Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Vegetariana

Vegetariana

Pizza Vegetariana e o pizza fără carne, adică are legume și mozzarella. Numai bună pentru când vrei să mănânci puțin mai ușurel, da’ totuși nu vrei să exagerezi mâncatul ușurel cu vreo salată sau ceva de genul asta. Sau poate că eșți vegetarian și nu mănânci carne niciodată. Ai și tu dreptul la pizza, că orice om. Că nu poți să-i iei omului șansă să mănânce pizza doar pentru că el nu consumă carne, că n-ar fi frumos.

Pizza fără carne se face asemănător cu pizza care are carne, doar că nu punem carne. Dar dacă totuși vrei să știi cum o preparam, noi îți spunem ca să știi când faci comandă de pizza Vegetariană cu livrare la domiciliu:
În primul rând, după cum știi, sau poate e prima dată când dai comandă de pizza și atunci nu știi, dar îți spunem noi acum, trebuie să alegi ce fel de blat vrei să aibă pizza ta. Adică ai de ales dintre blat subțire și blat pufos. Bine, doar la dimsniunea de 30 cm. Blatul subțire e subțire, și blatul pufos e mai gros decât ăla subțire, adică mai normal, așa. Deci îți alegi tu din astea două care consideri tu că se potrivește mai mult cu gusturile tale.

După ce ți-ai ales tipul de blat pe care ți-l doreșți, noi îl întindem numai bine, să prindă formă frumoasă, și după începem să punem ingredientele peste el. Prima dată întindem bine niște sos făcut din roșii proaspete, iar peste el punem un strat de mozzarella, că să aibă legumele pe ce să se culce. După aia presăram pe ea niște roșii cherry proaspete, ciuperci la fel de proaspete, măsline negre, porumb și dungulițe de ardei gras.

După aia băgăm Pizza Vegetariana frumos la cuptor, și după ce o scoatem o pregătim pentru livrare.
Și că să nu te îngrijorezi, să știi că noi putem să-ți facem Pizza Vegetariana și de post, tu trebuie doar să ne spui fără să aștepți să îți spunem noi “comandă pizza Vegetariana!”. Deci chiar avem pizza pentru toată lumea, n-am glumit!

Poftă bună, vecinuțule!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1307,1 Kcal 218,95 Kcal 163,39 Kcal
Proteine 64,45 g 10,8 g 8,06 g
Grasimi 34,56 g 5,79 g 4,32 g
Grasimi saturate 22,7 g 3,8 g 2,84 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 160,54 g 26,89 g 20,07 g
Din care Zaharuri 7,34 g 1,23 g 0,92 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 5,33 g 0,89 g 0,67 g

mozzarella, sos roșii, roșii , măsline negre, ciuperci proaspete porumb și ardei gras

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0