Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Formaggi Artigianale

Pizza Formaggi Artigianale

Pizza Formaggi Artigianale e așa, că o degustare de brânzeturi fine, dar sub formă de comandă de pizza.

E o combinație de tot felul de brânze bune pe un blat proaspăt. Și ca să nu rămâi în dilemă, vecine, îți explicăm și cum pregătim pizza Formaggi Artigianale pentru livrare.

Întâi pregătim blatul dintr-un aluat proaspăt pe care îl întindem frumos să ia formă rotunjoară și frumoasă. Iar după ce pregătim blatul îți punem cele mai bune brânze pe care le avem.

Prima dată punem brânză cu mucegai, care e un tip de brânză care are mucegai pentru că așa e ea bună și e făcută prin păstrarea în anumite condiții, într-un mediu special, ca să prindă gustul ăla finuț. Mulți oameni o mănâncă și așa, goală, cu un pahar cu vin, sau o pun în diferite feluri de mâncare, că să-i dea o aromă mai aparte. Așa facem și noi, o punem în pizza, că să se simtă aromă aia, să-i dea ceva mai aparte.

Peste brânză cu mucegai punem mozzarella, pe care n-ai cum să n-o știi, e brânză aia care face pizza să se întindă așa frumos atunci când mușți din felie. E tradițională din sudul Italiei, și e făcută din lapte de bivoliță, dacă-ti vine să crezi!

Și pe lângă mozzarella asta, mai punem și mozzarella bufala, care e făcută din lapte de bivoliță mediteraneană. Cu cât mai multă mozzarella pe pizza, cu atât mai bine.

Și în final punem parmezanul, care este printre cele mai cunoscute feluri de brânză italiene. Italienii folosesc parmezan în toate felurile de mâncare. Le dăm și noi dreptate, că e bun.

Și că să fie toate gusturile asortate cum trebuie, peste toate brânzele astea punem boabe de struguri și bucăți de nucă.

Imediat după ce scoatem pizza Formaggi Artigianale din cuptor, o pregătim frumușel să ajungă la ține, să nu ai de așteptat prea mult. Până ajungem noi poți să îți pui un pahar de vin, că merge.

Poftă bună!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1640,38 Kcal 312,57 Kcal 205,05 Kcal
Proteine 69,84 g 13,31 g 8,73 g
Grasimi 93,09 g 17,74 g 11,64 g
Grasimi saturate 49,34 g 9,4 g 6,17 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 113,45 g 21,62 g 14,18 g
Din care Zaharuri 5,48 g 1,04 g 0,68 g
Fibre 1,68 g 0,32 g 0,21 g
Sare 4,81 g 0,92 g 0,6 g

mozzarella, bufala, brânză cu mucegai, parmezan fulgi Grana Padano, smântână vegetală, nuci și struguri

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat subțire.

1
0