Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Pepperoni Vegana

Pizza Pepperoni Vegana

Vecinii noștri vegani, vecinii noștri care țin post, vecinii noștri care vor sa încerce lucruri noi. Toți vecinii noștri pot să se bucure de pizza vegană.

Ne-am gândit și noi un pic, așa, că nu poți să privezi omul de bucuria salamului picant, chiar dacă a decis că nu vrea să mănânce carne. Și cu brânza la fel. Cum să renunți la brânză? Nu se poate așa ceva.

Trebuie să ai ce mânca la un serial duminică seara, ca tot omul.

 

Deci, vecine, dacă vrei Pizza Pepperoni Vegană cu livrare la domiciliu, apelezi la noi și se rezolvă. Poți să suni, poți să dai comandă pe site, poți să alegi comandă cu ridicare din magazin dacă ai chef de o plimbare. Cum vrei tu.

Când dai comandă de pizza, trebuie să spui întâi de care blat vrei. Poți să alegi blat subțire sau normal, adică prin normal vrem să spunem un pic mai gros decât blatul subțire. Și pe lângă asta, dacă îți place mai mult blatul integral, avem și opțiunea asta. Tu trebuie doar să ne anunți.

 

După ce ai stabilit ce blat vrei și ai ales că vrei Pizza Pepperoni Vegană și ai dat comanda, noi ne apucăm să o facem, normal. Nu mai stăm la discuții.

Facem blatul, îl întindem frumos, după care începem să punem ingredientele pe el. Adică punem  brânză Viofast 100% vegetală, sos proaspăt de roșii și salam ușor picant Verdino.

Băgăm pizza la cuptor și așteptăm să se facă numai bună. După care o scoatem, o băgăm în cutiuța ei și o dăm băiatului de la livrare, ca să ajungă la tine cât mai repede, caldă si proaspătă. Și să te bucuri de ea alături de ceva bun și rece de băut.

 

Poftă bună și vegană!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1291,59 Kcal 265,43 Kcal 161,45 Kcal
Proteine 30,44 g 6,26 g 3,8 g
Grasimi 41,44 g 8,52 g 5,18 g
Grasimi saturate 15,17 g 3,12 g 1,9 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 173,92 g 35,74 g 21,74 g
Din care Zaharuri 10,85 g 2,23 g 1,36 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 7,24 g 1,49 g 0,91 g

Branza 100% vegetala fara proteine animale Viofast, sos rosii si salam vegetal usor picant Verdino.

Pizza de post.

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

1
0