Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Pepperoni Clasic

Pizza Pepperoni Clasic

Pizza este o pizza care este  făcută cu pepperoni și este ceva clasic, după cum îi spune și numele.

Dacă stai așa puțin și te uiți la ea o să observi că este acea pizza pe care o desenează oricine atunci când este nevoie să deseneze o pizza, că oricine desenează o pizza face un cerc sau un triunghi, apoi o umple cu salam roșu. Care este de fapt acest pepperoni de pe pizza Pepperoni Clasic. Nu este ceva foarte complicat, dar este ceva foarte bun – în afară de salam punem pe ea doar un sos de roșii delicios și niște brânză mozzarella, pentru că așa ceva nu poate lipsi de pe pizza. Însă când vine vorba de salam, punem de două ori salam pepperoni, mai mult decât punem pe oricare altă pizza, ca să se bucure sufletul omului pentru care pizza este esențial să aibă salam. Că există genul acesta de oameni, știm sigur, că nu facem nici noi pizza de ieri, de azi.

Ce ar mai fi important de spus în acest caz, ar fi că vorbim despre o pizza ușor picantă. Și atunci când spunem ușor, chiar spunem ușor. Adică este o pizza care doar îți aduce aminte de picănțeală, care este bună și pentru cei care mănâncă mai iute și mai condimentat de obicei, dar care poate fi suportată și de cei care nu mănâncă iute în mod normal.

Adică dacă v-ați strâns mai mulți prieteni într-o seară pe undeva prin București și vă gândiți să comandați ceva pizza care să fie mai pe gustul tuturor, puteți să comandați fără probleme o pizza Pepperoni Clasic mare și să vă bucurați cu toții de ea, că nu o să se plângă nimeni la final. Cei care mănâncă iute o să zică “Hai că a fost bună, nu?”, iar cei care nu mănâncă iute o să zică “Da, chiar nu a fost așa picantă, mi-a plăcut!”.

În fine, dacă vreți vreodată să comandați, vă recomandăm să faceți comandă online, că vă este și vouă mai ușor și nouă. Iar atunci când comandați, să știți că noi încercăm să facem livrarea cât mai rapidă, pentru că pizza Pepperoni Clasic trebuie să ajungă la voi cât mai caldă.

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1473,05 Kcal 290,51 Kcal 184,13 Kcal
Proteine 69,28 g 13,66 g 8,66 g
Grasimi 54,21 g 10,69 g 6,78 g
Grasimi saturate 31,37 g 6,19 g 3,92 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 154,2 g 30,41 g 19,27 g
Din care Zaharuri 7,08 g 1,4 g 0,88 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 7,66 g 1,51 g 0,96 g

Pizza Pepperoni Clasic

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0