Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Suprema

Pizza Suprema

Eee, păi când auzi pizza Suprema, vecine, ți se pare că mai e ceva de zis despre ea? E clar deja, dacă-i zice pizza Suprema, că e o pizza supremă. Și să nu te gândeșți că se numește Suprema doar pentru că ar fi mai mare sau ceva, că mărimea de pizza o alegi singur, știi și tu, ai acolo de ales între diametru de 24 cm, adică pentru o persoană, de 30 de cm, pentru două persoane, sau de 40 de cm, pentru 4 persoane (dar oricum zicem și noi așa că să ne aflăm în treaba, că dacă tu vrei să îți iei pizza de 40 de cm și să o mănânci doar tu, nu te judecă nimeni, ba chiar te felicităm pentru perseverență și ambiție).

Pizza Suprema se numește așa pentru că și-a depășit condiția de pizza normală, e deja la alt nivel, dar nu putem noi aici să explicăm în cuvinte, că asta se simte când mușți din felie.

Și ca să descoasem puțin lucrurile, putem să îți explicăm și cum preparam pizza Supremă aici la Trenta, ca să înțelegi cum se atinge performanță în lumea pizzei.

Întâi facem blatul în funcție de cum ne-ai spus tu atunci când ai dat comandă, adică subțire, în stilul ăla clasic italian, sau mai pufos, dacă preferi tu așa. După ce întindem blatul bine, punem peste el sos făcut din roșii proaspete, pe care îl învelim cu o pătură de mozzarella, peste care punem feliuțe de bacon, salam chorizo și cârnați afumați. Dar piesă de rezistență aici, dacă nu ai ghicit deja, e brânză cu mucegai. Acum înțelegi de ce pizza asta e pizza Suprema, nu?

Iar ca să nu ducem lipsa de o legumă, că mâncatul sănătos și echilibrat e important, punem și bucățele de ardei gras peste.

Și așa facem noi pizza Supremă, pe care îți recomandăm să o serveșți alături de o băutură rece, pe care poți s-o ceri tot de la băieții noștri. Și să-ți pui și un episod din serialul tău preferat, să fie treaba completă.

Să ai poftă!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1604,99 Kcal 283,43 Kcal 200,62 Kcal
Proteine 79,07 g 13,96 g 9,88 g
Grasimi 64,04 g 11,31 g 8,01 g
Grasimi saturate 38,07 g 6,72 g 4,76 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 153,68 g 27,14 g 19,21 g
Din care Zaharuri 7 g 1,24 g 0,87 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 7,81 g 1,38 g 0,98 g

mozzarella, sos rosii, salam chorizo, bacon, carnaciori de porc, brânza cu mucegai si ardei gras

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0