Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Penne Arrabbiata

Produs din gama Penne Arrabbiata

Pastele sunt genul de mâncare pe care le poți face și tu acasă, dar de care uneori doar îți e poftă, fără să vrei să le faci. Așa că după foarte puțin timp de cercetare a problemei, noi am găsit soluția, adică să dai comandă de paste la domiciliu. Și poți să suni la Trenta Pizza, care, chiar dacă se numește Trenta Pizza, are și paste. Că nu îți e mereu poftă de pizza, mai vrei să alternezi și tu. Și noi vrem să ne mulțumim toți vecinii.

Pastele Arrabbiata sunt un stil de paste mai clasic așa, simpluț. Adică nu au prea multe ingrediente complicate, dar nici nu au nevoie, că asta e frumusețea lor. După ce ne zici tu la telefon ce fel de paste vrei să îți pregătim, adică penne sau spaghetti, noi ne apucăm repejor să le facem, fără să pierdem timpul, că știm că ți-e foame și ție. Așa că facem un sos bun din roșii proaspete, în care punem peperoncino, usturoi proaspăt și ulei de măsline, ca apoi să îl condimentăm cu sare și piper. Și la sfârșit, pentru o aromă specială, adăugăm niște vin alb, exact atât cât trebuie.

După ce îți preparăm pastele, le punem frumos în cutiuța lor, nu pierdem timpul, ca să ajungă la tine calde și proaspete, să te bucuri de ele. Lângă ele îți punem ce ai mai comandat, de exemplu un suc rece, o bere, un desert, poate o pizza pentru altcineva. Și le împachetăm pe toate și le trimitem la tine printr-unul din băieții noștri care fac livrări la domiciliu. Iar după, tu primești comanda și te bucuri de ea uitându-te la serial. Sau poate mâncând în familie. Sau poate mâncând în timp ce pisica ta se uită insistent la tine.

Poftă bună!

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 542,27 Kcal 126,11 Kcal
Proteine 16,34 g 3,8 g
Grasimi 15,26 g 3,55 g
Grasimi saturate 2,18 g 0,51 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 81,93 g 19,05 g
Din care Zaharuri 13,61 g 3,17 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 8,4 g 1,95 g

sos roșii, peperoncino, usturoi proaspăt, ulei măsline, vin alb, busuioc, sare și piper

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Din păcate nu puteți comanda produsul în acest moment

0