Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Ben&Jerry's Peanut Butter Cup

Produs din gama Ben&Jerry's Peanut Butter Cup

Vecine, una din bucuriile vieții e că atunci când ajungi adult poți să îți iei câtă înghețată vrei tu și când vrei tu. Și nu te oprește nimeni. Și pe lângă faptul că uneori vrei pur și simplu înghețată, uneori parcă ai nevoie de o înghețată, că e că și cum ai bagă bucurie cu linguriță, și există zile în care asta îți trebuie.

 

Că știi cum e, viața mai aduce și stres și responsabilități, și blocaje în trafic, ședințe la birou, prezentări, conferințe, organizare, programări, știi tu. Și în momentele astea, după masă, parcă ai nevoie de ceva să-ți trezească zâmbetul la viață. Și dacă știi tu o bucurie mai mare de mâncare decât înghețată, spune-ne, că noi nu știm. Și să știi că poți să iei bucurie și la 100 de ml, dar și la 500 de ml, că uneori ai nevoie de mai multă bucurie decât alteori.

 

Avem ciocolată, avem vanilie, dar avem și o aromă mai specială așa, pentru cine s-a săturat de aromele clasice de înghețată. Adică avem Ben & Jerry’s Peanut Butter Cup, înghețată cu aromă de unt de arahide. Dacă îți place înghețată și îți place untul de arahide, nu are cum să îți placă înghețată cu unt de arahide. Și are și bomboane cu unt de arahide, că să-i completeze frumos gustul și să-i dea un pic de ceva crocant.

 

Așa că așează-te relaxat și așteaptă-ți comanda cu pizza și înghețată, să te mai relaxezi și tu puțin, să simți că ți-ai acordat un pic de atenție.

 

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe

Înghetata Unt Arahide Ben&Jerry's Peanut Butter Cup

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

Din păcate nu puteți comanda produsul în acest moment

0