine, că ai ajuns unde trebuie. Chiar avem pizza vegană și poți să dai comandă cu livrare la domiciliu. Sau dacă vrei, poți și să dai comandă cu ridicare din magazin, dacă ai chef să ieși puțin la aer.

În fine, ideea e că avem meniu cu pizza vegană în caz că preferi asta, sau în caz că ții post.

 

De exemplu, poți să dai comandă de Pizza Verdure Vegană. Are brânză 100% vegetală de la Viofast, fără proteine animale, sos proaspăt de roșii, măsline negre, roșii cherry, ciuperci proaspete, porumb și ardei gras.

Dacă îți sună bine și gustos, poți să dai comandă aici, pe site, dar vezi să îți faci cont înainte, că avem mereu tot felul de oferte la comanda online pentru vecinii noștri. Dacă nu-ți convine așa, să știi că poți să dai și comandă clasică, prin telefon, dacă îți place ție mai mult interacțiunea umană.

Și vezi că poți să decizi și de care blat vrei, după ce preferințe ai. De exemplu, poți să alegi dintre blat subțire și blat normal. Că poate îți place să fie mai crocant. Sau poate îți place să fie mai moale și pufos. Că suntem oameni și suntem diferiți și fiecare are gusturi diferite. Poți să alegi chiar și blat integral, dacă așa ai tu chef. Avem opțiuni.

 

După ce dai comanda, noi ne apucăm repede să îți facem pizza, că știm că îți e foame și nu ai chef să aștepți prea mult. După ce o pregătim și o scoatem de la cuptor, o băgăm repejor în cutie ca să o trimitem la tine caldă și proaspătă. Apoi băiatul de la livrare pornește către tine cu pizza vegană, sosul, băutura și ce altceva ai mai comandat. Și apoi ajunge la tine și tu te pui să mănânci liniștit.

Poftă bună și vegană!

Pizza Trenta Vegana

Dacă ești unul din vecinii noștri vegani, sau dacă ții post, sau ești genul de om care încearcă tot felul de feluri noi de mâncare, sau ești curios dacă brânza care nu e chiar brânză are totuși gust de brânză, atunci poți, de exemplu, să comanzi Pizza Trenta Vegană.

 

Probabil nici măcar nu știai că există pizza vegană în București cu livrare la domiciliu, dar ai cătutat pe Google “pizza vegană bucurești” sau ceva de genul și am apărut noi și te-ai bucurat super mult.

Și poate te-ai uitat prin meniul nostru cu pizza vegană și ai zis că parcă Trenta Vegană sună cel mai bine, așa că ai dat click pe ea să vezi mai multe detalii, ca să îți dai seama dacă ai avut dreptate.

 

Dacă vrei să mănânci Pizza Trenta Vegană, poți să dai comandă cu livrare la domiciliu, sau dacă ai chef de o plimbărică, poți să dai comandă și cu ridicare din magazin. De asemenea, vecine, poți să dai comandă online, aici, pe site, sau poți să ne suni și să comanzi la telefon, dar noi te sfătuim să comanzi online, pentru că aici avem mereu tot felul de oferte bune la pizza și nici nu trebuie să aștepți mult la telefon când e tot Bucureștiul înfometat și sună să comande pizza.

 

Așa că spune-ne ce fel de blat vrei la pizza ta, dintre subțire, normal, sau integral, ca noi să ne apucăm repede să îți facem pizza, să nu stai înfometat prea mult timp.

După ce facem aluatul de blat, îl întindem frumos, iar apoi punem ingredientele pe el. Adică punem brânză 100% vegetală de la Viofast, sos proaspăt de roșii, ciuperci porcini, anghinare, ardei gras proaspăt, roșii cherry și rucola.

După care o băgăm la cuptor, așteptăm să se facă, să miroasă bine în toată bucătăria și să fie numai bună de mâncat.

 

Apoi o scoatem din cuptor, o băgăm în cutiuța ei de pizza și o trimitem către tine, să te bucuri de ea, caldă și proaspătă.

 

Poftă bună și vegană!

Pizza Pepperoni Vegana

Vecinii noștri vegani, vecinii noștri care țin post, vecinii noștri care vor sa încerce lucruri noi. Toți vecinii noștri pot să se bucure de pizza vegană.

Ne-am gândit și noi un pic, așa, că nu poți să privezi omul de bucuria salamului picant, chiar dacă a decis că nu vrea să mănânce carne. Și cu brânza la fel. Cum să renunți la brânză? Nu se poate așa ceva.

Trebuie să ai ce mânca la un serial duminică seara, ca tot omul.

 

Deci, vecine, dacă vrei Pizza Pepperoni Vegană cu livrare la domiciliu, apelezi la noi și se rezolvă. Poți să suni, poți să dai comandă pe site, poți să alegi comandă cu ridicare din magazin dacă ai chef de o plimbare. Cum vrei tu.

Când dai comandă de pizza, trebuie să spui întâi de care blat vrei. Poți să alegi blat subțire sau normal, adică prin normal vrem să spunem un pic mai gros decât blatul subțire. Și pe lângă asta, dacă îți place mai mult blatul integral, avem și opțiunea asta. Tu trebuie doar să ne anunți.

 

După ce ai stabilit ce blat vrei și ai ales că vrei Pizza Pepperoni Vegană și ai dat comanda, noi ne apucăm să o facem, normal. Nu mai stăm la discuții.

Facem blatul, îl întindem frumos, după care începem să punem ingredientele pe el. Adică punem  brânză Viofast 100% vegetală, sos proaspăt de roșii și salam ușor picant Verdino.

Băgăm pizza la cuptor și așteptăm să se facă numai bună. După care o scoatem, o băgăm în cutiuța ei și o dăm băiatului de la livrare, ca să ajungă la tine cât mai repede, caldă si proaspătă. Și să te bucuri de ea alături de ceva bun și rece de băut.

 

Poftă bună și vegană!

Pizza Beyond Meat vegana

Poate ești vecin vegan, sau poate că ții post, sau poate că nu ți se aplică niciuna din cele menționate, doar că ești pur și simplu un om deschis la lucruri noi și ai zis să încerci și tu o pizza vegană, că cine știe, poate îți place. Sau poate nu. Dar n-ai de unde să știi dacă nu guști.

Doar că vrei să știi mai multe despre pizza asta vegană înainte să o comanzi, ca să știi și tu în ce te bagi.

 

După ce scrii pe Google “comandă pizza vegană” sau “pizza vegană bucurești”, ajungi aici, la noi pe site și vezi Pizza Beyond Meat Vegană care parcă sună bine, dar ai vrea să știi mai multe despre ea, așa că citești textul ăsta.

 

Blatul de pizza e blat de pizza, adică bun și proaspăt și tradițional și vegan. Tu poți să alegi ce fel de blat vrei și dacă dai comandă cu livrare la telefon, și dacă dai pe site. Chiar și dacă dai comandă cu ridicare din magazin. Adică ai de ales dintre blat subțire, așa cum se face el în mod tradițional în Italia, acasă la el, acolo, sau poți să alegi blat normal, care e mai grosuț și mai pufos, că poate așa îți place ție și nu te judecă nimeni pentru asta. Sau blat integral.

 

Deci după ce alegi blatul, noi ne apucăm să-l frământăm și să-l întindem frumos, după care punem pe el brânză vegetală de la Viofast, sos de roșii proaspăt, Beyond Meat (care e carne care nu e carne dar are gust de carne), ciuperci porcini, anghinare, ardei proaspăt, roșii cherry și rucola.

O băgăm frumușel la cuptor și așteptăm să se facă și miroase bine la noi în bucătărie. Și după o scoatem din cuptor și o băgăm atent în cutie și o trimitem către tine cu băiatul de la livrare, ca să miroasă bine și la tine. Și băiatul nostru vine repede ca să nu se răcească. Și dupa tu desfaci pizza.

 

Poftă bună și vegană!

Pizza Salami Vegana

Da, Salami Vegană. Ai citit bine. Ce? Te gândeai că dacă avem pizza vegană o să primești niște roșii și niște frunze pe un blat?

Avem pizza vegană cum trebuie, să simți și tu că mănânci pizza ca tot omul. Vegană sau de post, cum i se mai zice pe la noi. Adică e bună și dacă nu ești vegan, dar ții post. E bună și dacă nu ești vegan și nu ții post, dar vrei tu să dai comandă cu livrare la domiciliu de pizza vegană.

Ai venit la cine trebuie, că nu știm unde mai găsești pizza vegană în București.

 

Dacă vrei să comanzi Pizza Salami Vegană cu livrare la domiciliu sau cu ridicare din magazin, prin telefon sau pe site sau prin porumbel mesager sau cum mai vrei tu, trebuie mai întâi să îți alegi ce tip de blat vrei, că blatul pentru pizza e ca pânza pentru pictură. E baza.

Ai de ales dintre blat subțire sau blat normal, care e mai gros decât ăla subțire, în caz că ești genul care mănâncă mai cu pâinică. Poți să alegi și pizza cu blat integral, dacă așa îți place ție mai mult. Nu există reguli!

 

După ce ai ales ce fel de blat vrei pentru pizza vegană cu livrare la domiciliu, noi ne apucăm să-l facem, îl întindem bine și apoi începem să punem ingredientele de Pizza Salami Vegană pe el. Adică punem brânză 100% vegetală Viofast, sos proaspăt de roșii, salam vegetal ușor picant de la Verdino, ciuperci porcini, anghinare, ardei gras proaspăt, roșii cherry și rucola.

După care băgăm pizza la cuptor și așteptăm până se face numai bună de mâncat uitându-te la un serial, sau în pauza de prânz de la muncă.

După ce scoatem pizza din cuptor, o punem repede în cutie și o trimitem către tine, ca să te bucuri de ea caldă, alături de un suc sau o bere rece, sau ce ai mai comandat tu de băut. Poate și un desert.

 

Poftă bună și vegană!

Pizza Margherita Vegana

Vecine vegan, am făcut pizza vegană pentru tine. Ca să te bucuri și tu de pizza, ca tot omul. Că poate zic prietenii tăi într-o seară să dați comandă de pizza la domiciliu și tu, vegan cum ești, nu ai ce să comanzi că au toate ba carne, ba brânză prin ele. Și te obligă să mănânci doar legume până la urmă. Așa că am zis ca meriți și tu pizza așa cum trebuie și ne-am apucat, aici, la noi în bucătărie să facem câteva opțiuni de pizza, ca să ai și tu ce să comanzi data viitoare când vrei să dai comandă de pizza în București în timp ce ești cu prietenii tăi și vi se face poftă.

 

Și acum vrei să comanzi pizza vegană și nu știi sigur de care vrei. Uneori parcă nu ai chef de pizza cu așa multe ingrediente. Parcă vrei să mănânci una mai simplă, așa, cum e ea la originile ei din Italia. Adică doar cu brânză și cu sos de roșii. Și dacă asta dorești, atunci poți să comanzi de aici, de la noi de pe site, Pizza Margherita Vegană. 

 

Dacă te hotărăști să dai comandă cu livrare la domiciliu de Pizza Margherita Vegană, atunci așteptăm să dai coamndă online, sau la telefon dacă îți place ție mai mult așa, dar să verifici la noi pe site că avem mereu oferte de pizza la comenzile online și credem că ți-ar plăcea pizza la ofertă.

Când vrei să comanzi, trebuie să ne spui ce fel de blat vrei să aibă pizza ta, că ai de ales dintre tipuri de blat și mărimi diferite. Adică poți să alegi blat subțire sau normal, de exemplu. Acum depinde care îți place ție mai mult. După care, poți să alegi dacă vrei ca blatul să fie integral, că poate așa preferi tu. Și să știi ca poți să alegi chiar și mărimea de pizza pe care o preferi, adică ori cu diametrul de 24 cm, ori 30 cm, ori 40. În funcție de cât de foame îți e, sau poate dacă vrei să o împarți cu cineva. Sau să n-o împarți. Sau să păstrezi și pentru mai târziu, să trăiești o zi întreagă numai cu pizza.

 

După ce îți alegi pizza, noi o facem repejor și o trimitem la tine proaspătă și caldă, împreună cu ce băuturi sau bunătăți ai mai comandat tu, să te bucuri de ele cât mai repede.

 

Poftă bună și vegană!

Sosuri

Sos rosii dulce

Dacă vorbim despre pizza, și nu avem cum să nu vorbim despre pizza, pentru că numele nostru este Trenta Pizza și cu asta ne ocupăm, atunci sosul de roșii este unul din lucrurile esențiale, unul din lucrurile fundamentale, unul din lucrurile de bază.

În primul rând pentru că așa se face pizza – se întinde blatul, apoi se întinde peste el un strat serios de sos de roșii, apoi se pun restul ingredientelor. Dar și pentru că mulți oameni preferă să mănânce pizza cu extra sos, fie că întind în el, fie că îl pun cu lingurița pe toată felia sau pe toată pizza înainte să o mănânce.

Iar acum, că am stabilit că sosul de roșii este un lucru esențial, trebuie să vă spunem că îi acordăm atenția noastră cum ar trebui să-i fie acordată unui lucru esențial. Și că încercăm să îl facem cât de bun este posibil să fie făcut. Așadar, ketchupul iese clar din discuție, nici nu vrem să auzim - sosul este făcut de noi, în casă, din suc proaspăt de roșii, ulei de măsline, sare, busuioc și oregano.

Deci comandă (online, am spune) lângă pizza ta și un sos de roșii dulce dacă ești genul care mănâncă dulce și suferă la picănțeală, iar noi pregătim totul cu o combinație de grijă și rapiditate, astfel încât să iasă lucrurile bune, dar să ajungem și la tine repede, oriunde ai fi în București, ca să te bucuri de bunătățile Trenta Pizza calde și făcute așa cum trebuie și să nu simți că a fost o livrare făcută în slow motion. 

Sos rosii iute

Atunci când te ocupi cu un lucru, trebuie să te gândești care este esența acestuia. Și nu numai să te gândești care este, ci cum o faci să fie cât mai bună. Iar noi ne numim Trenta Pizza și ne ocupăm în primul rând cu pizza, așa că trebuie să ne gândim ce este esențial pentru pizza – iar sosul de roșii se află în această esență. Sosul de roșii care se întinde pe blatul de pizza înainte de a fi puse toate celelalte ingrediente pentru a da gustul de bază pizzei. Și cel pe care îl comanzi lângă pizza ca să întinzi în el cu felia înainte să muști sau ca să ți-l întinzi pe felie sau pe pizza înainte să mănânci.

Am putea purta aici și o întreagă discuție despre ce gen de om ești, genul care se duce până la bucătărie după linguriță ca să-și întindă sosul pe pizza sau genul care toarnă direct din cutiuță, dar să nu ne întindem atât de mult la povești că uităm apoi că suntem aici să vorbim despre sos, nu despre oameni. Așadar, ketchupul iese clar din discuție, nici nu se pune problema!

Sosul nostru de roșii iute este făcut în casă, cum s-ar spune, din suc proaspăt de roșii, busuioc, oregano, puțin ulei de măsline și chilli, care să-i dea tupeu. Este minunat pentru toți fanii pizza care sunt și fani iute și, spre deosebire de multe sosuri care se laudă că sunt picante, dar care în realitate nu se simt chiar așa picante, acesta chiar înțeapă la limbă.

Așadar, adaugă-l la comanda ta online alături de alte bunătăți alese din meniul Trenta Pizza și finalizează comanda, pentru ca noi să pregătim totul cu bucuria cu care am pregăti pentru prietenii noștri cei mai buni și facem o livrare rapidă către tine oriunde în București.

Ulei iute

Deși nu este foarte popular în România și, implicit, în București, există un fel de sos excelent care se pune pe pizza pentru a-i da aromă și a o face chiar mai bună decât este deja. Iar acesta este uleiul iute. 

Uleiul iute este chiar ceea ce spune, ulei iute, nimic mai mult, nimic mai puțin, însă nici nu trebuie să fie altceva. Este o combinație simplă de ulei de măsline extravirgin și pepperoncino, iar în Italia este vedetă, fiind adăugat pe pizza după ce aceasta a fost scoasă de la cuptor chiar mai mult decât sosul de roșii care la noi este atât de prezent. Pentru cine nu știe, pepperoncino este denumirea generică dată de italieni ardeilor picanți, în mod special folosit pentru două specii de ardei foarte picanți.

Așadar, uleiul iute este recomandat consumatorilor de pizza care au limbile și gurile mai neînfricate și suportă mai ușor picănțeala. Deci, dacă te știi unul dintre aceștia, poți să încerci uneori să renunți la sosul de roșii iute și să alegi uleiul iute pentru pizza ta.

Adaugă-l la comanda ta online după ce ți-ai ales pizza preferată, adaugă poate și un suc care să te răcorească după și în final trimite comanda către Trenta Pizza, ca să ți-o pregătim. Noi vom încerca să ne mișcăm cât mai cu spor ca să putem să nu te lăsăm prea mult să aștepți și să îți livrăm totul rapid – să nici nu ți se lungească urechile de foame și să ajungă și pizza caldă atunci când o mănânci.

Sos usturoi

Știm cât de ușor se entuziasmează românii la gustul de usturoi – în primul rând pentru că suntem și noi români, apoi pentru că ocupația noastră ține de gusturile culinare ale oamenilor.

Și pentru că știm acest lucru, ne entuziasmăm la faptul că avem un sos de usturoi foarte bun, un sos de usturoi de care să nu te saturi, un sos de usturoi pentru care poți să faci compromisul de mânca înainte să ieși undeva sau să te vezi cu cineva, un sos de usturoi pentru care merită să îți fie sete toată noaptea, un sos de usturoi care să fie pe placul românilor și să îi facă să își aducă aminte de Trenta Pizza. Este un sos făcut cu usturoi din belsug pe care trebuie să îl comanzi atunci când comanzi cartofi la cuptor sau aripioare – fie că este vorba despre aripioarele de pui marinate, fie că îți este poftă de aripioarele de pui pane.

Așadar, adaugă-l la comanda ta atunci când comanzi cartofi sau aripioare, iar noi pregătim totul cu cel mai mare drag pentru vecinul nostru, ca și cum ar fi vecinul nostru preferat, și îți trimitem bunătățile oriunde în București, încercând să facem o livrare cât mai rapidă pentru ca mâncarea să ajungă caldă, iar foamea să nu devină insuportabilă.

Altfel, recomandăm din tot sufletul nostru de pizzerie să optezi pentru comanda online, pentru că este mai simplu, iar la telefon s-ar putea să se întâmple să aștepți un pic, că e multă lume care vrea să încerce sosul nostru de usturoi.  

P.S. Am auzit că unii vecini îndrăznesc chiar să mănânce și pizza cu sos de usturoi și că ar fi o idee foarte bună. Poate merită încercat.

Paste

Branza Grana Padano DOP

Parmezan sau Parmigiano după cum îi spun italienii la ei acasă, dar și unii dintre bucureșteni după ce s-au întors din Italia și au apreciat în mod deosebit muzicalitatea limbii italiene și a cuvântului Parmigiano. Da, minunatul parmezan!

După cum știe probabil mai toată lumea este o brânză de origine italiană - este o brânză tare, cu structură granulară, făcută din lapte de vacă – un fel de cașcaval care se servește de cele mai multe ori ras sau fulgi, adăugat la mâncare pentru a-i îmbogăți gustul cu aroma sa puternică și bună. De cele mai multe ori se folosește la paste, putând să le ridice foarte ușor de la nivelul de foarte bune la nivelul de extraordinare, însă nu o să i se pară nimănui ciudat nici în momentul în care comanzi parmezan ca să îl presari pe pizza. Adică… doar gândește-te cât de bine s-ar înțelege parmezanul cu salamul de pe Pizza Diavola, de exemplu, sau cu șunculița de pe Pizza Trenta. Sună a prietenie adevărată!

Sau gândește-te că atunci când adaugi parmezan pe Quattro Formaggi nu faci decât să o transformi în pizza Cinque Formaggi. Totodată, parmezanul se mai poate înfrăți cu cartofii – poate deveni un topping foarte bun pentru cartofii la cuptor pe care îi poți adăuga la comanda ta din meniul Trenta Pizza. Așadar, fie că ești un fan al pastelor de orice fel, fie că ești de partea pizzei, fie că alegi altceva din meniu, cum ar fi cartofi copți de care tocmai spuneam, parmezanul ar fi o idee bună pentru tine.

Deci ține-l în mintea și în sufletul tău și adaugă cutiuța cu parmezan la comanda ta, iar noi o să pregătim totul cu grija cu care am pregăti pentru proprii prieteni și o să îți facem livrarea rapid, pentru ca mâncarea să ajungă caldă, ca să topească așa cum trebuie parmezanul pe care îl pui peste. Altfel, dacă este să comanzi, noi îți recomandăm comanda online, că centrala telefonică se poate aglomera destul de ușor, dar cu serverul nu prea se întâmplă așa ceva. 

Penne Quattro Formaggi

Pastele Quattro Formaggi sunt pentru cei cărora le place brânză, sau combinația de brânză și brânză, sau de brânză și alte trei branze, pentru că, evident, după cum le zice și numele, conțin patru tipuri de brânză. Așa că iubitorii de brânză pot face o pauză de la Pizza Quattro Formaggi și pot comandă Paște Quattro Formaggi, ca să nu se plictisească de un singur fel de mâncare cu patru brânze.

Și dacă tot îți zicem de brânză, poate ar trebui să vorbim puțin și despre ce feluri de brânză punem în sortimentul de paște Quattro Formaggi de la Trenta Pizza:

Brânză cu mucegai este un tip de brânză păstrată în anumite condiții, la o temperatură constantă, într-un mediu care îi permite să prindă gustul ăla pe care toți iubitorii de brânză îl caută. Ea poate fi servită în tot felul de forme și combinații, de la goală, simplă, cu un pahar cu vin lângă, până la presărată peste diferite mâncăruri, sau chiar adăugată ca ingredient în unele feluri de mâncare, așa cum se întâmplă cu pastele Quattro Formaggi. Șmecherie, îți dai seama.

Parmezanul este printre cele mai cunoscute feluri de brânză italiene. Italienii ăștia pun parmezan în toate felurile de mâncare, vecine. E ceva ce nu le lipsește din bucătărie. Și dacă lipsește e așa, ca și cum n-ai avea sare la masă, dacă poți să-ți imaginezi.

Brie este un tip de brânză de vacă, care a fost numită după regiunea din Franța de unde provine, adică de la mama ei, de-acolo. Este cremoasă, are o culoare deschisă și e învelită într-o crustă de mucegai alb. Seamănă cu brânză Camembert, care provine din altă regiune a Franței, că francezii ăștia se pricep la brânză, nu glumă.

Iar emmentalul e emmental. Cașcavalul galben cu găuri, de l-ai mai văzut și prin desene animate, bun tare,  care provine din Elveția, mai exact din regiunea Emmental Canton Bern. Este un tip de brânză foarte popular, de-l știe mai tot omul. folosit în diferite tipuri de mâncare din toate părțile lumii.

Noi ți-am propune să serveșți paste Quattro Formaggi cu livrare atunci când ajungi  acasă după o zi plină de tot felul. Atunci când parcă ai mânca ceva, dar nici nu ai chef să îți gătești tu ceva, și ai comanda ceva de mâncare, dar nu știi exact ce s-ar potrivi cu paharul de vin roșu pe care ți l-ai turnat.

 

Uit het assortiment

Penne Arrabbiata

<p style="text-align: left;">Pastele sunt genul de mâncare pe care le poți face și tu acasă, dar de care uneori doar îți e poftă, fără să vrei să le faci. Așa că după foarte puțin timp de cercetare a problemei, noi am găsit soluția, adică să dai comandă de paste la domiciliu. Și poți să suni la Trenta Pizza, care, chiar dacă se numește Trenta Pizza, are și paste. Că nu îți e mereu poftă de pizza, mai vrei să alternezi și tu. Și noi vrem să ne mulțumim toți vecinii.</p><p style="text-align: left;">Pastele Arrabbiata sunt un stil de paste mai clasic așa, simpluț. Adică nu au prea multe ingrediente complicate, dar nici nu au nevoie, că asta e frumusețea lor. După ce ne zici tu la telefon ce fel de paste vrei să îți pregătim, adică penne sau spaghetti, noi ne apucăm repejor să le facem, fără să pierdem timpul, că știm că ți-e foame și ție. Așa că facem un sos bun din roșii proaspete, în care punem peperoncino, usturoi proaspăt și ulei de măsline, ca apoi să îl condimentăm cu sare și piper. Și la sfârșit, pentru o aromă specială, adăugăm niște vin alb, exact atât cât trebuie.</p><p style="text-align: left;">După ce îți preparăm pastele, le punem frumos în cutiuța lor, nu pierdem timpul, ca să ajungă la tine calde și proaspete, să te bucuri de ele. Lângă ele îți punem ce ai mai comandat, de exemplu un suc rece, o bere, un desert, poate o pizza pentru altcineva. Și le împachetăm pe toate și le trimitem la tine printr-unul din băieții noștri care fac livrări la domiciliu. Iar după, tu primești comanda și te bucuri de ea uitându-te la serial. Sau poate mâncând în familie. Sau poate mâncând în timp ce pisica ta se uită insistent la tine.</p><p style="text-align: left;">Poftă bună!</p><div style="text-align: left;"></div>

Aperitive

Aripioare pui marinate 5 bucati

Vecine, întrucât ne aflăm la descrierea aripioarelor noastre de pui marinate, trebuie să purtăm o discuție, după cum bănuiești, despre aripioarele noastre de pui marinate.

Acestea, după cum le spune și numele, sunt aripioare, sunt de pui și sunt marinateÎn timp ce puiul este făcut de natură, sosul în care sunt marinate aripioarele este făcut de talent, iar bunătatea lor ajunge la tine când suni la Trenta Pizza sau comanzi online (apropo de asta, îți recomandăm să comanzi mai degrabă online, oriunde în București, că centrala telefonică se mai aglomerează, site-ul, în schimb, nu). Dar să revenim la aripioarele noastre – sunt foarte, foarte, foarte bune, asta este ideea, să știi. Și merg în tot felul de variante și tot felul de combinații.

În primul rând, merg excelent combinate, în stil clasic am spune, cu cartofi copți. Apoi o idee foarte bună ar fi să le combini cu o pizza care nu conține carne dinainte, în special una cu brânză, cum ar fi pizza Margherita sau pizza Quattro Formaggi – se completează numai bine! Apoi mai este o idee, că poți să le mănânci cu focaccia, cum ar fi focaccia cu usturoi sau focaccia cu mozzarella – se întâmplă perfecțiunea când le aduci împreună. Totodată, nu te oprește nimeni să le combini cu ceva ce mai găsești pe la tine prin frigider, nu? Nu este o regulă că nu se poate așa ceva, desi pare că ar exista, că nu prea face lumea așa ceva.

În fine, suntem siguri că știi tu cum să le mănânci – noi avem rețeta de cum să le facem, dar tu ai rețeta de cum să le mănânci, ca să zicem așa. Ideea este că poți să le comanzi în două variante – în cea varianta de 5 bucăți sau în varianta de 8 bucăți, în funcție de cum îți spun foamea și pofta să comanzi atunci când te hotărăști tu să comanzi. Oricum ar fi, noi ți le facem cu drag și încercăm sa facem livrarea cât de rapid putem noi să o facem, ca să ajungă calde la tine și să te bucuri de ele așa cum ne bucurăm și noi să ți le pregătim. 

Cartofi la cuptor

Știm, dragii noștri vecini! Știm foarte bine faptul că în inima fiecărui român există un loc special în care se află un piedestal pe care strălucește, măreață, statuia unui cartof. Pentru că, atunci când vine vorba despre legume și despre preferințe, nu prea există ceva mai iubit de către români decât cartoful. Așa că dacă are un loc atât de special în sufletul nostru, nu putea să nu existe și în meniul nostru.

Așadar, desi ne numim Trenta Pizza, facem și cartofi la cuptor – niște cartofi buni, ușor condimentați, perfecți pentru a fi mâncați simpli, dar și numai buni pentru a intra în combinație cu alte bunătăți din meniul nostru pentru a duce gustul un pic către minune. Dacă alegi să îi mănânci simpli, poți să îi mănânci simpli – simpli, adică fără nimic în afară de ei, dar poți să îi mănânci și simpli cu sos – sunt foarte buni, de exemplu, cu sos de usturoi sau cu sos barbeque. Sau pot fi presărați cu parmezan, pe care îl găsești tot în meniul nostru. Pe de altă parte, merg foarte bine și cu o telemea de la tine din frigider.

Altfel, pot fi perechea potrivită pentru o porție de aripioare – fie că vorbim despre aripioarele de pui pane, fie că vorbim despre aripioarele de pui marinate din meniul nostru. Sau, deși mulți oameni s-ar putea să se miri și să ridice o sprânceană atunci când aud de cartofi alături de pizza, gustul cartofilor la cuptor pe care îi facem poate veni să completeze foarte bine gustul multor pizze din meniul nostru. Imaginează-ți de exemplu cum muști dintr-o felie de pizza Quattro Formaggi și mai bagi din când în când și câte un cartof – perfecțiune, nu altceva! Sau pizza Diavola cu cartofi, ori pizza Pepperoni clasic cu cartofi – bunătate!

Sau cu orice pizza până la urmă, probabil că ar merge bine cu mai orice pizza. Deci, acestea fiind spuse, adaugă și cartofii la cuptor la comanda ta, fie că este comandă online, fie că este comandă telefonică, că ei își găsesc locul mai în orice situație. Iar în momentul în care comanda ajunge la noi, noi condimentăm cartofii așa cum trebuie, îi băgăm la cuptor și când sunt gata încercăm să facem livrarea rapid către tine, ca să ajungă calzi și să te bucuri de ei la maxim!    

Focaccia cu usturoi

Atunci când te gândești la bucătăria italienească probabil spre sigur că primele lucruri la care te gândești sunt pizza și pastele. Sau pastele și pizza. Iar ordinea depinde de preferințele tale și de ce îți comanzi cel mai des. 

 Însă atunci când te gândești la bucătăria italiană poți să te gândești și la o simplă, dar minunată, focaccia. Noi, cel puțin, ne gândim și la focaccia și iubim focaccia. Iar una dintre preferatele noastre este focaccia cu usturoi. Pe de o parte pentru că ne pasionează bucătăria italiană și, cum spuneam, iubim focaccia, iar pe de altă parte pentru că suntem români și, ca orice român, iubim usturoiul.

Aceasta poate fi servită simplă, așa cum este ea, fiind excelentă așa, dar poate fi servită și în combinație cu alte aperitive din meniul nostru. Poate fi servită împreună cu cartofii la cuptor, de exemplu. Sau împreună cu aripioarele de pui pane sau aripioarele de pui marinate. Sau și împreună cu cartofii la cuptor și cu aripioarele pane sau marinate.

Atlfel, mai poate fi bună așa, simplă, cum este ea, dar și cu un sos de roșii lângă – dulce sau iute. Așadar, atunci când nu ai chef să îți faci singur de mâncare și ai chef mai degrabă să faci o comandă la Trenta Pizza, ia în calcul să adaugi la comandă și focaccia cu usturoi, pentru că, ai să vezi, dacă o să o comanzi o singură dată, o să o tot comanzi apoi.

După ce finalizezi comanda, noi ne punem pe gătit și încercăm să ne mișcăm cât mai repede către tine, ca să nu aștepți nici mult și să te ținem înfometat pentru mult timp, dar și ca să îți ajungă focaccia caldă, așa cum ar trebui să fie atunci o mănânci ca să îți placă. Și cam atât.

Sau, de fapt, nu cam atât – trebuie să îți mai recomandăm să optezi mai degrabă pentru comanda online, că este mai simplă și mai rapidă, că sunt mulți oameni pofticioși în București, iar centrala telefonică se poate aglomera. 

Focaccia cu mozzarella

Italia are multe să ne ofere atunci când vine vorba de specialități culinare, iar dacă stăm să ne gândim un pic mai departe de pizza și de paste, o să ajungem să ne gândim și la focaccia.

Da, exact, această specialitate simplă, dar excelentă, pe care italienii s-au gândit să o facă și de care am ajuns să ne bucurăm cu toții acum. Iar una dintre cele mai bune focaccia pe care ai putea să le mănânci este focaccia cu mozzarella, mozzarella fiind, după cum știi o brânză cu suflet italian, care se întinde pentru a ni se întinde și nouă bucuria odată cu ea.

Focaccia cu mozzarella poate fi servită așa simplă și excelentă, cum este ea deja, dar poate fi servită și în diverse combinații, completând spre perfecțiune aperitivele din meniul Trenta Pizza. O focaccia cu mozzarella ar putea veni oricând foarte bine lângă niște cartofi la cuptor buni și ușor condimentați. Totodată, focaccia cu mozzarella ar putea să cânte în duet cu niște excelente aripioare de pui marinate sau aripioare de pui pane.

Altfel, mai este varianta în care o mănânci simplă, așa cum este, dar iei și un sos de roșii lângă – fie că preferi sosul de roșii dulce, fie că preferi sosul iute. În orice caz, băgăm mâna în foc că este foarte greu să nu te bucuri de o focaccia bine făcută și că focaccia cu mozzarella poate fi oricând o prezență plăcută la prânzul sau la cina ta.

Deci pune-o pe lista ta pentru comandă, pe lângă orice altceva îți dorește sufletul înfometat și pofticios apoi trimite comanda către bucătăria Trenta Pizza și îndată ce ajunge comanda la noi, nu stăm niciun moment pe gânduri – ne apucăm de treabă. Întindem blatul, adăugăm mozzarella, băgăm totul la cuptor, apoi, când lucrurile sunt numai bune și focaccia arată așa cum ar trebui să arate o focaccia cu mozzarella pentru a fi mâncată și a aduce bucurie, împachetăm totul și pornim o livrare rapidă către tine, ca să nu te ținem mult înfometat și să ajungă focaccia caldă.

Ce ar mai fi de spus ar fi că ideal ar fi să faci comandă online, că sunt mulți bucureșteni pofticioși, iar la telefon se poate întâmpla să se aglomereze situția.  

 

Desert

Clatite cu crema Oreo

Nu ai cum să zici, vecine – nu ai cum să zici că ai prea des starea să te apuci să faci clătite.

Ai starea necesară să mănânci clătite, dar starea să gătești clătite nu prea. Că e complicat – trebuie să cumperi tot ce îți trebuie, să amesteci, să faci compoziția, apoi fum și miros de prajeală în toată casa. Și mai lipești o clătită, pe una o faci prea groasă, pe una o arzi, pe una n-o faci destul. Cam ăsta este tabloul.

Așadar, atunci când te ia pofta de clătite gândește-te că este Trenta Pizza aici pentru tine, vecine, gata să facă o livrare rapidă pentru tine. Gândește-te că suntem noi aici, gata să pregătim noi clătitele pentru tine și să te scăpăm de tot chinul.

Nu trebuie decât să intri și să faci comandă online, iar făcutul de clătite pentru tine va arăta fix ca uitatul la televizor sau ca statul pe net, pentru că asta vei face până ajungi să mănânci clătite.

Și dacă dai comandă de clătite, trebuie să îți alegi și ce fel de umplutură să punem în ele. Așa că dacă nu ești foarte hotărât ce desert ai vrea să vină odată cu comanda ta, gândește-te cum sună clătite cu cremă Oreo. Hai că sună bine, nu zici? Clătite cu cremă de Oreo înăuntru… nu că este crema făcută de noi, dar pare ceva adus din paradis. Pare ceva scos dintr-un vis. Pare ceva făcut de un înger.

Dar să nu ne lungim cu ceea ce pare. Așadar, după ce întindem uniform pe clătite cremă de Oreo și le adăugăm la ce ai mai comandat tu de mâncare, după care sunt gata pentru o livrare rapidă. Așa că dacă ți se par o idee bună, pune-le în coș și fă-le parte din comanda ta online!

Orez cu Lapte

Probabil că ți se întâmplă și ție foarte des, pentru că cel mai probabil nu există om pe suprafața Bucureștiului care să nu fi pățit așa ceva. Deci te ia, așa, foamea, te gândești de ce ți-e poftă, comanzi, apoi îți vine mâncarea și mănânci liniștit, după care îți dai seama că ar fi fost bun și ceva dulce, dar că nu ai comandat și ceva dulce. Nu? Sigur ai pățit, așa că acum poți să fii prevăzător și să nu mai ajungi în această situație. 

Uite, poți să comanzi un orez cu lapte, de exemplu, că e foarte, foarte bun - gustul copilăriei, vorb-aia! Ți-l făcea mama ta când erai mic și când viața era minunată – doar jocuri, joacă și orez cu lapte, mai știi? În fine, timpul a trecut, iar acum poți să îl comanzi online la Trenta Pizza, după o zi întreagă de “jucat” la muncă, prin meetinguri sau ce faci tu acum. Ideea este că nu am putea să ne comparăm cu nicio mamă, dar să știi că și noi punem suflet atunci când îl facem și avem grijă să iasă cât de bun este posibil să iasă un orez cu lapte, că ținem la vecinii noștri și am vrea să se bucure atunci când comandă și mănâncă de la noi. Iar atunci când încearcă orezul nostru cu lapte, ne-ar plăcea să știm că își aduc aminte de copilărie și de acele zile frumoase.

Și ca să îndulcim și mai mult situația și să îi dăm puțină culoare, orezul cu lapte poate fi comandat în varianta simplă, dar poate să vină și într-una din variantele îmbunătățite cu dulceață sau gem. Ai, de exemplu, posibilitatea să adaugi dulceață de vișine sau gem de fructe de pădure, care la rândul lor sunt gusturi care duc cu gândul la copilărie, așa-i?

Deci, da, cam asta ar fi cu orezul nostru cu lapte. Pune-l în coș, să nu te trezești fără dulce după pizza. 

Clatite cu gem de Fructe de Padure

Cunoști foarte bine această situație, când vine pofta de clătite peste tine, însă cheful să faci tu clătite nu vine și el împreună cu pofta – vine așa, doar pofta singură, fără să îți vină un chef nebun să faci compoziția și să încingi tigaia. Fără să îți vină cheful să nu lipești clătitele și să umpli casa de fum și de miros de prăjeală. Așa că dacă te trezești în această situație în care se prezintă pofta de clătite singură la ușa ta, dă câteva clickuri la noi pe site și pregătim noi clătitele pentru tine, nu este problemă. Le ungem, le-mpachetăm și ți le trimitem, acasă, că asta facem noi, livrare la domiciliu. Iar tu stai la televizor sau pe net, frumos, și aștepți să îți vină comanda cu pizza sau pastele și cu clătitele care să te îndulcească după.

Și dacă dai comandă de clătite, trebuie să îți alegi și ce fel de umplutură să punem în ele. Așa că dacă îți plac fructele de pădure și cum locuiește dulcele cu acrișorul acolo, în ele, ca o familie dintr-un apartament din București, poate că soluția care te-ar face fericit ar fi clătitele cu dulceață de fructe de pădure.

 După ce punem dulceața uniform pe clătite, folosind tehnica întinsului cu cuțitul, le împachetăm, le punem în cutiuța lor și le adăugăm la ce ai mai comandat de mâncare, după care sunt gata pentru o livrare rapidă. Așa că dacă ți se par o idee bună, pune-le în coș și fă-le parte din comanda ta online!

Clatite cu dulceata de visine

Știi cum e, vecine, când îți vine poftă de clătite uneori. Dar parcă nu prea ai chef să faci tu clătite, că trebuie să te chinui să faci compoziția, după trebuie să încingi tigaia, după trebuie să pui cât trebuie în tigaie să iasă clătita perfectă, probabil multe din ele se ard, tu încerci să le întorci pe partea cealaltă prin aruncare și le scapi pe jos, ți se face cald, miroși și a prăjeală.

Așa că dacă îți e poftă de clătite mai bine dai un telefon sau câteva clickuri și le face altcineva pentru ține. Și ți le mai aduce și acasă. Și prin cineva vrem să spunem noi, că noi le facem și ți le și aducem acasă, că facem livrare la domiciliu. Așa că după o pizza sau niște paste poți să mănânci și o porție de clătite, numai să ne zici că să ți le trimitem.

Și dacă dai comandă de clătite, trebuie să îți alegi și ce fel de umplutură să punem în ele. Dacă îți plac clătitele clasice, din alea cu dulceață adică, noi să știi că avem. Cu dulceață de vișine, care e și dulce și acrișor, că să fie un echilibru de gusturi în clătitele tale. După ce facem clătitele frumos, pe plită, și ies așa cum trebuie, punem uniform pe ele dulceață de vișine înainte să le împachetăm că să le facem gata de mâncat. Și după aia le punem în cutiuță lor și le adăugăm la ce ai mai comandat tu de mâncare, și le trimitem către ține cu unul din băieții noștri, să ajungă repejor.

Uit het assortiment

Ben&Jerry's Cookie Dough

<p style="text-align: left;"><span>Vecine, una din bucuriile vieții e că atunci când ajungi adult poți să îți iei câtă înghețată vrei tu și când vrei tu. Și nu te oprește nimeni. Și pe lângă faptul că uneori vrei pur și simplu înghețată, uneori parcă ai nevoie de o înghețată, că e că și cum ai bagă bucurie cu linguriță, și există zile în care asta îți trebuie. </span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p> <p style="text-align: left;"><span>Că știi cum e, viața mai aduce și stres și responsabilități, și blocaje în trafic, ședințe la birou, prezentări, conferințe, organizare, programări, știi tu. Și în momentele astea, după masă, parcă ai nevoie de ceva să-ți trezească zâmbetul la viață. Și dacă știi tu o bucurie mai mare de mâncare decât înghețată, spune-ne, că noi nu știm. Și să știi că poți să iei bucurie și la 100 de ml, dar și la 500 de ml, că uneori ai nevoie de mai multă bucurie decât alteori.</span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p> <p style="text-align: left;"><span>Vanilia e o aromă clasică de înghețată, pe care mâncătorii dedicați de înghețată știu să o aprecieze. Și să știi că dacă ești unul dintre ei, noi avem și înghețată de vanilie. Adică avem Ben &amp; Jerry’s Coockie Dough, care nu numai că e înghețată de vanilie, e înghețată de vanilie cu bucățele de aluat de fursecuri cu fulgi de ciocolată. </span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p> <p style="text-align: left;"><span>Și înghețată asta e numai bună să te răcorești după ce ai mâncat o pizza fierbinte. Poate ai mâncat chiar cu sos picant și trebuie să mai stingi puțin.</span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p><p style="text-align: left;"> <span>Pofta bună de dulce!</span></p>

Ben&Jerry's Peanut Butter Cup

<p style="text-align: left;"><span>Vecine, una din bucuriile vieții e că atunci când ajungi adult poți să îți iei câtă înghețată vrei tu și când vrei tu. Și nu te oprește nimeni. Și pe lângă faptul că uneori vrei pur și simplu înghețată, uneori parcă ai nevoie de o înghețată, că e că și cum ai bagă bucurie cu linguriță, și există zile în care asta îți trebuie. </span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p> <p style="text-align: left;"><span>Că știi cum e, viața mai aduce și stres și responsabilități, și blocaje în trafic, ședințe la birou, prezentări, conferințe, organizare, programări, știi tu. Și în momentele astea, după masă, parcă ai nevoie de ceva să-ți trezească zâmbetul la viață. Și dacă știi tu o bucurie mai mare de mâncare decât înghețată, spune-ne, că noi nu știm. Și să știi că poți să iei bucurie și la 100 de ml, dar și la 500 de ml, că uneori ai nevoie de mai multă bucurie decât alteori.</span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p> <p style="text-align: left;"><span>Avem ciocolată, avem vanilie, dar avem și o aromă mai specială așa, pentru cine s-a săturat de aromele clasice de înghețată. Adică avem Ben &amp; Jerry’s Peanut Butter Cup, înghețată cu aromă de unt de arahide. Dacă îți place înghețată și îți place untul de arahide, nu are cum să îți placă înghețată cu unt de arahide. Și are și bomboane cu unt de arahide, că să-i completeze frumos gustul și să-i dea un pic de ceva crocant.</span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p> <p style="text-align: left;"><span>Așa că așează-te relaxat și așteaptă-ți comanda cu pizza și înghețată, să te mai relaxezi și tu puțin, să simți că ți-ai acordat un pic de atenție.</span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p> <p style="text-align: left;"><span>Poftă bună, vecine!</span></p>

Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie

<p style="text-align: left;"><span>Vecine, una din bucuriile vieții e că atunci când ajungi adult poți să îți iei câtă înghețată vrei tu și când vrei tu. Și nu te oprește nimeni. Și pe lângă faptul că uneori vrei pur și simplu înghețată, uneori parcă ai nevoie de o înghețată, că e ca și cum ai băga bucurie cu linguriță, și există zile în care asta îți trebuie. </span></p><p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p><p style="text-align: left;"><span>Că știi cum e, viață mai aduce și stres și responsabilități, și blocaje în trafic, ședințe la birou, prezentări, conferințe, organizare, programări, știi tu. Și în momentele astea, după masă, parcă ai nevoie de ceva să-ți trezească zâmbetul la viață. Și dacă știi tu o bucurie mai mare de mâncare decât înghețată, spune-ne, că noi nu știm. Și să știi că poți să iei bucurie și la 100 de ml, dar și la 500 de ml, că uneori ai nevoie de mai multă bucurie decât alteori.</span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p> <p style="text-align: left;"><span>Dacă aromă ta preferată de înghețată e ciocolată, să știi că noi avem înghețată Ben &amp; Jerry’s Chocolate Fudge Brownie. Adică înghețată de ciocolată cu bucățele de negresă prin ea. Adică nu numai că mănânci înghețată de ciocolată, dar mănânci și negresă. Îți dai seama.</span></p> <p style="text-align: left;"><span>&nbsp;</span></p><p style="text-align: left;"> <span>Hai poftă bună la bucurie, vecine!</span></p>

Bauturi alcoolice

0