Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Tonno Cipolla

Pizza Tonno Cipolla
Pizza Tonno Cipolla e mai specială de fel. Pentru că nu e o pizza ca orice altă pizza, ci e o pizza cu pește. Dacă nu-ți place peștele, nu-ți place, dar dacă îți place peștele, îți place. 

Și dacă te întrebi ce gust ar avea pizza cu peste, probabil e și cum ai lua cină cu Mică Sirenă în timp ce va uitați la serial.

Poate ai intrat aici pe site cu gândul să-ți comanzi o pizza normală, că de obicei și cumva ai ajuns aici și citești despre pizza Tonno Cipolla de la Trenta Pizza și nu știi sigur dacă să dai comandă cu livrare la domiciliu pe care o dai de obicei sau să mai încerci și tu ceva nou.

Dar dacă nu încerci ceva nou acum, atunci când, vecine? Tre’ să te mai răsfeți și tu din când în când, să mai încerci experiențe noi!

Dacă tot nu ești hotărât, hai că îți spunem și cum preparam pizza Tonno Cipolla:
Mai întâi facem blatul, așa cum știm noi mai bine (și știm bine, că de aia facem pizza). După ce facem blatul numai bun, începem să punem ingredientele pe el. Prima dată punem sosul de rosii, frumos, pe toată suprafață blatului. După aia punem mozzarella, că să lege toate gusturile așa cum trebuie. Peste mozzarella vine și tonul. Exact atât cât trebuie. Urmează ceapă roșie proaspetă, după care punem caperele. După care, băgăm pizza ta la cuptor și așteptăm până se face și arată că și cum așteaptă să fie mâncată. Mmm!

La sfârșit, scoatem pizza din cuptor, o lăsăm putin să se liniștească, o băgăm în cutie ca să ajungă la ține în siguranță, îți pregătim comandă pentru livrare, îți punem și băutură rece și sosul pe care le-ai comandat, trimitem comandă către ține și îți urăm poftă bună!
Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1351,84 Kcal 232,59 Kcal 168,98 Kcal
Proteine 74,27 g 12,78 g 9,28 g
Grasimi 34,91 g 6,01 g 4,36 g
Grasimi saturate 22,87 g 3,93 g 2,86 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 161,07 g 27,71 g 20,13 g
Din care Zaharuri 7,34 g 1,26 g 0,92 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 6,03 g 1,04 g 0,75 g

mozzarella, sos de rosii, ton, porumb, ceapa rosie, masline

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0