Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Focaccia cu usturoi

Focaccia cu usturoi

Atunci când te gândești la bucătăria italienească probabil spre sigur că primele lucruri la care te gândești sunt pizza și pastele. Sau pastele și pizza. Iar ordinea depinde de preferințele tale și de ce îți comanzi cel mai des. 

 Însă atunci când te gândești la bucătăria italiană poți să te gândești și la o simplă, dar minunată, focaccia. Noi, cel puțin, ne gândim și la focaccia și iubim focaccia. Iar una dintre preferatele noastre este focaccia cu usturoi. Pe de o parte pentru că ne pasionează bucătăria italiană și, cum spuneam, iubim focaccia, iar pe de altă parte pentru că suntem români și, ca orice român, iubim usturoiul.

Aceasta poate fi servită simplă, așa cum este ea, fiind excelentă așa, dar poate fi servită și în combinație cu alte aperitive din meniul nostru. Poate fi servită împreună cu cartofii la cuptor, de exemplu. Sau împreună cu aripioarele de pui pane sau aripioarele de pui marinate. Sau și împreună cu cartofii la cuptor și cu aripioarele pane sau marinate.

Atlfel, mai poate fi bună așa, simplă, cum este ea, dar și cu un sos de roșii lângă – dulce sau iute. Așadar, atunci când nu ai chef să îți faci singur de mâncare și ai chef mai degrabă să faci o comandă la Trenta Pizza, ia în calcul să adaugi la comandă și focaccia cu usturoi, pentru că, ai să vezi, dacă o să o comanzi o singură dată, o să o tot comanzi apoi.

După ce finalizezi comanda, noi ne punem pe gătit și încercăm să ne mișcăm cât mai repede către tine, ca să nu aștepți nici mult și să te ținem înfometat pentru mult timp, dar și ca să îți ajungă focaccia caldă, așa cum ar trebui să fie atunci o mănânci ca să îți placă. Și cam atât.

Sau, de fapt, nu cam atât – trebuie să îți mai recomandăm să optezi mai degrabă pentru comanda online, că este mai simplă și mai rapidă, că sunt mulți oameni pofticioși în București, iar centrala telefonică se poate aglomera. 

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 470,11 Kcal 276,29 Kcal
Proteine 15,78 g 9,28 g
Grasimi 8,19 g 4,82 g
Grasimi saturate 3,29 g 1,94 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 81,54 g 47,92 g
Din care Zaharuri 1,26 g 0,74 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 1,58 g 0,93 g

Focaccia cu usturoi

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

1 bucata 13,00 lei
1
0