Comandă pizza online

Căutați un magazin

Încă nu ai adăugat produse în coș

Comandă online

Pizza Carnivora

Pizza Carnivora

Pizza Carnivora zice ce vrea să zică prin numele pe care îl are. E o pizza cinstită cu carne. Deci dacă ție îți place carnea pe pizza și nu vrei să te încurci cu alte chestii, poți să dai comandă de pizza Carnivora online. Sau poți să dai comandă la telefon, dacă te simți tu mai bine așa. Indiferent, noi după aia îți facem pizza și ți-o aducem.

În funcție de cât de foame îți e, sau cu câte persoane împărți pizza, poți să îți alegi și cât de mare să fie. Adică cu diametru de 24 de cm pentru o singură persoană, diametru de 30 de cm pentru două persoane și diametru de 40 de cm pentru patru persoane. Ai de unde alege.

Și poți să îți alegi și ce fel de blat vrei să aibă pizza Carnivora, adică subțire și clasic, sau mai grosuț și pufos.

Și după ce îți facem blatul așa cum ai ales tu, ne ocupăm și de pus ingredientele pe el, să se transforme din ce în ce mai mult în pizza, până se transformă de tot în pizza.

Mai întâi punem sos făcut din roșii proaspete pe el, iar peste sosul de roșii punem și un strat de mozzarella, că să fie treaba bună.

Și pentru că nu se numește pizza Carnivora degeaba, putem trei feluri de carne pe ea, adică șuncă, salam chorizo și bacon. Ce poți să-ți dorești mai mult?

Și că să fie totul în balanță, punem și niște fâșiuțe de ardei gras. Că legumele sunt importante, vorb-aia.

Apoi îți băgăm pizza la cuptor. Și așteptăm puțin să se facă. După care o scoatem și o pregătim repede de livrare, să ajungă la ține acasă proaspătă. Și-l trimitem pe băiatul de la livrări la ține cât de repede putem, că să ai și tu ce mânca în timp ce te uiți la serial.

Poftă bună, vecine!

Citiți mai multe
  Per 100gr Pe felie
Kcal 865,18 Kcal 275,67 Kcal 144,2 Kcal
Proteine 42,18 g 13,44 g 7,03 g
Grasimi 29,34 g 9,35 g 4,89 g
Grasimi saturate 17,68 g 5,63 g 2,95 g
Grasimi nesaturate 0 g 0 g 0 g
Carbohidrati 93,73 g 29,87 g 15,62 g
Din care Zaharuri 4,05 g 1,29 g 0,67 g
Fibre 0 g 0 g 0 g
Sare 4,35 g 1,39 g 0,72 g

mozzarella, sos rosii, sunca porc, salam chorizo, bacon si ardei gras

Gluten
Ou
Peste
Arahide
Nuci
Soia
Lapte
Crustacee
Moluste
Telina
Mustar
Susan
Sulfiti
Lupin
= Contine
= Poate contine

Trenta Pizza se străduiește să ofere informații cât mai complete despre ingredientele produselor sale. Informațiile despre alergeni pe tip de produs se bazează pe compoziția standard a ingredientelor. Modificarea compoziției unui produs poate provoca o modificare a listei de alergeni. Trenta Pizza pregătește produsele cu cea mai mare grijă, dar nu poate garanta că nu va avea loc nicio contaminare încrucișată. Datele provin din informații furnizate de furnizorii Trenta Pizza. Trenta Pizza nu este responsabila pentru eventualele inexactități ale datelor furnizate de furnizorii săi sau din informațiile din alte surse externe. Informatiile afisate pot contine erori de tipar.

Fotografia produsului este cu titlu de prezentare. Se afișează doar fotografia pentru pizza medie cu blat normal.

Comandă din aplicația de mobil pentru extra beneficii.

Plată online, vizualizare status comandă sau programarea comenzii la ora dorită.
A
boneză-te la primirea de oferte prin SMS.

1