Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Profiterol

Produs din gama Profiterol

Uneori, vecine, când trăiești în Bucureștiul ăsta agitat, ai și tu nevoie de ceva să te mai bucure la suflet. Poate ai avut o zi stresantă, că ai petrecut-o pe toată în trafic, sau poate ai avut întâlniri peste întâlniri și peste ședințe la serviciu, sau poate ai avut examene la facultate, sau cine știe ce se mai petrece în viața ta în momentul ăsta. Ai și tu nevoie de o mică bucurie să te facă să duci ziua mai departe. Și ai văzut ce bine pică ceva dulce în momente ca acestea.

Așa că după ce ai mâncat o pizza, sau poate o porție de paste, sau poate chiar o salațică, cine știe, bagă și o porție de Profiterol, să te mai răsfeți și tu puțin, ca meriți. 

E numai bun, făcut din gogoșele minichoux umplute cu cremă de vanilie și acoperite cu un strat de sirop de ciocolată.

Tu numai să ne zici atunci când ne suni, sau atunci când dai coamnda online, aici, că vrei și un Profiterol pe lângă masa de care ai dat comanda, iar noi ți-l punem frumos în cutiuță, lângă pizza sau ce ți-ai mai dorit tu să mănânci, cu o băutură rece, și ți-l trimitem prin băieții noștri care fac livrare la domiciliu.

Așa ca să ai o zi, o seară, sau o dimineață frumoasă în timp ce te bucuri de ceva dulce!

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 380,4 Kcal 317 Kcal
Proteine 3,12 g 2,6 g
Grasimi 15,96 g 13,3 g
Grasimi saturate 10,56 g 8,8 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 53,76 g 44,8 g
Din care Zaharuri 38,52 g 32,1 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 0,31 g 0,26 g

gogoșele minichoux umplute cu cremă de vanilie și acoperite cu un strat de sirop de ciocolată

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Din păcate nu puteți comanda produsul în acest moment

0