Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Picantina

Pizza Picantina

Dacă ai căutat “pizza la domiciliu bucurești picantina” pe Google și așa ai ajuns aici, atunci ai noroc, pentru că noi avem pizza Picantina și livrăm la domiciliu în București.

Pizza Picantina e o pizza picantă, dar nu picantă-picantă-picantă că să nu poți să o mănânci, e picantă mai cu bun simt, iar dacă vrei să o faci picantă-picantă din picantă, atunci poți să dai comandă și de sos picant și să îl pui peste ea.

Vecinii care comandă pizza Picantina de la Trenta au de ales dintre blat clasic, adică subțire, așa cum îl fac acolo în Italia, unde au inventat pizza, sau blat gros, dacă preferă ei așa. Și mai au de ales și între mărimile de blat, că noi avem trei mărimi, că să mulțumim pe oricine dă comandă cu livrare la domiciliu.

După ce se fac toate alegerile astea, noi pregătim blatul așa cum știm mai bine, că să punem apoi ingredientele de pizza pe el.

Prima dată întindem fără să ne zgarcim sos făcut din roșii proaspete pe tot blatul, peste care punem un strat de mozzarella numai bună. Peste astea punem salam chorizo și cârnați afumați, că să avem și niște cărniță, că merge. Și că să fie numai bună și să placă la tot omul, punem niște cașcaval afumat și niște brânză cu mucegai. Iar la sfârșit, normal că punem niște ardei iute, că vorbim aici de pizza Picantina.

După ce îți facem pizza numai bună, o ținem la cuptor cât să se facă perfect, după care o pregătim să o trimitem la ține acasă cu unul dintre băieții noștri de la livrare de pizza. Și după aia tu trebuie doar să aștepți să ajungă. Vezi și tu ce faci cât aștepți, că să treacă timpul mai repede, uită-te la un filmuleț amuzant pe net.

Poftă bună!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1623,64 Kcal 281,77 Kcal 202,96 Kcal
Proteine 84,11 g 14,6 g 10,51 g
Grasimi 64,39 g 11,17 g 8,05 g
Grasimi saturate 40,94 g 7,11 g 5,12 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 154,18 g 26,76 g 19,27 g
Din care Zaharuri 7,43 g 1,29 g 0,93 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 8,1 g 1,41 g 1,01 g

mozzarella, sos rosii, salam chorizo, ardei iute jalapeno, carnaciori de porc, cascaval afumat si brânza cu mucegai

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0