Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Margherita Vegana

Pizza Margherita Vegana

Vecine vegan, am făcut pizza vegană pentru tine. Ca să te bucuri și tu de pizza, ca tot omul. Că poate zic prietenii tăi într-o seară să dați comandă de pizza la domiciliu și tu, vegan cum ești, nu ai ce să comanzi că au toate ba carne, ba brânză prin ele. Și te obligă să mănânci doar legume până la urmă. Așa că am zis ca meriți și tu pizza așa cum trebuie și ne-am apucat, aici, la noi în bucătărie să facem câteva opțiuni de pizza, ca să ai și tu ce să comanzi data viitoare când vrei să dai comandă de pizza în București în timp ce ești cu prietenii tăi și vi se face poftă.

 

Și acum vrei să comanzi pizza vegană și nu știi sigur de care vrei. Uneori parcă nu ai chef de pizza cu așa multe ingrediente. Parcă vrei să mănânci una mai simplă, așa, cum e ea la originile ei din Italia. Adică doar cu brânză și cu sos de roșii. Și dacă asta dorești, atunci poți să comanzi de aici, de la noi de pe site, Pizza Margherita Vegană. 

 

Dacă te hotărăști să dai comandă cu livrare la domiciliu de Pizza Margherita Vegană, atunci așteptăm să dai coamndă online, sau la telefon dacă îți place ție mai mult așa, dar să verifici la noi pe site că avem mereu oferte de pizza la comenzile online și credem că ți-ar plăcea pizza la ofertă.

Când vrei să comanzi, trebuie să ne spui ce fel de blat vrei să aibă pizza ta, că ai de ales dintre tipuri de blat și mărimi diferite. Adică poți să alegi blat subțire sau normal, de exemplu. Acum depinde care îți place ție mai mult. După care, poți să alegi dacă vrei ca blatul să fie integral, că poate așa preferi tu. Și să știi ca poți să alegi chiar și mărimea de pizza pe care o preferi, adică ori cu diametrul de 24 cm, ori 30 cm, ori 40. În funcție de cât de foame îți e, sau poate dacă vrei să o împarți cu cineva. Sau să n-o împarți. Sau să păstrezi și pentru mai târziu, să trăiești o zi întreagă numai cu pizza.

 

După ce îți alegi pizza, noi o facem repejor și o trimitem la tine proaspătă și caldă, împreună cu ce băuturi sau bunătăți ai mai comandat tu, să te bucuri de ele cât mai repede.

 

Poftă bună și vegană!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1211,01 Kcal 268,08 Kcal 151,38 Kcal
Proteine 30,44 g 6,74 g 3,8 g
Grasimi 33,88 g 7,5 g 4,24 g
Grasimi saturate 6,58 g 1,46 g 0,82 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 174,79 g 38,69 g 21,85 g
Din care Zaharuri 6,38 g 1,41 g 0,8 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 6,37 g 1,41 g 0,8 g

branza 100% vegetala fara proteine animale Viofast si sos de rosii.

Pizza de post.

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

1
0