Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Trenta

Pizza Trenta

Pizza Trenta e pentru cine vrea să dea de comandă de o pizza care e așa, mai în echilibru, că are de toate, că să-i dea un gust armonios, frumos, cum trebuie.

Mai întâi trebuie să te hotărășți ce fel de blat vrei, vecine, că așa stă treaba la noi. Ai de ales dintre blat subțire, din ăla întins mai bine așa, cum fac italienii de când au inventat ei pizza, sau din ăla gros, mai pufos, cum ne place nouă, la români.

După ce facem blatul frumos și rotunjor, punem pe el niște sos de roșii proaspete. Stai liniștit că nu ne zgarcim cu sosul. După asta punem frumos un strat de mozzarella, să se întindă bine după aia când muști din felie. După ce punem mozzarella, tăiem uniform niște feliuțe de șuncă și salam chorizo, după care le împrăștiem pe toată pizza, echilibrat, că să ai câte puțină cărniță la fiecare muscătură.

Și ca să fie gusturile într-o balanță, trebuie și-o legumă, două, ca să fie pizza cum trebuie. Așa că după ce punem carnea, presăram și niște măsline negre bune și fâșîi de ardei gras proaspăt. Că să fie treaba bună.

Și îți amintim aici să adaugi și sos la comanda cu pizza Trenta, vecine. Că știi cum se întâmplă uneori, uiți să îți iei și sos și după zici: “Aaa, am uitat să dau comandă și de sos...”. Avem sos de roșii dulce sau iute, dar să știi că avem și maioneză, că unora le place să mănânce pizza cu maioneză, și noi credem că fiecare tre’ să își mănânce pizza așa cum îi place lui. Și dacă nu îți convine niciuna din variantele astea, să știi că avem și ulei picant. Avem de toate pentru toți, să nu se supere nimeni când apelează la serviciul de livrare pizza.

Și dacă vrei să completezi tot așa cum trebuie, ia-ți și ceva rece de băut, să alunece pizza mai bine. Un suc, o bere, ceva. Noi aducem comandă cu ce vrei tu.

Hai poftă bună!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1380,95 Kcal 239,65 Kcal 172,62 Kcal
Proteine 70,37 g 12,21 g 8,8 g
Grasimi 42 g 7,29 g 5,25 g
Grasimi saturate 25,91 g 4,5 g 3,24 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 156,13 g 27,1 g 19,52 g
Din care Zaharuri 7,44 g 1,29 g 0,93 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 6,79 g 1,18 g 0,85 g

mozzarella, sos rosii, sunca porc, salam chorizo, ciuperci proaspete, masline negre si ardei gras

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0