Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Trenta Ultra Piccante

Pizza Trenta Ultra Piccante

Trenta Ultra Piccante e picantă rău de tot, vecine. Adică e ultra picantă, că de aia se numește Trenta Ultra Piccante. Noi îți zicem ca să știi. Deci comandă-ți dacă ești genul ăla de om care mănâncă mâncare usturată. Sau dacă vrei pizza din care să nu îți mai zică prietenii nemancatori de picant că vor să guste și ei. Și dacă te crezi curajos, comandă și un sos picant pe lângă. Aici vedem noi dacă chiar mănânci picant sau dacă te lăudai și tu așa. Că mai știm noi din ăștia.

După ce te-ai gândit bine de tot și ești sigur că vrei să dai comandă de Trenta Ultra Piccante de la Trenta Pizza, trebuie să te hotărăști ce fel de blat vrei. Ai de ales dintre subțire, adică blat clasic așa cum are pizza în Italia la mama ei, acolo, sau blat pufos, că unora le place cu mai mult aluat, că noi suntem totuși români, nu italieni, și ne place pâinea. Noi oricum ne pricepem să le facem pe amândouă, tu trebuie doar să ne zici ce vrei. Chiar nu e așa greu, blatul subțire îl întindem mai mult, dar îl lăsăm mai puțîn în cuptor, ca să nu se ardă prea tare. Iese numai bun.

Dar noi îți mai zicem o dată, vezi că e picantă! Are și sos de roșii ultra picant, și ardei iute, și chilli! Și pe deasupra, pe lângă cârnații afumați și bacon, mai are și salam chorizo! Nu știu dacă ai auzit, dar și asta e ușor picant, că are bucățele de ardei prin el. E făcut la mexicani acolo, deci îți dai seama.

Și în final, ce îmbină toate ingredientele astea picante frumos la un loc, e un strat sănătos de mozzarella, care se întinde bine când e pizza fierbinte. Mmm!

Nu uită că la comandă cu livrare pizza să adaugi și ceva rece de băut să stingi iuțeala un pic, și poftă bună!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1537,93 Kcal 282,46 Kcal 192,24 Kcal
Proteine 74,11 g 13,61 g 9,26 g
Grasimi 57,94 g 10,64 g 7,24 g
Grasimi saturate 32,79 g 6,02 g 4,1 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 156,23 g 28,69 g 19,53 g
Din care Zaharuri 7,05 g 1,29 g 0,88 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 6,81 g 1,25 g 0,85 g

mozzarella, sos rosii ultra picant, salam chorizo, bacon, carnaciori de porc, ardei iute proaspat si chilli

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0