Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Ulei iute

Ulei iute

Deși nu este foarte popular în România și, implicit, în București, există un fel de sos excelent care se pune pe pizza pentru a-i da aromă și a o face chiar mai bună decât este deja. Iar acesta este uleiul iute. 

Uleiul iute este chiar ceea ce spune, ulei iute, nimic mai mult, nimic mai puțin, însă nici nu trebuie să fie altceva. Este o combinație simplă de ulei de măsline extravirgin și pepperoncino, iar în Italia este vedetă, fiind adăugat pe pizza după ce aceasta a fost scoasă de la cuptor chiar mai mult decât sosul de roșii care la noi este atât de prezent. Pentru cine nu știe, pepperoncino este denumirea generică dată de italieni ardeilor picanți, în mod special folosit pentru două specii de ardei foarte picanți.

Așadar, uleiul iute este recomandat consumatorilor de pizza care au limbile și gurile mai neînfricate și suportă mai ușor picănțeala. Deci, dacă te știi unul dintre aceștia, poți să încerci uneori să renunți la sosul de roșii iute și să alegi uleiul iute pentru pizza ta.

Adaugă-l la comanda ta online după ce ți-ai ales pizza preferată, adaugă poate și un suc care să te răcorească după și în final trimite comanda către Trenta Pizza, ca să ți-o pregătim. Noi vom încerca să ne mișcăm cât mai cu spor ca să putem să nu te lăsăm prea mult să aștepți și să îți livrăm totul rapid – să nici nu ți se lungească urechile de foame și să ajungă și pizza caldă atunci când o mănânci.

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 197,5 Kcal 790 Kcal
Proteine 0,35 g 1,38 g
Grasimi 21,5 g 86 g
Grasimi saturate 3 g 12 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 0,75 g 3 g
Din care Zaharuri 0,73 g 2,9 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 0,01 g 0,03 g

Ulei de masline si peperoncino

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

25 ml 7,50 lei
1
0