Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Penne Quattro Formaggi

Penne Quattro Formaggi
Pastele Quattro Formaggi sunt pentru cei cărora le place brânză, sau combinația de brânză și brânză, sau de brânză și alte trei branze, pentru că, evident, după cum le zice și numele, conțin patru tipuri de brânză. Așa că iubitorii de brânză pot face o pauză de la Pizza Quattro Formaggi și pot comandă Paște Quattro Formaggi, ca să nu se plictisească de un singur fel de mâncare cu patru brânze.

Și dacă tot îți zicem de brânză, poate ar trebui să vorbim puțin și despre ce feluri de brânză punem în sortimentul de paște Quattro Formaggi de la Trenta Pizza:

Brânză cu mucegai este un tip de brânză păstrată în anumite condiții, la o temperatură constantă, într-un mediu care îi permite să prindă gustul ăla pe care toți iubitorii de brânză îl caută. Ea poate fi servită în tot felul de forme și combinații, de la goală, simplă, cu un pahar cu vin lângă, până la presărată peste diferite mâncăruri, sau chiar adăugată ca ingredient în unele feluri de mâncare, așa cum se întâmplă cu pastele Quattro Formaggi. Șmecherie, îți dai seama.

Parmezanul este printre cele mai cunoscute feluri de brânză italiene. Italienii ăștia pun parmezan în toate felurile de mâncare, vecine. E ceva ce nu le lipsește din bucătărie. Și dacă lipsește e așa, ca și cum n-ai avea sare la masă, dacă poți să-ți imaginezi.

Brie este un tip de brânză de vacă, care a fost numită după regiunea din Franța de unde provine, adică de la mama ei, de-acolo. Este cremoasă, are o culoare deschisă și e învelită într-o crustă de mucegai alb. Seamănă cu brânză Camembert, care provine din altă regiune a Franței, că francezii ăștia se pricep la brânză, nu glumă.

Iar emmentalul e emmental. Cașcavalul galben cu găuri, de l-ai mai văzut și prin desene animate, bun tare,  care provine din Elveția, mai exact din regiunea Emmental Canton Bern. Este un tip de brânză foarte popular, de-l știe mai tot omul. folosit în diferite tipuri de mâncare din toate părțile lumii.

Noi ți-am propune să serveșți paste Quattro Formaggi cu livrare atunci când ajungi  acasă după o zi plină de tot felul. Atunci când parcă ai mânca ceva, dar nici nu ai chef să îți gătești tu ceva, și ai comanda ceva de mâncare, dar nu știi exact ce s-ar potrivi cu paharul de vin roșu pe care ți l-ai turnat.

 

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 830,39 Kcal 193,11 Kcal
Proteine 27,13 g 6,31 g
Grasimi 42,99 g 10 g
Grasimi saturate 14,87 g 3,46 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 80,56 g 18,73 g
Din care Zaharuri 9,48 g 2,21 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 5,27 g 1,23 g

Ingrediente: Penne fierte, smantana din LAPTE, apa, branza cu mucegai albastru nobil, emmentaler, brie, parmezan, amidon din porumb, unt 82%, sare, concentrat de legume deshidratate, nucsoara macinata, piper negru macinat

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Portie 400 g 38,00 lei
1
0