Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Sos roșii dulce

Sos roșii dulce

Dacă vorbim despre pizza, și nu avem cum să nu vorbim despre pizza, pentru că numele nostru este Trenta Pizza și cu asta ne ocupăm, atunci sosul de roșii este unul din lucrurile esențiale, unul din lucrurile fundamentale, unul din lucrurile de bază.

În primul rând pentru că așa se face pizza – se întinde blatul, apoi se întinde peste el un strat serios de sos de roșii, apoi se pun restul ingredientelor. Dar și pentru că mulți oameni preferă să mănânce pizza cu extra sos, fie că întind în el, fie că îl pun cu lingurița pe toată felia sau pe toată pizza înainte să o mănânce.

Iar acum, că am stabilit că sosul de roșii este un lucru esențial, trebuie să vă spunem că îi acordăm atenția noastră cum ar trebui să-i fie acordată unui lucru esențial. Și că încercăm să îl facem cât de bun este posibil să fie făcut. Așadar, ketchupul iese clar din discuție, nici nu vrem să auzim - sosul este făcut de noi, în casă, din suc proaspăt de roșii, ulei de măsline, sare, busuioc și oregano.

Deci comandă (online, am spune) lângă pizza ta și un sos de roșii dulce dacă ești genul care mănâncă dulce și suferă la picănțeală, iar noi pregătim totul cu o combinație de grijă și rapiditate, astfel încât să iasă lucrurile bune, dar să ajungem și la tine repede, oriunde ai fi în București, ca să te bucuri de bunătățile Trenta Pizza calde și făcute așa cum trebuie și să nu simți că a fost o livrare făcută în slow motion. 

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 29,33 Kcal 58,66 Kcal
Proteine 0,86 g 1,72 g
Grasimi 1,47 g 2,94 g
Grasimi saturate 0,14 g 0,27 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 2,85 g 5,69 g
Din care Zaharuri 2,83 g 5,67 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 0,67 g 1,33 g

Sos dulce proaspat din rosii cu sare, busuioc, oregano si putin ulei de masline.
Nu este ketchup!

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

50g 4,90 lei
1
0