Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Parmezan

Parmezan

Parmezan sau Parmigiano după cum îi spun italienii la ei acasă, dar și unii dintre bucureșteni după ce s-au întors din Italia și au apreciat în mod deosebit muzicalitatea limbii italiene și a cuvântului Parmigiano. Da, minunatul parmezan!

După cum știe probabil mai toată lumea este o brânză de origine italiană - este o brânză tare, cu structură granulară, făcută din lapte de vacă – un fel de cașcaval care se servește de cele mai multe ori ras sau fulgi, adăugat la mâncare pentru a-i îmbogăți gustul cu aroma sa puternică și bună. De cele mai multe ori se folosește la paste, putând să le ridice foarte ușor de la nivelul de foarte bune la nivelul de extraordinare, însă nu o să i se pară nimănui ciudat nici în momentul în care comanzi parmezan ca să îl presari pe pizza. Adică… doar gândește-te cât de bine s-ar înțelege parmezanul cu salamul de pe Pizza Diavola, de exemplu, sau cu șunculița de pe Pizza Trenta. Sună a prietenie adevărată!

Sau gândește-te că atunci când adaugi parmezan pe Quattro Formaggi nu faci decât să o transformi în pizza Cinque Formaggi. Totodată, parmezanul se mai poate înfrăți cu cartofii – poate deveni un topping foarte bun pentru cartofii la cuptor pe care îi poți adăuga la comanda ta din meniul Trenta Pizza. Așadar, fie că ești un fan al pastelor de orice fel, fie că ești de partea pizzei, fie că alegi altceva din meniu, cum ar fi cartofi copți de care tocmai spuneam, parmezanul ar fi o idee bună pentru tine.

Deci ține-l în mintea și în sufletul tău și adaugă cutiuța cu parmezan la comanda ta, iar noi o să pregătim totul cu grija cu care am pregăti pentru proprii prieteni și o să îți facem livrarea rapid, pentru ca mâncarea să ajungă caldă, ca să topească așa cum trebuie parmezanul pe care îl pui peste. Altfel, dacă este să comanzi, noi îți recomandăm comanda online, că centrala telefonică se poate aglomera destul de ușor, dar cu serverul nu prea se întâmplă așa ceva. 

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 79,6 Kcal 398 Kcal
Proteine 6,6 g 33 g
Grasimi 5,8 g 29 g
Grasimi saturate 3,6 g 18 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 0 g 0 g
Din care Zaharuri 0 g 0 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 0 g 0 g

Branza Grana Padano fulgi

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Caserola 20g 6,00 lei
1
0