Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Penne Bolognese

Penne Bolognese

Uneori poate ești cu prietenii la unul din voi acasă și cineva zice “Comandăm și noi o pizza?”, doar că tu zici “Aaa, iar pizza? Am mâncat și aseară.”. Așa că poți să te uiți în meniu să îți comanzi altceva, că să mai iei o pauză de la mâncat pizza. De exemplu, poți să îți iei o porție de paste. Poate vrei să încerci paste Bolognese, că facem la comandă.

Dacă vrei să dai comandă de paste Bolognese, poți să îți alegi tu cu ce tip de paste vrei să le facem. Adică ai de ales dintre penne, care sunt alea lunguiețe așa și rotunde, cu gaură în interior și cu captele tăiate așa frumos, sau spaghetti, despre care nu credem că are rost să vorbim prea mult, că știi și tu cum arată. Sunt alea lungi din Doamna și Vagabondul, de mâncau ei din aceeași pastă, da’ de la capete diferite. Hai că știi.

Dacă nu ai mai mâncat până acum paste Bolognese, îți zicem și cum le facem, că să știi o treaba:
După ce facem pastele, punem frumos sos de roșii peste, pe care îl aromăm bine cu ulei de măsline, usturoi și vin alb (asta le dă un gust excepțional, pe cuvânt), ceapă, morcov, țelină, busuioc, puțin zăhărel, și evident că nu pot să lipsească sarea și piperul. După ce facem sosul bun de tot, punem niște carne tocată de vită și niște parmezan, fix atât cât trebuie, să adauge acolo la aromă.

După ce îți preparăm pastele și sunt calde și proaspete, le punem frumos în cutiuță lor că să îți trimitem comanda, să nu aștepți prea mult.

Deci stai liniștit, vecine, că avem noi grijă să ai și tu ce mânca atunci când toți prietenii tăi dau comandă cu livrare pizza. Nu te lăsăm noi să stai înfometat, acum poți face comandă de paste Bolognese.

Hai poftă bună!

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 646,97 Kcal 150,46 Kcal
Proteine 27 g 6,28 g
Grasimi 22,54 g 5,24 g
Grasimi saturate 6,36 g 1,48 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 81,45 g 18,94 g
Din care Zaharuri 11,34 g 2,64 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 6,9 g 1,61 g

sos roșii, carne tocată de vită, ulei măsline, usturoi, vin alb, ceapă, morcov, țelină, busuioc, parmezan, zahăr, sare și piper

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Portie 400 g 34,00 lei
1
0