Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Hawaiana

Pizza Hawaiana

Vecine, dacă ai chef să mănânci pizza dar vrei ceva puțin mai diferit, noi credem că avem exact ce îți trebuie. Ai gustat vreodată pizza Hawaiană? Că dacă nu, poți să dai comandă cu livrare de pizza Hawaiană la noi. Și dacă vrei să știi mai multe despre pizza Hawaiană, îți explicăm noi acum cum stă treaba cu ea.

Pizza Hawaiană e pizza aia care are bucățele de ananas pe ea, despre care se ceartă lumea pe internet, că zic unii că nu le place ananasul pe pizza. Dar au încercat ei ananas pe pizza, că să poată să-și dea cu părerea? Nu mai bine comanzi o pizza cu ananas pe ea că să vezi dacă îți place pizza cu ananas sau nu? Știi ce zicem, nu? 
Pe lângă ananas, punem pe ea un strat de mozzarella, să se întindă frumușel când muști din fiecare felie. Și îți dai seama că punem și sos făcut din roșii proaspete, că altfel nu se poate, felii de șuncă, și porumb.

Înainte să dai comandă de pizza Hawaiană, să știi că poți să ne zici și ce fel de blat vrei, că ai de ales dintre două feluri, adică dintre blat subțire, din ăla clasic, și blat pufos, dacă îți place ție cu mai multă painica.
Și după ce ne zici, orice fel de blat ai ales, noi l-am făcut fără nicio problemă. Și după ce terminăm de pus ingredientele pe el, îl băgăm frumos la cuptor, ca să se transforme din blat cu ingrediente pe el în pizza bună și caldă, care miroase frumos și te face să abia aștepți să iei prima mușcătură.

Și după aia pregătim pizza, o aranjăm frumos în cutie și o trimitem spre ține cu unul din băieții noștri specializat în livrare la domiciliu, care o să vină la ține cât de repede poate, să nu stai prea mult înfometat. Să nu uiți când ne suni să ne spui dacă vrei și ceva rece de băut sau un sos, că ai văzut ce rău e când mănânci pizza și n-ai și tu din ce să mai bei după fiecare felie.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1371,97 Kcal 236,39 Kcal 171,5 Kcal
Proteine 69,11 g 11,91 g 8,64 g
Grasimi 36,31 g 6,26 g 4,54 g
Grasimi saturate 24,28 g 4,18 g 3,04 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 168,82 g 29,09 g 21,1 g
Din care Zaharuri 7,92 g 1,36 g 0,99 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 6,67 g 1,15 g 0,83 g

mozzarella, sos rosii, ananas, sunca porc si porumb

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0