Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Pizza Prosciutto Crudo Artigianale

Pizza Pizza Prosciutto Crudo Artigianale

Pizza Prosciutto Crudo Artigianale este o pizza numai bună dacă îți place prosciutto crudo, pentru că are prosciutto crudo pe ea.

Prosciutto crudo este, evident, tot originară din Italia. E un tip de șuncă de porc uscată, care se servește crudă, dar există și varianta de prosciutto cotto, care e gătită. E bună, oricum, ce să mai.

Așa că dacă îți place prosciutto crudo, vecine, poți să îți dai comandă de pizza Prosciutto Crudo Artigianale, că înseamnă că o să îți placă și asta. Și dacă ne zici, noi ne apucăm imediat să o facem pentru tine.

Întâi ne apucăm să facem blatul, din aluat proaspăt pe care îl întindem bine că să iasă un blat frumos și uniform. După care începem să punem ingredientele pe el. Întâi punem sos proaspăt de roșii, făcut tot de noi, peste care așezăm și un strat de mozzarella, peste care punem și bufala, care e alt tip de mozzarella, că ne-am gândit că mozzarella e bună și că merge să punem două feluri, să fie destulă.

Și că să fie destulă brânză pe pizza, îți punem și niște brânză cu mucegai, și-ai să vezi tu ce aromă bună da la pizza. Și înainte să o băgăm la cuptor că să se facă bună, presăram pe ea cârnați afumați, roșii cherry și rucola.
După ce scoatem pizza de la cuptor, punem pe ea feliuțele de prosciutto crudo, despre care ți-am zis mai devreme.

Și la sfârșit, rămâne doar să îți punem pizza în cutie, și poate sucul, sau vinul, sau sosul, sau ce-ai mai comandat tu, și să le trimitem repejor spre ține, că ți-e foame și ție.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 1588,86 Kcal 256,76 Kcal 198,61 Kcal
Proteine 93,88 g 15,17 g 11,73 g
Grasimi 78,41 g 12,67 g 9,8 g
Grasimi saturate 51,14 g 8,26 g 6,39 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 105,66 g 17,08 g 13,21 g
Din care Zaharuri 7,34 g 1,19 g 0,92 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 8,43 g 1,36 g 1,05 g

mozzarella, sos rosii, bufala, prosciutto crudo, branza cu mucegai, Carnaciori de porc, rosii cherry si rucola

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat subțire.

1
0