Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Capricciosa

Pizza Capricciosa

Pizza Capricciosa este un stil clasic de pizza care provine din bucătăria italiană, dar la care noi am adăugat și un pic din gustul Trenta Pizza, că să-i dăm o aromă de pizza mai cu personalitate.

Acum este momentul să dai comandă de pizza Capricciosa. Poate că îți place blatul mai subțire, clasic, sau poate că îți place blatul mai pufos. Nu e nicio grijă, că noi avem din fiecare, să mulțumească pe toată lumea.

Așa că întindem aluatul frumos, uniform, că să iasă un blat așa cum trebuie, pe placul vecinilor care comandă pizza Capricciosa, iar apoi punem frumos peste el niște sos făcut cu roșii proaspete și ulei de măsline, la care adăugăm piper alb, oregano și busuioc, că să-i dea o aromă mai specială.

Peste sosul de roșii așezăm o pătură groasă de mozzarella rasă peste care aruncăm felii de salam chorizo, ciuperci proaspete și bune, și pieptul de pui, pe care îl pregătim bine la grătar înainte, după care îl tăiem în bucățele și îl aruncăm frumos peste toată pizza. În final punem și niște fâșii de ardei gras proaspăt, că să completeze gustul de legume cum trebuie.

La sfârșit băgăm pizza la cuptor și așteptăm până se face numai bună, să placă la tot omul. Imediat după, pregătim pizza Capricciosa de livrare, că să nu pierdem timp și să ajungă proaspătă și caldă acasă la vecinii noștri, care o așteaptă cu nerăbdare că să poată să dea drumul la serial. 

Așa că după ce ajunge, fă un pic de loc pe măsuță din sufragerie și desfă berea sau sucul pe care le-ai comandat, deschide televizorul, sau ce știi tu că faci după ce ajunge pizza. Numai bine, că în acest timp ajunge și pizza la temperatura care trebuie, că să nu frigă prea tare și să sufli dup-aia și în iaurt. Apoi ai grijă să pui sos uniform pe toată pizza, să ajungă pentru fiecare felie fix cât este nevoie.

Asta înseamnă să te bucuri de livrare de pizza Capricciosa.Poftă bună!

 

 

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1362,45 Kcal 238,15 Kcal 170,31 Kcal
Proteine 77,17 g 13,49 g 9,65 g
Grasimi 37,68 g 6,59 g 4,71 g
Grasimi saturate 24,99 g 4,37 g 3,12 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 155,03 g 27,1 g 19,38 g
Din care Zaharuri 7,13 g 1,25 g 0,89 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 6,41 g 1,12 g 0,8 g

mozzarella, sos roșii, piept de pui, salam chorizo, ardei gras și ciuperci proaspete

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0