Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Messicana

Pizza Messicana

Pizza Messicana e o pizza așa cum trebuie, ce să mai. Mai ales atunci când îți place pizza cu bacon. Și cui nu-i place pizza cu bacon? Nu-i așa? Și nu are numai bacon, stai să vezi, că are toate ingredientele alea bune la un loc. Și bun, cu bun, cu bun, cu bun, înseamnă cel mai bun.

Ca să știi exact ce ingrediente sunt în pizza Messicana și cum se face, ca să știi dacă vrei să dai comandă, îți zicem noi acum, nu-ți face griji.

Deci întâi trebuie să ne spui tipul de blat dorit, că vrem să ai totul așa cum îți place ție, nu numai combinația de ingrediente. Așa că alege dintre blat din ăla subțire, clasic, așa cum fac italienii pizza la ei acolo, sau blat mai pufos așa, mai grosuț, că poate preferi așa, cine știe. Și după aia tre să zici și ce mărime de blat vrei, că avem trei și noi nu avem cum să ghicim ce vrei dacă nu ne zici. Adică trebuie să alegi dintre 24 de cm, 30 de cm și 40 de cm.

Și după ce faci tu toate alegerile astea, noi îți pregătim blatul exact așa cum vrei, îl întindem bine că să prinza formă de pizza, și după punem ingredientele pe el. Prima dată punem sos făcut din roșîi proaspete, uniform, să fie egal la fiecare mușcătura pe care o s-o iei. Peste sosul de roșii punem mozzarella din abundență, ca să te bucuri de cum se întinde de fiecare dată când muști din pizza. Punem și niște brânză cu mucegai, că asta ii dă o aromă mai specială un pic. Adăugăm, evident, salam chorizo și bacon, tăiate feliuțe, frumos. Si la sfarsit punem si niste peperoncino pentru culoare.  De fapt să fie iute.

După aia băgăm pizza în cuptor și apoi o scoatem. Când se face, normal. Și după îți pregătim comanda. Adică punem pizza în cutie, mai punem ce-ai mai comandat tu lângă, adică o băutură sau un deșert sau poate altă pizza pentru cine mai e cu ține. Și apoi trimitem toată comanda spre ține cu unul din băieții noștri care fac livrare de pizza la domiciliu. Și după aia sperăm să te bucuri de ea.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1509,51 Kcal 286,74 Kcal 188,69 Kcal
Proteine 74,42 g 14,14 g 9,3 g
Grasimi 56,03 g 10,64 g 7 g
Grasimi saturate 34,3 g 6,52 g 4,29 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 153,92 g 29,24 g 19,24 g
Din care Zaharuri 7,17 g 1,36 g 0,9 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 7,81 g 1,48 g 0,98 g

mozzarella, sos rosii, salam chorizo, bacon, brânza cu mucegai si peperoncino

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0