Primești un Cadou surpriză de ziua ta de naștere dacă o completezi în cont. Prin SMS după ziua completării.
Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Trenta Vegana

Pizza Trenta Vegana

Dacă ești unul din vecinii noștri vegani, sau dacă ții post, sau ești genul de om care încearcă tot felul de feluri noi de mâncare, sau ești curios dacă brânza care nu e chiar brânză are totuși gust de brânză, atunci poți, de exemplu, să comanzi Pizza Trenta Vegană.

 

Probabil nici măcar nu știai că există pizza vegană în București cu livrare la domiciliu, dar ai cătutat pe Google “pizza vegană bucurești” sau ceva de genul și am apărut noi și te-ai bucurat super mult.

Și poate te-ai uitat prin meniul nostru cu pizza vegană și ai zis că parcă Trenta Vegană sună cel mai bine, așa că ai dat click pe ea să vezi mai multe detalii, ca să îți dai seama dacă ai avut dreptate.

 

Dacă vrei să mănânci Pizza Trenta Vegană, poți să dai comandă cu livrare la domiciliu, sau dacă ai chef de o plimbărică, poți să dai comandă și cu ridicare din magazin. De asemenea, vecine, poți să dai comandă online, aici, pe site, sau poți să ne suni și să comanzi la telefon, dar noi te sfătuim să comanzi online, pentru că aici avem mereu tot felul de oferte bune la pizza și nici nu trebuie să aștepți mult la telefon când e tot Bucureștiul înfometat și sună să comande pizza.

 

Așa că spune-ne ce fel de blat vrei la pizza ta, dintre subțire, normal, sau integral, ca noi să ne apucăm repede să îți facem pizza, să nu stai înfometat prea mult timp.

După ce facem aluatul de blat, îl întindem frumos, iar apoi punem ingredientele pe el. Adică punem brânză 100% vegetală de la Viofast, sos proaspăt de roșii, ciuperci porcini, anghinare, ardei gras proaspăt, roșii cherry și rucola.

După care o băgăm la cuptor, așteptăm să se facă, să miroasă bine în toată bucătăria și să fie numai bună de mâncat.

 

Apoi o scoatem din cuptor, o băgăm în cutiuța ei de pizza și o trimitem către tine, să te bucuri de ea, caldă și proaspătă.

 

Poftă bună și vegană!

Citiți mai multe

Branza 100% vegetala fara proteine animale Viofast, sos rosii, ciuperci porcini, carciofi (anghinare), ardei gras proaspat, rosii si rucola.

Pizza de post.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1
0