Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Beyond Meat Vegana

Pizza Beyond Meat Vegana

Poate ești vecin vegan, sau poate că ții post, sau poate că nu ți se aplică niciuna din cele menționate, doar că ești pur și simplu un om deschis la lucruri noi și ai zis să încerci și tu o pizza vegană, că cine știe, poate îți place. Sau poate nu. Dar n-ai de unde să știi dacă nu guști.

Doar că vrei să știi mai multe despre pizza asta vegană înainte să o comanzi, ca să știi și tu în ce te bagi.

 

După ce scrii pe Google “comandă pizza vegană” sau “pizza vegană bucurești”, ajungi aici, la noi pe site și vezi Pizza Beyond Meat Vegană care parcă sună bine, dar ai vrea să știi mai multe despre ea, așa că citești textul ăsta.

 

Blatul de pizza e blat de pizza, adică bun și proaspăt și tradițional și vegan. Tu poți să alegi ce fel de blat vrei și dacă dai comandă cu livrare la telefon, și dacă dai pe site. Chiar și dacă dai comandă cu ridicare din magazin. Adică ai de ales dintre blat subțire, așa cum se face el în mod tradițional în Italia, acasă la el, acolo, sau poți să alegi blat normal, care e mai grosuț și mai pufos, că poate așa îți place ție și nu te judecă nimeni pentru asta. Sau blat integral.

 

Deci după ce alegi blatul, noi ne apucăm să-l frământăm și să-l întindem frumos, după care punem pe el brânză vegetală de la Viofast, sos de roșii proaspăt, Beyond Meat (care e carne care nu e carne dar are gust de carne), ciuperci porcini, anghinare, ardei proaspăt, roșii cherry și rucola.

O băgăm frumușel la cuptor și așteptăm să se facă și miroase bine la noi în bucătărie. Și după o scoatem din cuptor și o băgăm atent în cutie și o trimitem către tine cu băiatul de la livrare, ca să miroasă bine și la tine. Și băiatul nostru vine repede ca să nu se răcească. Și dupa tu desfaci pizza.

 

Poftă bună și vegană!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1391,38 Kcal 213,75 Kcal 173,92 Kcal
Proteine 47 g 7,22 g 5,87 g
Grasimi 46,49 g 7,14 g 5,81 g
Grasimi saturate 10,99 g 1,69 g 1,37 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 176,26 g 27,08 g 22,03 g
Din care Zaharuri 7,65 g 1,18 g 0,96 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 8,11 g 1,25 g 1,01 g

Branza 100% vegetala fara proteine animale Viofast, sos rosii, Beyond Meat, ciuperci porcini, carciofi (anghinare), ardei gras proaspat, rosii si rucola.

Pizza de post.

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

1
0