Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Margherita Artigianale

Pizza Margherita Artigianale

Să știi că pizza Margherita Artigianale este o pizza simplă, dar în același timp sofisticată, vecine. Că e pentru oamenii care știu că nu îți trebuie neapărat o multitudine de ingrediente că să apreciezi o pizza bună, și cărora nu le place prea multă aglomerație de gusturi. Tot ce trebuie e să ai ingredientele care trebuie, alea proaspete, adică, de calitate.

Și dacă te hotărăști să dai comandă de pizza Margherita Artigianale, poți să ne zici nouă, că facem livrare de pizza la domiciliu. Tot ce trebuie să faci e să ne dai un telefon sau să dai comandă online, aici pe site.

După ce ne spui că vrei Margherita Artigianale, noi ne apucăm imediat să o facem.

Întâi facem blatul, adică întindem aluatul bine, să fie numai bun. După ce blatul este perfect, adăugăm pe el ingredientele de pizza. Primul ingredient pe care îl punem e sosul de roșii, pe care îl preparam din roșii proaspete, că știi că așa e cel mai bun. Peste sosul de roșii punem întâi un strat de mozzarella, că mozzarella e un ingredient esențial pentru orice iubitor de pizza. Și că să fim siguri că nu e prea puțină mozzarella pe pizza ta, mai adăugăm și bufala, care e tot mozzarella doar că vine dintr-o altă parte a Italiei. Și mozzarella e cea mai bună în combinație cu niște roșii proaspete, așa că aruncăm peste pizza ta și niște roșii cherry, ca să fie numai bună.

După ce am aranjat toate ingredientele pe pizza ta, o băgăm la cuptor să se facă numai bună, că să putem imediat după să o trimitem către ține.

Când scoatem pizza Margherita Artigianale din cuptor încheiem cu niște busuioc, așa, pentru aromă. Apoi îți pregătim imediat comanda, că să nu ne aștepți prea mult, că poate îți e foame și ție. Poate ai mai comandat un suc sau o bere rece, sau poate ți-ai luat un desertuț, ceva. Noi ți le aranjăm pe toate frumos, acolo, că să ai o masă completă, să fii fericit, că de aia ai dat comandă de pizza.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1144,11 Kcal 243,3 Kcal 143,01 Kcal
Proteine 53,54 g 11,39 g 6,69 g
Grasimi 47,41 g 10,08 g 5,93 g
Grasimi saturate 33,88 g 7,2 g 4,23 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 104,77 g 22,28 g 13,1 g
Din care Zaharuri 7,27 g 1,55 g 0,91 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 4,66 g 0,99 g 0,58 g

mozzarella, sos de rosii, bufala, busuioc proaspat si rosii cherry

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat subțire.

1
0