Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Aripioare pui marinate

Aripioare pui marinate

Vecine, întrucât ne aflăm la descrierea aripioarelor noastre de pui marinate, trebuie să purtăm o discuție, după cum bănuiești, despre aripioarele noastre de pui marinate.

Acestea, după cum le spune și numele, sunt aripioare, sunt de pui și sunt marinateÎn timp ce puiul este făcut de natură, sosul în care sunt marinate aripioarele este făcut de talent, iar bunătatea lor ajunge la tine când suni la Trenta Pizza sau comanzi online (apropo de asta, îți recomandăm să comanzi mai degrabă online, oriunde în București, că centrala telefonică se mai aglomerează, site-ul, în schimb, nu). Dar să revenim la aripioarele noastre – sunt foarte, foarte, foarte bune, asta este ideea, să știi. Și merg în tot felul de variante și tot felul de combinații.

În primul rând, merg excelent combinate, în stil clasic am spune, cu cartofi copți. Apoi o idee foarte bună ar fi să le combini cu o pizza care nu conține carne dinainte, în special una cu brânză, cum ar fi pizza Margherita sau pizza Quattro Formaggi – se completează numai bine! Apoi mai este o idee, că poți să le mănânci cu focaccia, cum ar fi focaccia cu usturoi sau focaccia cu mozzarella – se întâmplă perfecțiunea când le aduci împreună. Totodată, nu te oprește nimeni să le combini cu ceva ce mai găsești pe la tine prin frigider, nu? Nu este o regulă că nu se poate așa ceva, desi pare că ar exista, că nu prea face lumea așa ceva.

În fine, suntem siguri că știi tu cum să le mănânci – noi avem rețeta de cum să le facem, dar tu ai rețeta de cum să le mănânci, ca să zicem așa. Ideea este că poți să le comanzi în două variante – în cea varianta de 5 bucăți sau în varianta de 8 bucăți, în funcție de cum îți spun foamea și pofta să comanzi atunci când te hotărăști tu să comanzi. Oricum ar fi, noi ți le facem cu drag și încercăm sa facem livrarea cât de rapid putem noi să o facem, ca să ajungă calde la tine și să te bucuri de ele așa cum ne bucurăm și noi să ți le pregătim. 

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 345,2 Kcal 197,12 Kcal
Proteine 33,34 g 19,04 g
Grasimi 21,57 g 12,32 g
Grasimi saturate 6,86 g 3,92 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 3,14 g 1,79 g
Din care Zaharuri 1,18 g 0,67 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 2,94 g 1,68 g

Aripioare pui marinate 5 bucati

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1 portie 21,00 lei
1
0