Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Diavola

Pizza Diavola

Dacă dai comandă de pizza Diavola, vecine, înseamnă că vrei să mănânci o pizza cu mozzarella și niște cărniță, și că nu prea ai chef de legume. Sunt legumele bune și sănătoase, dar uneori îți cere sufletul să mănânci o pizza cu carne și brânză și să pui sos peste și aia e.

Când ne suni să dai comandă la domiciliu de pizza Diavola, să nu uiți să ne zici și ce fel de blat vrei, că ai de ales dintre mărime de 24 de cm, pentru o persoană, de 30 de cm, pentru două persoane, și de 40 de cm, pentru patru persoane. Și să ne mai zici și cât de gros să fie blatul, că noi putem să îți facem și blat subțirel, adică din ăla clasic, sau putem să îți facem blat mai pufos așa, dacă preferi tu cu mai multă pâinică.

Și după ce ne zici, noi îl facem fix așa cum ne-ai cerut tu. După aia îl întindem frumușel pe masă că să începem să punem ingredientele pe el. Prima dată, puntem pe blat sosul făcut de noi din roșii proaspete, și îl întindem așa bine peste tot, să fie uniform. Peste sosul de roșii, punem o păturică de mozzarella, că mozzarella e esențială când e vorba de pizza. Peste mozzarella, punem salam chorizo și cârnați afumați, tăiate feliuțe, așa, frumos. Și la sfârșit punem și niște peperoncino, că să fie puțin picant. Doar puțin. Bine, poți să ne spui că vrei fără peroncino.

Și după ce am așezat pe blatul tău de pizza toate ingredientele, îl băgăm la cuptor să se coacă frumușel și să devină pizza în adevăratul sens al cuvântului.

Apoi, când se face pizza, o scoatem din cuptor și o punem repejor în cutia ei de pizza, ca să o trimitem către ține și să nu întârzie prea mult, că ți-e foame și ție, că de aia ai dat comandă de pizza.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1456,33 Kcal 287,05 Kcal 182,04 Kcal
Proteine 72,77 g 14,34 g 9,1 g
Grasimi 50,75 g 10 g 6,34 g
Grasimi saturate 30,66 g 6,04 g 3,83 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 154,15 g 30,38 g 19,27 g
Din care Zaharuri 7,25 g 1,43 g 0,91 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 6,92 g 1,36 g 0,86 g

mozzarella, sos rosii, salam chorizo,carnaciori de porc si peperoncino

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0