Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie

Produs din gama Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie

Vecine, una din bucuriile vieții e că atunci când ajungi adult poți să îți iei câtă înghețată vrei tu și când vrei tu. Și nu te oprește nimeni. Și pe lângă faptul că uneori vrei pur și simplu înghețată, uneori parcă ai nevoie de o înghețată, că e ca și cum ai băga bucurie cu linguriță, și există zile în care asta îți trebuie.

 

Că știi cum e, viață mai aduce și stres și responsabilități, și blocaje în trafic, ședințe la birou, prezentări, conferințe, organizare, programări, știi tu. Și în momentele astea, după masă, parcă ai nevoie de ceva să-ți trezească zâmbetul la viață. Și dacă știi tu o bucurie mai mare de mâncare decât înghețată, spune-ne, că noi nu știm. Și să știi că poți să iei bucurie și la 100 de ml, dar și la 500 de ml, că uneori ai nevoie de mai multă bucurie decât alteori.

 

Dacă aromă ta preferată de înghețată e ciocolată, să știi că noi avem înghețată Ben & Jerry’s Chocolate Fudge Brownie. Adică înghețată de ciocolată cu bucățele de negresă prin ea. Adică nu numai că mănânci înghețată de ciocolată, dar mănânci și negresă. Îți dai seama.

 

Hai poftă bună la bucurie, vecine!

Citiți mai multe

Înghetata Ciocolata Ben&Jerry's Chocolate Fudge Brownie

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Din păcate nu puteți comanda produsul în acest moment

0