Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Sos roșii iute

Sos roșii iute

Atunci când te ocupi cu un lucru, trebuie să te gândești care este esența acestuia. Și nu numai să te gândești care este, ci cum o faci să fie cât mai bună. Iar noi ne numim Trenta Pizza și ne ocupăm în primul rând cu pizza, așa că trebuie să ne gândim ce este esențial pentru pizza – iar sosul de roșii se află în această esență. Sosul de roșii care se întinde pe blatul de pizza înainte de a fi puse toate celelalte ingrediente pentru a da gustul de bază pizzei. Și cel pe care îl comanzi lângă pizza ca să întinzi în el cu felia înainte să muști sau ca să ți-l întinzi pe felie sau pe pizza înainte să mănânci.

Am putea purta aici și o întreagă discuție despre ce gen de om ești, genul care se duce până la bucătărie după linguriță ca să-și întindă sosul pe pizza sau genul care toarnă direct din cutiuță, dar să nu ne întindem atât de mult la povești că uităm apoi că suntem aici să vorbim despre sos, nu despre oameni. Așadar, ketchupul iese clar din discuție, nici nu se pune problema!

Sosul nostru de roșii iute este făcut în casă, cum s-ar spune, din suc proaspăt de roșii, busuioc, oregano, puțin ulei de măsline și chilli, care să-i dea tupeu. Este minunat pentru toți fanii pizza care sunt și fani iute și, spre deosebire de multe sosuri care se laudă că sunt picante, dar care în realitate nu se simt chiar așa picante, acesta chiar înțeapă la limbă.

Așadar, adaugă-l la comanda ta online alături de alte bunătăți alese din meniul Trenta Pizza și finalizează comanda, pentru ca noi să pregătim totul cu bucuria cu care am pregăti pentru prietenii noștri cei mai buni și facem o livrare rapidă către tine oriunde în București.

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 29,56 Kcal 59,11 Kcal
Proteine 0,9 g 1,8 g
Grasimi 1,42 g 2,85 g
Grasimi saturate 0,14 g 0,27 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 2,94 g 5,88 g
Din care Zaharuri 2,87 g 5,75 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 0,67 g 1,33 g

Sos iute proaspat din rosii cu sare, busuioc, oregano, putin ulei de masline si chilli.
Nu este ketchup!

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

50g 4,90 lei
1
0