Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Prosciutto Funghi

Pizza Prosciutto Funghi

Pizza Prosciutto Funghi e o pizza care nu se încurcă cu ingrediente prea complicate. Ei îi place să fie o pizza mai simplă așa, fără prea multe arome amestecate. Unora le place pizza mai simpluță, și noi vrem să mulțumim pe toată lumea, vecine. Ce lume ar fi aia în care am mânca toți același tip de pizza?

Dacă vrei să dai comandă de pizza Prosciutto Funghi cu livrare la domiciliu, trebuie să îți alegi ce fel de blat vrei să aibă, că să știm și noi după aia cum îl facem să fie pe placul tău. Adică trebuie să alegi dintre blat subțire, din ăla clasic ca la italieni, sau blat mai gros, că dacă pizza vine din italia nu zice nimeni că nu putem să mai facem și noi modificări la ea după cum ne place. Și după ce ai ales tipul de blat, trebuie să alegi și cât de mare să fie, că să știm cum îl întindem. Adică trebuie să alegi dintre diametru de 24 cm, de 30 cm sau de 40 cm, care e cel mai mare.

După ce ți-ai ales blatul și ne-ai spus exact cum îl vrei, noi așa îl facem. Și după aia începem să punem ingredientele pe el. Adică punem prima dată sos făcut din roșii proaspete. Și peste sosul de roșii punem un strat de mozzarella, numai bună să se întindă frumușel când muști din pizza. După adăugăm feliile de șuncă, peste care aruncăm și niște ciuperci proaspete. Și gata, după băgăm pizza în cuptor.

După ce scoatem pizza din cuptor, o pregătim repejor să i-o dăm băiatului care face livrări, să vină la ține acasă ca să nu te ținem prea mult înfometat.

Hai poftă bună, vecine!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1327,35 Kcal 227,08 Kcal 165,92 Kcal
Proteine 70,16 g 12 g 8,77 g
Grasimi 36,5 g 6,24 g 4,56 g
Grasimi saturate 24,23 g 4,15 g 3,03 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 158,36 g 27,09 g 19,79 g
Din care Zaharuri 7,31 g 1,25 g 0,91 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 6,67 g 1,14 g 0,83 g

mozzarella, sos rosii, 2 x sunca porc si 2 x ciuperci proaspete

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0