Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Bianca d`Oro

Pizza Bianca d`Oro

Pizza Bianca d’Oro este o pizza pentru oamenii cărora le place pizza, dar preferă o pizza mai ușurică așa, cu piept de pui, și nu cu alte cărnuri care se pun în restul pizzelor. Deci există opțiuni pentru tot omul, că asta e frumos la pizza.

Așa că, vecine, sau poate că vecină, de comanzi pizza Bianca d’Oro de la Trenta, Trenta face pizza Bianca d’Oro și-ți aduce. Tu să ne zici la început când dai comandă ce fel de blat vrei, că nu știm dacă știi, dar avem două tipuri, adică subțirel, din ăla mai clasic, și pufos, din ăla mai grosuț așa. Și trebuie să mai alegi mărimea blatului, că poate vrei să mai împărți pizza cu cineva, sau chiar dacă nu vrei tu, poate vrea cineva să împărți pizza cu el, și trebuie să-i dai din politețe.

După ce ne zici ce fel de blat vrei, noi imediat ne apucăm să-l facem. Punem aluatul frumos pe masă și începem să-l întindem și să-i dăm formă, ca să se numească blat și să nu se mai numească aluat. Și după ce facem asta, începem să punem ingredientele pe el.

Întâi punem smântânică vegetală, să fie mai ușurică așa, peste care punem un strat de mozzarella bun de tot. Și punem și niște brânză brie, că să fie pizza mai finuță. Punem după aia și cubulețe de piept de pui, dar nu înainte să îl facem pe grătar câte puțin pe fiecare parte, că să fie numai bun. Și că să încheiem cu niște legume bune, aruncăm peste pizza și niște ciuperci, porumb și fâșii de ardei gras.

Și după toate astea, băgăm pizza la cuptor, normal.

Înainte să pregătim pizza pentru livrare la domiciliu, ne asigurăm că s-a făcut bine și că e numai bună pentru ține, după care o punem în cutia ei și punem lângă ea ce ai mai comandat tu, fie că ți-ai luat ceva rece de băut, sau poate un sos. După aia îl trimitem pe unul dintre băieții noștri la ține, să îți aducă pizza, că ți-e foame și ție.

Hai poftă bună!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1540,08 Kcal 252,01 Kcal 192,51 Kcal
Proteine 81,65 g 13,36 g 10,21 g
Grasimi 54,58 g 8,93 g 6,82 g
Grasimi saturate 37,21 g 6,09 g 4,65 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 157,56 g 25,78 g 19,69 g
Din care Zaharuri 5,95 g 0,97 g 0,74 g
Fibre 1,68 g 0,27 g 0,21 g
Sare 5,43 g 0,89 g 0,68 g

mozzarella, smântână, piept de pui, brie, porumb, ciuperci proaspete și ardei gras

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0