Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Quattro Formaggi

Quattro Formaggi

Vecine, dacă ești iubitor de brânză noi îți recomandăm pizza Quattro Formaggi. Că are nu unul, nu două, nu trei, ci patru tipuri de brânză!

Și dacă tot îți zicem de brânză, poate ar trebui să vorbim puțin și despre ce feluri de brânză punem pe cea mai bună pizza Quattro Formaggi.

Brânză cu mucegai e un tip de brânză care are mucegai intenționat, și e făcută prin păstrarea în anumite condiții, într-un mediu special, că să prindă gustul ăla bun. Mulți oameni o mănâncă și așa, goală, cu un pahar cu vin, sau o pun în diferite feluri de mâncare, ca să-i dea o aromă mai aparte. Așa facem și noi, o punem în pizza, ca să se simtă finețea aia de brânză, știi tu despre ce vorbim.

Mozzarella o știi, e brânza aia care face pizza să se întindă așa frumos, și leagă toate ingredientele împreună să fie în armonie când mușți din felie. E tradițională din sudul Italiei, și e făcută din lapte de bivoliță, dacă-ti vine să crezi! A fost chiar declarată specialitate tradițională de Uniunea Europeană.

Brie este un tip de brânză de vacă, care a fost numită după regiunea din Franța de unde vine, adică de la mama ei, de-acolo. E moale și cremoasă și e învelită într-o crustă de mucegai alb, care îi da un gust mai deosebit. Dacă nu ai auzit de asta, sigur ai auzit de Camembert, care e o brânză asemănătoare din altă regiune a Franței, că ăștia fac brânză, nu se încurcă! 

Schweitzer-ul e brânză Emmental, cum i se mai spune. E brânză aia elvețiană galbenă, cu găuri, pe care o mănâncă toată lumea în desene animate. Și chiar dacă vine din Elveția, el e folosit peste tot prin lume, că le place la oameni.

Dacă faci o comandă de pizza Quattro Formaggi cu livrare la domiciliu, toate branzele astea se pun pe pizza ta vecine.

Hai poftă bună!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1648,07 Kcal 307,23 Kcal 206,01 Kcal
Proteine 80,26 g 14,96 g 10,03 g
Grasimi 70,12 g 13,07 g 8,76 g
Grasimi saturate 44,84 g 8,36 g 5,61 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 151,94 g 28,32 g 18,99 g
Din care Zaharuri 5,03 g 0,94 g 0,63 g
Fibre 1,68 g 0,31 g 0,21 g
Sare 6,45 g 1,2 g 0,81 g

mozzarella, smântână vegetală, brie, emmentaler și brânză cu mucegai

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0