Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Clătite cu Nutella

Clătite cu Nutella

Știi cum e, vecine, că după ce mănânci o pizza sau niște paste, te ia așa o poftă de niște clătite.

Că parcă nu ai mai mâncat demult, că e complicat și nu ai mai stat să îți faci clătite – muncă, haos, dezordine, ulei, prăjeală, fum, tot tacâmul! Așa că dacă te ia pofta de clătite, nu trebuie decât să te mai plimbi un pic pe site-ul Trenta Pizza, să treci din pagina de pizza sau de paste pe pagina de desert și să adaugi și clătitele la comanda ta online, iar apoi ne ocupăm noi să mănânci clătite.

Până ți se face pizza sau ce ai comandat tu de mâncare pregătim și clătitele, iar la final facem o livrare rapidă către tine. Cel mai greu lucru pentru tine va fi în acest caz să te hotărăști ce fel de umplutură trebuie să punem în ele.

Dacă îți plac clătitele cu ciocolată, noi avem – sunt clătite cu cremă de ciocolată și alune de pădure Nutella. Fix ce trebuie! Iar dacă sunt calde poți să te uiți la ele ca la o minune, nu altceva!

Deci dacă te-ai hotărât la clătite cu Nutella, noi le umplem cu cremă, apoi le trimitem către tine împreună cu ce ai mai comandat tu, să te bucuri de masă și desertul de care îți era poftă.

Așa că poftă bună!

Citiți mai multe
  Per 100gr
Kcal 386,7 Kcal 297,46 Kcal
Proteine 8,49 g 6,53 g
Grasimi 16,67 g 12,82 g
Grasimi saturate 3,78 g 2,91 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g
Carbohidrati 50,25 g 38,65 g
Din care Zaharuri 29,89 g 22,99 g
Fibre 0 g 0 g
Sare 0,53 g 0,41 g

Clătite cu cremă de ciocolată și alune de pădure Nutella

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

The above nutritional values ​​are based on a standard portion.

130 g 16,50 lei
1
0