Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Știm, dragii noștri vecini! Știm foarte bine faptul că în inima fiecărui român există un loc special în care se află un piedestal pe care strălucește, măreață, statuia unui cartof. Pentru că, atunci când vine vorba despre legume și despre preferințe, nu prea există ceva mai iubit de către români decât cartoful. Așa că dacă are un loc atât de special în sufletul nostru, nu putea să nu existe și în meniul nostru.

Așadar, desi ne numim Trenta Pizza, facem și cartofi la cuptor – niște cartofi buni, ușor condimentați, perfecți pentru a fi mâncați simpli, dar și numai buni pentru a intra în combinație cu alte bunătăți din meniul nostru pentru a duce gustul un pic către minune. Dacă alegi să îi mănânci simpli, poți să îi mănânci simpli – simpli, adică fără nimic în afară de ei, dar poți să îi mănânci și simpli cu sos – sunt foarte buni, de exemplu, cu sos de usturoi sau cu sos barbeque. Sau pot fi presărați cu parmezan, pe care îl găsești tot în meniul nostru. Pe de altă parte, merg foarte bine și cu o telemea de la tine din frigider.

Altfel, pot fi perechea potrivită pentru o porție de aripioare – fie că vorbim despre aripioarele de pui pane, fie că vorbim despre aripioarele de pui marinate din meniul nostru. Sau, deși mulți oameni s-ar putea să se miri și să ridice o sprânceană atunci când aud de cartofi alături de pizza, gustul cartofilor la cuptor pe care îi facem poate veni să completeze foarte bine gustul multor pizze din meniul nostru. Imaginează-ți de exemplu cum muști dintr-o felie de pizza Quattro Formaggi și mai bagi din când în când și câte un cartof – perfecțiune, nu altceva! Sau pizza Diavola cu cartofi, ori pizza Pepperoni clasic cu cartofi – bunătate!

Sau cu orice pizza până la urmă, probabil că ar merge bine cu mai orice pizza. Deci, acestea fiind spuse, adaugă și cartofii la cuptor la comanda ta, fie că este comandă online, fie că este comandă telefonică, că ei își găsesc locul mai în orice situație. Iar în momentul în care comanda ajunge la noi, noi condimentăm cartofii așa cum trebuie, îi băgăm la cuptor și când sunt gata încercăm să facem livrarea rapid către tine, ca să ajungă calzi și să te bucuri de ei la maxim!    

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 257,4 Kcal 143 Kcal
Proteine 4,95 g 2,75 g
Grasimi 5,94 g 3,3 g
Grasimi saturate 0,79 g 0,44 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 43,56 g 24,2 g
Din care Zaharuri 2,97 g 1,65 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 1,29 g 0,72 g

Cartofi la cuptor

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

200 g 11,00 lei
1
0